Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno raj. Mastaičių pagrindinė mokykla

Sveiki, noriu pasidalinti patirtimi apie Mastaičių mokyklą, nes mano duktė joje mokosi jau aštuntus metus.Pradinukų korpusas yra atskirai, ir tai labai gerai, nes nėra pavojaus, jog nuskriaus vyresni vaikai.Mokytoja (pradinių klasių) buvau labai patenkinta:kultūringa ir labai mylima vaikų, gerai mokė(turinti net ypatingų pasiekimų, nes į jos seminarus buvo atvažiavę mokytojai iš kitų mokyklų).Man labai patiko, jog klasėse buvo nedaug vaikų (15), ir mokytoja galėjo daugiau dėmesio skirti kievienam mokinukui. Domiuosi vaikų lavinimu, ir teko skaityti, jog Suomijoje, kuri pirmauja pagal mokinių pasiekimus,net negali būti klasėse daugiau nei 25 vaikai, o visoje mokykloje daugiau nei 500 mokinių, nes mokytojai tada nepajėgus skirti reikiamo dėmesio ir jėgų visiems mokiniams ir prireikia korepititorių.Mastaičių mokykloje yra apie 300 mokinių ir,kaip išsiaiškinau, visi mokytojai turi aukštąjį išsilavimą, kai kurie net 2 ir 3 diplomus, 2 mokytojai baigę doktarantūras, laimi visokius tarptautinius projektus, taigi mokykla turi gerą įrangą.Todėl mano duktė čia mokosi ir toliau:daugiausiai priklauso nuo pačio vaiko pastangų ir gabumų, o sąlygos mokytis čia geros.
Atsakyti
QUOTE(Lolibar @ 2009 11 06, 12:19)
Sveiki, noriu pasidalinti patirtimi apie Mastaičių mokyklą, nes mano duktė joje mokosi jau aštuntus metus.Pradinukų korpusas yra atskirai, ir tai labai gerai, nes nėra pavojaus, jog nuskriaus vyresni vaikai.Mokytoja (pradinių klasių) buvau labai patenkinta:kultūringa ir labai mylima vaikų, gerai mokė(turinti net ypatingų pasiekimų, nes į jos seminarus buvo atvažiavę mokytojai iš kitų mokyklų).Man labai patiko, jog klasėse buvo nedaug vaikų (15), ir mokytoja galėjo daugiau dėmesio skirti kievienam mokinukui. Domiuosi vaikų lavinimu, ir teko skaityti, jog Suomijoje, kuri pirmauja pagal mokinių pasiekimus,net negali būti klasėse daugiau nei 25 vaikai, o visoje mokykloje daugiau nei 500 mokinių, nes mokytojai tada nepajėgus skirti reikiamo dėmesio ir jėgų visiems mokiniams ir prireikia korepititorių.Mastaičių mokykloje yra apie 300 mokinių ir,kaip išsiaiškinau, visi mokytojai turi aukštąjį išsilavimą, kai kurie net 2 ir 3 diplomus, 2 mokytojai baigę doktarantūras, laimi visokius tarptautinius projektus, taigi mokykla turi gerą įrangą.Todėl mano duktė čia mokosi ir toliau:daugiausiai priklauso nuo pačio vaiko pastangų ir gabumų, o sąlygos mokytis čia geros.

OI KAIP JUMS ACIU UZ INFO. O gal galima suzinoti pradiniu klasiu mokytos pavarde pas kuria jusiske mokesi? ax.gif

Ir dar mane labai domina, kokie vaikai ten mokosi? Pro savo namo langus matau vaikus einancius i mokykla tai vaizdelis nekoks (turiu omenyje ju apranga). Sakykit, ka norit, o apranga labai dauk apie vaika pasako unsure.gif Be to esu girdejusi ne is vieno zmogaus, kurie dirba paciu Mastaiciu seniunijoje, kad vaiku cia kontingentas ne koks t.y. labiau dominuoja labai neturtingu ir asocialiu seimu vaikai. Nei vieni musu kaimynai nesiruosia savo vaiku leisti i sia mokykla unsure.gif
Prasau suprati mane teisingai ne apie turtus klausiu, o apie vaiku tarpusavio bendravima, paklusnuma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(samsam @ 2009 11 10, 13:05)
OI KAIP JUMS ACIU UZ INFO. O gal galima suzinoti pradiniu klasiu mokytos pavarde pas kuria jusiske mokesi? ax.gif

