Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios medicinos centrai

Turiu klausimą toms, kurios darėsi testą-ar parodė alergiją pienui ir jo produktams? Neseniai skaičiau interviu su centro įkūrėja (jei neklystu) ir ji aiškina, kad pieno tai jau ne ne ne schmoll.gif ir griežtai. O ką testai jum parodė? Įdomu pasidarė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2005 06 02, 17:18)
Turiu klausimą toms, kurios darėsi testą-ar parodė alergiją pienui ir jo produktams? Neseniai skaičiau interviu su centro įkūrėja (jei neklystu) ir ji aiškina, kad pieno tai jau ne ne ne schmoll.gif  ir griežtai. O ką testai jum parodė? Įdomu pasidarė g.gif

Jie aplamai ten pries piena nusistate.Man be jokiu testu piena ir pien. produktus iskart uzdraude.Sako,kad labai sunkiai ir ilgai virskina,o naudos jokios.As dar bandziau klaust,ar netruks kalcio man,tai atsake:"karve pieno negeria ir netruksta jai jokio kalcio,nes ji eda zole...." smile.gif
Atsakyti
bet pas karve ir metabolizmas kitoks. o piena virskinam, tik ne visi vienodai, nes musu fermentai ne visi vienodai gerai dirba. cia jau igimtos savybes
Atsakyti
Neseniai ir aš buvau viename tokių natūralios madicinos centrų. Tai labai nepatiko kai kurių gydytojų darbo metodai. Priskrenta ir kabina makaronus schmoll.gif O patiko rimti gydytojai vyrukai, kalbantys konkrečiai, be jokių viliojimų kitoms procedūroms.
Atsakyti
Sveikos, as irgi dariausi ta stebuklingai brangu testa....bet ne del svorio, o del sveikatos. Po 2 gimdymu organizmas visai atsisake: inkstai, akys, venos, sirdis, kepenys...pati jauciausi ir atrodziau kaip 40, nors dar tik 33. blink.gif
Testo rezultatai buvo palankus, t.y smarkiai raciono apriboti nereikejo...zinoma sokoladas, kava, pieno produktai, duona buvo isbraukti...
Bet jau po menesio pasijutau visiskai kitaip: atsirado jegu ir noro suktis po namus, gyvent ir rupintis savimi. Po 2 menesiu eme kristi ir svoris. Jau kokius 6 metus gyvenau su 10 kg virsvoriu ir nors nebuvau megeja visokio nesveiko maisto, ju atsikratyti nesiseke. Pasirodo net agurkas, pomidoras, alyvuoges netiko organizmui, o as taip "kasdien sveikai maitinausi"...Nekalbant apie sokolada, neriebius jogurtus. unsure.gif
Dabar, po 4 menesiu, jauciuosi ir atrodau daug daug geriau. Vel nesioju iki gimdymo devetus dzinsus, valgau daug ir ivairiai, kartais ir pagriesindama blush2.gif
P.S. zarnyno nevaliau, nes neleido kisene. O anksciau esu valiusi pora kartu. Jausmas labai geras.
Tiesa, vienas minusas po svorio nukritimo: sudribo ir veido oda, bet jau radau ta stebuklinga kosmetologe ir krema, kurie per 2 savaites padare is manes zmogu. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, mačiau laidą per TV3 apie tai kaip moterys numetė labai daug svorio atlikusios maisto netoleravimo testą, kurį atlieka Žvėryno natūralios medicinos centras. Gal kuri darėtės, nes kaina 650 lt. tai vat ir reikia pagalvoti, ar darytis , ar ne , ar tai duos rezultatų. 4u.gif
Atsakyti

įsivaizdavau, kad kaina kokie 300 lt doh.gif naivuolė doh.gif doh.gif
Atsakyti
Nu va, gyvenimas man kaip reikiant spyrė į užpakalį..po savo Kvinkės edemos (t.y. ūmios alerginės r-jos), greitosios, ligoninės, vaistų kimšimo ir alergologinių imunologinių tyrimų) gyd. skėstelėjo rankomis ir "paslapčiukais-patyliukais" pasiūlė visgi eiti į Žvėrynę esantį centrą, nes galbūt ten man galėtų padėt. Aš žagtelėjau kaip reikiant, patys gyd,. siūlo alternatyviąją mediciną doh.gif
Kraujo tyrimas imunologinis dėl alergijos, t.y. maisto paletė (20 produktų) man kainavo 175 Lt. (nustatė alergiją kazeinui (pieno produktams), morkoms, salierams, sojoms (ypač pasirodo esu jautri cry.gif ), pomidorui...). Bet vėliau darydami odos mėginius rado dar krūvą alergenų..prirašė nulat gerti antihistamininius vaistus, tąsytis su savimi prednizoloną ir daug ko vengt doh.gif

