Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

Sveikos, kokias sauskelnes naudojate savo mazyliams? As is pradziu naudojau PAmpers sauskelnes.KAi pabandziau HUggies, mano dukryte pabere.Tik va, nezinau, ar nuo siu sauskelniu, ar tai tik sutapimas g.gif
Atsakyti
Pampers biggrin.gif
Hugies naudojau pirma savaitę, paskiau tik Pampers
Taip pat buvo pabėrę, bet manau paberia jei kakutyje ilgiau pabūna, bent mano nuomone
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2007 09 26, 20:35)
Taip pat buvo pabėrę, bet manau paberia jei kakutyje ilgiau pabūna, bent mano nuomone

NA as sauskelnes keiciu kiekvieno maitinimo metu g.gif
Atsakyti
o as visad leidziu kakuti padariusiam su pamperiu pabut...tada neislempa taip...o ka daryt pvz kelionej sad.gif gi neprikeitinesi... tai va

ilga laika libero naudojau. bet kai pabandziau tamprius pampers - viskas, kitu nenoriu jokiu sauskelniu smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, iš pradžių mes naudojom Pampers, bet mums visą jie praleisdavo, šonai pastoviai būdavo šlapi iki pažastų, tada pabandėm Hugies tai jie mums tiko.

O ar yra tamprių Pampers pirkti, g.gif, aš tai niekur nemačiau ax.gif
Atsakyti
Mes nuo gimimo naudojam huggies.Ir esam tuo patenkinti.
Atsakyti
QUOTE(Gitka @ 2007 09 27, 09:07)
Sveikutės, iš pradžių mes naudojom Pampers, bet mums visą jie praleisdavo, šonai pastoviai būdavo šlapi iki pažastų, tada pabandėm Hugies tai jie mums tiko.

O ar yra  tamprių Pampers pirkti,  g.gif, aš tai niekur nemačiau ax.gif

o mums tas pats su Hugies - turiu ne tik sauskelnes keisti, bet ir vaika perrengineti kas karta smile.gif O su Pampers tokiu problemu neturim. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vetra72 @ 2007 09 27, 13:45)
o mums tas pats su Hugies - turiu ne tik sauskelnes keisti, bet ir vaika perrengineti kas karta  smile.gif O su Pampers tokiu problemu neturim.  ax.gif

Na ir mums tokia problema su Huggies yra.Galvojau, kad nemoku uzsegti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupux @ 2007 09 27, 16:36)
Na ir mums tokia problema su Huggies yra.Galvojau, kad nemoku uzsegti... ax.gif

as irgi galvojau, kad gal blogai uzdedu, kelis kartus net seses (turincios 2 vaikus) prasiau uzdeti, bet vis tiek tas pats.
idomu nuo ko tai priklauso... g.gif
Atsakyti

nuo gimimo iki kokių 3 mėn. mums buvo geriausios Hugiai - gražūs, minkšti, neberia, bet pradėjus naudoti 3 numerį tai pasikeitė nuomonė į blogąją pusę, ir perėjome prie Pampersų smile.gif
Atsakyti
šiaip man labiau Hugies patnka, nežinau kaip, bet mano vaikinas sugeba ir su pampersais šlapias nubusti, bet tai būna tiek su vienais, tiek su kitais ax.gif
Atsakyti
mums jau 5 menesiukai ir mums vis dar geriausi pampers. kazkaip i tuos pigesnius net nesidairau. juk kiek cia truks, ziurek, ir nebereiks jokiu sauskelnyciu, tai kam taupyti smile.gif
Atsakyti