Ir dar mane labai domina, kokie vaikai ten mokosi? Pro savo namo langus matau vaikus einancius i mokykla tai vaizdelis nekoks (turiu omenyje ju apranga). Sakykit, ka norit, o apranga labai dauk apie vaika pasako unsure.gif Be to esu girdejusi ne is vieno zmogaus, kurie dirba paciu Mastaiciu seniunijoje, kad vaiku cia kontingentas ne koks t.y. labiau dominuoja labai neturtingu ir asocialiu seimu vaikai. Nei vieni musu kaimynai nesiruosia savo vaiku leisti i sia mokykla unsure.gif
Prasau suprati mane teisingai ne apie turtus klausiu, o apie vaiku tarpusavio bendravima, paklusnuma rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Lolibar @ 2009 11 17, 19:28)

Nemaloniai NUSTEBINO SENIŪNIJOS DARBUOTOJŲ "INFORMATUMAS":matyt tokius gandus skleidžia tie, kurie renka visokias pažymas dėl lengvatų, ir susiduria tik su neturtingais ar asocialiais.Mano dukters klasėje, kiek žinau, mokosi 3 vaikai iš neturtingesnių šeimų, bet tikrai neasocialių.DAUGIAU PROBLEMŲ su įžūliais iš KAUNO atsikėlusių "miestiečių"vaikais.Tokių mokinių daugiau atsirado paskutiniais metais, nes kol duktė mokėsi pradinėse klasese pas nuostabią mokytoją IRENĄ KAZLAUSKIENĘ, BUVO PATI DRAUGIŠKIAUSIA KLASĖ. Joje vis dar mokosi architekto, 2 mokytojų,gydytojos vaikai, kitų tėvų profesijų nežinau, bet susirinkimuose matau, jog tai kuklūs, bet tikrai ne asocialūs žmonės.Tarp kitko, bendruose susirinkimuose mačiau seimo narį GRAŽULĮ, NES ČIA MOKĖSI IR DAR MOKOSI JO KELI VAIKAI IR DAINININKĘ GINTARĘ KARALIŪNAITĘ, KURIOS SŪNUS TAIP PAT MOKOSI MASTAIČIŲ MOKYKLOJE.Manau, kad tokie žmonės labai atidžiai renka savo vaikams mokyklą.LABIAUSIAI aš tikiu žmonėmis, kurių vaikai anksčiau mokėsi kitoje mokykloje, ir jie gali palyginti patys, ne iš nuogirdų, mokyklų lygį.Dukters klasėje yra tokia mama, kuri džiaugiasi, jog persikėlus iš KAUNO, pervedė į MASTAIČIŲ mokyklą savo dukrą, sako, jog čia mokytojai skiria mokiniams daug daugiau dėmesio nei didelėje mokykloje ir elgiasi draugiškiau.ATVIRAI KALBANT MAN MASTAIČIŲ MOKYKLA SAVO ATMOSFERA PRIMENA PRIVAČIĄ MOYKLĄ.Aš savo dukterį leisiu į ją iki pat 10 klasės, nes mane tenkina ir jos parengimo lygis:šią vasarą jai nupirkau kelialapį į tarptautinę kalbų stovyklą, (kur iš pat pradžių nustatomas anglų kalbos įsisavinimo lygis)ir buvau maloniai nustebinta, nes aštuntokės žinios buvo įvertintos auščiausiu-6 lygiu ir ji pateko į vieną grupę su vienuoliktokais iš VILNIAUS IR kauno gimnazijų.Man atrodo tai viską pasako.
Atsakyti
QUOTE(Lolibar @ 2009 11 17, 22:40)