Dabar "normalūs" gyd. jau patys ėmė užsimint, kad reiktų maisto netoleravimo testą pasidaryt. Užsirašiau į Natūralios medicinos centrą ir greit eisiu priduot kraujo. Ten tirs dėl 150 produktų (sakė, kad papildytas tyrimas dar 40 produktų) ir kaina 800 Lt. cry.gif cry.gif O ką daryt? Pasiėmiau iš banko kreditėlį ir varau cry.gif Išsimokėsiu pamažu, kas mėn. įmokas bankui, bet gal atsikratysiu to kas dabar mane kamuoja. Negaliu labai daug ko valgyt, o norisi kažkaip smile.gif Svoris jau darosi itin mažas, tai man svorio metimas neaktualus doh.gif Esu užkimšta ryžiais virtais vandenyje biggrin.gif

Man sakė, kad reikia spec. pasiruošimo prieš tyrimą. Liepė nevalgyt, negert jokių arbatų (tik gryną vandenį), prieš tyrimą ryte net dantis valyti be dantų pastų, jokių kremų, kostmetikų, dušo želė, net rankas plaut be muilo blink.gif Jokių vitaminų, papildų, vaistų. Geriausia sakė toks režimas 24 val. prieš tyrimą, bet paskui minėjo, jog nuo 19 val. vakaro to laikytis iki bus atliktas tyrimas (tyrimui užsirašiau 9 val. ryte). Kas darėt tą testą, tai irgi taip reikėjo griežtai susilaikyt? O gal jūs laikėtės to režimo 24 val.? Patarkit prašau, jei žinote, nes gėda vėl skambinėt ir iš naujo teirautis kaip žioplai mergai biggrin.gif Ir pamiršau paklaust dėl kontracepcijos..nu jos nėr kaip nutraukt g.gif
Atsakyti
rasma, kiek žinau, ir prieš kraujo tyrimą cholesterolio ar gliukozės kiekiui nustatyti pataria beveik tą patį- 12 val. po paskutinio valgymo, jokių kavų-arbatų, ir pan. Siūlau laikytis.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2005 07 01, 14:41)
Nu va, gyvenimas man kaip reikiant spyrė į užpakalį..po savo Kvinkės edemos (t.y. ūmios alerginės r-jos), greitosios, ligoninės, vaistų kimšimo ir alergologinių imunologinių tyrimų) gyd. skėstelėjo rankomis  ir "paslapčiukais-patyliukais" pasiūlė visgi eiti į Žvėrynę esantį centrą,

Rasma, as nenoriu pasakyt, kad ten neik. Bet noreciau atkreipti demesi i toki dalyka. Kazkada mums buvo medicinine beda (ne alergine), skambinau i ta centra Kaune. Priseke pasaku kaip nuo visko isgydo ir as uzsirasiau ju to metodo pavadinima. Paklausiau Google apie ta metoda ir suzinojau, kad:
Vega testas yra mediciniskai tyrimais nepagrista alternatyva gydyti alergijas, kazkoks vokietis medikas isrado. Visi saitai nurodo, kad tai tiesiog eksperimentinis dalykas.

Taip pat pracekinau, kas googlui zinoma apie kitus netradicnius metodus nuo visu ligu, reziume: 95 procentai akiu dumimas, like 5 proc. nepatvirinti klinikiniais tyrimais.

