Tai va, beziurint tv akis uzkliuvo uz sio prietaiselio reklamos http://www.topshop.l...t...9&pid=60111 . idomu gal jau kas uzsisaket ar ketinat, pasidalinkit ispudziais

Va ir as galvoju apie ta aparaciuka,gal visai ir nieko butu isigyti

vau ... sudomino
reikes buvaryt i pati Topshop'a, realiai si daikta apziuret

Ash jau uzsisakiau
,
Kaune Topshope atvesh tik uz dvieju menesiu, bent jau taip sake. O man atsius uz menesio, parasysiu tada ispudzius.

Kaune Topshope atvesh tik uz dvieju menesiu, bent jau taip sake. O man atsius uz menesio, parasysiu tada ispudzius.
sutaupysite nusipirkusios paprastas masazo taures- principas tas pats. siuo metu darausi vakuumini masaza, dariausi ir anticeliulitini ranku, dar naudoju gumines taures. ranku masazas nepadeda! vakuuminis super, bet sutaupysit pinigu nusipirkusios pora masazo tauriu po 6Lt. tik nereik tingeti pazaisti su jomis

man kazkada masaziste aiskino kad masaza reik daryt butinai gulint kad viskas kur reik nuteketu . tai idomu kaip su siuo aparaciuku ar tos sankaupos nenueis tik i kita vieta
QUOTE(Rasytee @ 2008 04 05, 09:44)
man kazkada masaziste aiskino kad masaza reik daryt butinai gulint kad viskas kur reik nuteketu . tai idomu kaip su siuo aparaciuku ar tos sankaupos nenueis tik i kita vieta
Įdomu kur galėtų nueiti. negi į kelius ar į blauzdas

QUOTE(royal @ 2008 04 05, 09:36)
sutaupysite nusipirkusios paprastas masazo taures- principas tas pats. siuo metu darausi vakuumini masaza, dariausi ir anticeliulitini ranku, dar naudoju gumines taures. ranku masazas nepadeda! vakuuminis super, bet sutaupysit pinigu nusipirkusios pora masazo tauriu po 6Lt. tik nereik tingeti pazaisti su jomis 

suintrigavo, o kaip atrodo tos taures, ir kur ju pirkt ieskot? aciux jei nepatingesit brukstelt

cia forume kazkurioj temoj buvo kalbeta apie si prietaisa.moteris skambino i top shop ir ten paaiskino to prietaiso veikima.sake kad nesireguliuoja vakuumo stiprumas,todel manau neverta jo pirkti nes juk kiekvieno zmogaus organizmas skirtingas.vienam tinka stipresnis kitam silpnesnis vakuumas.ir be to gi pripras oda prie vienodo vakuumo tada reik po truputi ji stiprinti o kadangi cia neimanoma jo sustiprinti tai gaunasi snipstas ir pinigu ismetimas.matete reklamoje koks tas vakuumas silpnas?vos pakeliama oda tai geriau su kokiu masazuokliu pasimasazuot gal net didesne nauda butu...o tos taures vakuumines tikrai geros ir kaina nesikandzioja ir vakuuma gali reguliuoti.va tos taures kaip atrodo taures
kur tas taures galima nusipirkt ir kaip jas naudot?

QUOTE(Nicollette @ 2008 04 06, 10:58)
bandyk ieskoti kur visokias ezoterines, rusiskas prekes prekiauja. Jei kauniete esi, tai ju buna gelezinkelio stoties pozemines perejos kazkurioj krautuvleje - 1 vnt/ 5 lt

Vilniuje esu girdejusi, kad buna turguose (tik ju pavadinimu nebepamenu