Na esu labai dekinga jums uz tokia issame nuomone aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif . O dar labiau dekinga, kad ta nuomene yra teigiama thumbup.gif . Kai ieskojome pirkti namo orientavomes i tai, kad netoliese turi buti mokykla, kad vaikas galetu pescias nueiti nes vezioti nera galimybiu. Atsikraustem i Mastaicius. Galvojam ir mokykla ir baseinas vaikams bus labai gerai. Nieko as per daug nesitikejau is tos mokyklos. Bet kai uzsimindavom kam, kad leisim savo vaika i sia mokykla visi ispusdavo akis blink.gif na atseit labai prasta mokykla... tai su vyru pradejom blaskytis..., o dabar eisiu ir liepsiu jam paskaityti jusu nuomone thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samsam: 17 lapkričio 2009 - 22:38
Gal dar kokiu atsiliepimu bus? ax.gif
Atsakyti
yra gerų naujienų apie Mastaičių mokyklą:pradinukų korpuse keičia langus, nes mano dukrai mokantis pradinėse klasėse tai buvo vienintelis minusas (per šalčius).O vyresnių klasių korpuse langai senai geri, bet šią vasarą už " Europos lėšas" dar keitė apšvietimą, ventiliaciją, apšildė, dar kažką gero darė. Gal numato padaryti 12 klasių? :D
Atsakyti
QUOTE(Lolibar @ 2010 09 27, 16:21)
yra gerų naujienų apie Mastaičių mokyklą:pradinukų korpuse keičia langus, nes mano dukrai mokantis pradinėse klasėse tai buvo vienintelis minusas (per šalčius).O vyresnių klasių korpuse langai senai  geri, bet šią vasarą už " Europos lėšas" dar keitė apšvietimą, ventiliaciją,  apšildė, dar kažką gero darė. Gal numato padaryti 12 klasių? biggrin.gif

Smagu tada. Maniskiui jau kita rugseji ten teks apsilankyti. Bet taip ir nesupratau ar pradinukai mokosi atskiram pastate ar tam paciam kaip ir visi? Vasara buvome pasivaikscioti tai tam atskiram pastate, kur buvo pradinuku klase ta patalpa visiskai tuscia buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(samsam @ 2010 09 27, 15:32)
Smagu tada. Maniskiui jau kita rugseji ten teks apsilankyti. Bet taip ir nesupratau ar pradinukai mokosi atskiram pastate ar tam paciam kaip ir visi? Vasara buvome pasivaikscioti tai tam atskiram pastate, kur buvo pradinuku klase ta patalpa visiskai tuscia buvo g.gif

Taip,pradinukai mokosi atskirame pastate (penkiaaukštyje, 1 aukšte).Vasarą gal buvo remontas?
Atsakyti
QUOTE(Lolibar @ 2010 09 29, 13:50)
Vasarą gal buvo remontas?

Tikriausia smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal galėtų parašyti tos, kurių vaikai dabar (2011/2012 m.m.) mokosi 3-oje klasėje. Ką manote apie mokytoją? Ar vaikai ir jūs, eate patenkinti klasiokais? Kokie vaikų tarpusavio santykiai? Kiek klasėje mokinių, kokia sudėtis?
Jei spėsime iki rugsėjo atsikraustyti, norėčiau savo vaiką leisti į Mastaičių pradinės mokyklos 4-ą klasę, todėl pradėjau domėtis.
Lauksiu...
---
samsam, kaip sekasi tavo atžalėlei? Ar lanko šią mokyklą? Kelintoje klasėje?
Atsakyti
QUOTE(MMarija* @ 2012 02 16, 02:30)
Sveikos,
Gal galėtų parašyti tos, kurių vaikai dabar (2011/2012 m.m.) mokosi 3-oje klasėje. Ką manote apie mokytoją? Ar vaikai ir jūs, eate patenkinti klasiokais? Kokie vaikų tarpusavio santykiai? Kiek klasėje mokinių, kokia sudėtis?
Jei spėsime iki rugsėjo atsikraustyti, norėčiau savo vaiką leisti į Mastaičių pradinės mokyklos 4-ą klasę, todėl pradėjau domėtis.
Lauksiu...
---
samsam, kaip sekasi tavo atžalėlei? Ar lanko šią mokyklą? Kelintoje klasėje?

Si tema apmirus. Lankom pirma klase. Pakolkas nieko blogo negaliu pasakyti. Pamazu ima atsiskleisti ir mokytoja ir vaikai.
Atsakyti