Logiskai mastant tame centre tau neleis valgyti visos eiles produktu ir tau pageres. Klausimas, ar to pacio negali pasiulyti gydytojai dietologai/alergologai.
Atsakyti
Oi, aš jau noriu kažkuom tikėt..Po to alerginio priepuolio kreipiausi pa salergologus iškart, jau kitą dieną išėjus iš ligoninės. patarė valgyt juodą duoną su trupučiu sviesto, virtą veršieną be jokių prieskonių ir padažų ir virtu svandenyje ryžiuus. Viskas..daugiau ničnieko..per tas tris savaites tokio meniu ir dar saujos vaistų man jau nervai ėmėm krikt blush2.gif Pradėjo visi mane erzint, ėmiau pykti net parduogtuvėje, kad kažkas gali pirkti maistą ir jį valgyt blush2.gif Svorio dar prieš tai buvau labai netekus, pvz. per 10 d. nukrisdavo po 3 kg. nieko nedarant doh.gif Po trijų savačių vėl pas alergologus, vėl tyrimai..Na ir ką, daržoves leido tik virtas, vaisius prieš valgant nuplikyt verdančiu vandeniu. Šiaip jau su vaisiais ir daržovėmis liepė atsargiai, tik iš savo daržo, tik žinomas, mažais kiekiais. Labai daug uždraudė ir aš laikausi tų rekomendacijų, bet kai pamenu, jog anksčiau valgiau labai sveikai, tai vos ne ašaros į lėkštę su tais kasdieniais ryžiais kapsi cry.gif

Aš galvoju, kad alergologiškai ištrit tiek daug kainuotų dar brangiau, dabar esu išsityrus tik dėl 28 maisto produktų ir tai jau man kainavo 230 Lt. Galvoju, jei padaryčiau kaip man buvo užsiminta, tą maisto netoleravimo testą, tai gal bent jau žinočiau daugiau kas netinka g.gif Ilgai svarsčiau, juolab neturiu tam pinigų, bet ryžausi. Aš nežinau kur ieškot išeities, alergologai ir jų tyrimai irgi baisiai kainuoja, net jei kreipiesi "valdiškai" ax.gif

Atsakyti
QUOTE(prabegom @ 2005 07 01, 15:51)
Rasma, as nenoriu pasakyt, kad ten neik. Bet noreciau atkreipti demesi i toki dalyka. Kazkada mums buvo medicinine beda (ne alergine), skambinau i ta centra Kaune. Priseke pasaku kaip nuo visko isgydo ir as uzsirasiau ju to metodo pavadinima. Paklausiau Google apie ta metoda ir suzinojau, kad:
Vega testas yra mediciniskai tyrimais nepagrista alternatyva gydyti alergijas, kazkoks vokietis medikas isrado. Visi saitai nurodo, kad tai tiesiog eksperimentinis dalykas.

Taip pat pracekinau, kas googlui zinoma apie kitus netradicnius metodus nuo visu ligu, reziume: 95 procentai akiu dumimas, like 5 proc. nepatvirinti klinikiniais tyrimais.

Logiskai mastant tame centre tau neleis valgyti visos eiles produktu ir tau pageres. Klausimas, ar to pacio negali pasiulyti gydytojai dietologai/alergologai.

Vega testas ir nera gydymo budas,tai diagnostika.Jis padeda diagnozuoti net labai ankstyvus ivairiu organu sutrikimus.

As pati vaikstau i nat. med.centra,naudoju homeopatinius vaistus jau penkta men.,baigiu pamirst kai kurias savo bedas ir,apskritai,jauciuosi kaip niekad gerai smile.gif .Vistik jie teisingai reklamuojas,kad gydo ne liga,o ZMOGu.
Pries kelis men. nutempiau ir vyra.Jam seimos gyd. buvo diagnozavusi astma,prirasiusi kalna vaistu,astmininko inhaliatoriu-niekas nepadejo.O nat. med. centre padare vega testa ,nusprende,kad situs priepuolius sukelia parazitai.Isnaikino kirminus ir dingo astma thumbup.gif .Mano vyras buvo labai skeptiskai nusiteikes pries tokius dalykus,visada pasisaipydavo is manes,kad ten tik is manes pinigus melzia,bet dabar pats visiems pasakoja ir giriasi tongue.gif .
Man atrodo,kad, jei zmones butu nusivyle,tikrai niekas nemoketu tokiu pinigu ir nebutu eiliu menesi i prieki.

Tarp kitko,kai kurie trdicines medicinos gastroenterologai jau irgi zino kas yra maisto derinimas ir kokia turi itaka musu sveikatai.
Atsakyti