Įkraunama...
Įkraunama...

ALTERRA

Sveiki smile.gif

daugelis mate ir jau naudojo ALTERRA kosmetines priemones smile.gif prasome dalintis ispudziais ir atsiliepimais smile.gif
ar jauciasi priemoniu poveikis ir naturalumas 4u.gif
Atsakyti
turiu alteros orchideju drekinamaji fluida, tai labai riebus ir sunkus jis pasirode, bet gal cia tik pirmas ispudis toks g.gif
Atsakyti
tueiu dušo želė - tai nieko normali smile.gif
Atsakyti
ziurejau Droge prausimosi putas su metom smile.gif bet kazkaip neradau lietuvisko uzraso,kokiam veido tipui tinka... o vokiskai nesuprantu blink.gif
Atsakyti
Turiu paakių gelį su alavijais, veido prausiklį su ramunėlėmis, toniką su alavijais atrodo ir dušo želę.. Labiausiai patinka paakių gelis thumbup.gif švelnus, lengvas..
Šiaip sau pasirodė tik prausiklis - labai stiprus kvapas doh.gif
dar mamai pirkau dieninį kremą brandžiai odai - jai patiko, nors prieš tai nesižavėjo natūralios kosmetikos mintimi.. bigsmile.gif

Planuoju pirkt kūno pienelį, kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
turiu pienelį su alavijais - visai nieko nuvalyti tušą, kai besidažydama susiteplioju smile.gif
taip pat turiu veido šveitiklį - irgi visai nieko, gal kiek aštrokas kvapas.
Atsakyti
turiu paakiu geli jautrioms akims:) patiko
Atsakyti
As turiu metines putas veidui (jos skirtos nesvariai odai) bandziau 1 karta, nes dabar noriu subaigt kita priemone veidui plauti, tai sios putos laukia eiles ax.gif Man pasirode putos kaip putos, savotiskas kvapas, bet man svarbiausia, kad poveikis butu- ziuresim veliau, kaip jos ax.gif g.gif
Turiu drekinanti geli su alavijais jautriai odai, tai sis schmoll.gif . blogai susigeria ir lieka lipnus veidas (pasitepus juo gal valanda laukiau, lipnumas neisnyko unsure.gif ) Gal kremas ar fluidas (neatsimenu, ka jie dar turi is tos serijos) butu geresnis
Turejau duso zele su citrinomis ir alavijais, butu nieko, bet galetu but skalsesne, man per savaite suejo doh.gif
Turejau losjona su rozemis, na, visai nieko...
Dabar turiu migdolu ir persiku aliejuka kunui, tai patinka thumbup.gif

Dar noreciau isbandyt metini fluida veidui, koki nors krema, veido sveitikli., paakiu geli ir kitus aliejukus ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau tas metines putas veidui, tai nepatiko schmoll.gif kazkoks nenaturalus kvapas metiniu saldainiu, bent jau man. Nors turetu buti kaip ir naturalus dalykas...Labai baisu nera, nes naudoju, bet daugiau nebepirksiu.
Atsakyti
turiu isigijusi:
veido tonika su metomis, patinka, taip atrodo atgaivina.
sveiciamaji prausikli su ramunelemis, irgi patinka, oda tokia svenute lieka.
ir naktini krema su aloe vera, irgi neblogas, tik kol kas ji pakeiciau boromedu ax.gif
dar gal ir kuno koki losjona noreciau isbandysiu, kai pabaigsiu logonos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2008 03 23, 20:22)

Turiu drekinanti geli su alavijais jautriai odai, tai sis  schmoll.gif . blogai susigeria ir lieka lipnus veidas (pasitepus juo gal valanda laukiau, lipnumas neisnyko  unsure.gif ) Gal kremas ar fluidas (neatsimenu, ka jie dar turi is tos serijos) butu geresnis
noreciau isbandyt metini fluida veidui, koki nors krema, veido sveitikli., paakiu geli  ir kitus aliejukus ax.gif

ar irgi ji turiu ir jis man labai labai thumbup.gif aisku tas lipnumas, tai nemalonus, bet poveikis mano odai neitiketinas bigsmile.gif labai atgaivino oda, palygino spalva ir kas svarbiausia su juo man nekyla spuogu ! thumbup.gif (iki siol tik su mirra lux ju nekilo, nors ji nenaturali schmoll.gif verysad.gif )
dar turiu pieneli kunui su rozemis, tai irgi labai prastai susigeria unsure.gif reiks maisyti su aliejumi ir alijosium g.gif tai manau bus super rolleyes.gif
del to nesusigerimo tai as visiskai nepyktu, juk tai naturali kosmetika ax.gif kainos ir kokybes santykis mane kolkas labai tenkina ax.gif
Papildyta:
beje, o alterra turi akiu makiazo valikli? ax.gif kazkaip nepastebejau unsure.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2008 03 25, 00:39)
ar irgi ji turiu ir jis man labai labai  thumbup.gif  aisku tas lipnumas, tai nemalonus, bet poveikis mano odai neitiketinas bigsmile.gif labai atgaivino oda, palygino spalva ir kas svarbiausia su juo man nekyla spuogu ! thumbup.gif  (iki siol tik su mirra lux ju nekilo, nors ji nenaturali  schmoll.gif  verysad.gif )
dar turiu pieneli kunui su rozemis, tai irgi labai prastai susigeria  unsure.gif reiks maisyti su aliejumi ir alijosium  g.gif  tai manau bus super  rolleyes.gif
del to nesusigerimo tai as visiskai nepyktu, juk tai naturali kosmetika ax.gif kainos ir kokybes santykis mane kolkas labai tenkina  ax.gif
Papildyta:
beje, o alterra turi akiu makiazo valikli?  ax.gif  kazkaip nepastebejau  unsure.gif 
4u.gif

aš nusipirkau pienelį su alavijais. naudoju, kai besidažydama akis tušu susiteplioju. gerai nuvalo, bet jeigu patenka į akis, vaje kaip graužia doh.gif
Atsakyti