Sveiki
daugelis mate ir jau naudojo ALTERRA kosmetines priemones prasome dalintis ispudziais ir atsiliepimais
ar jauciasi priemoniu poveikis ir naturalumas
turiu alteros orchideju drekinamaji fluida, tai labai riebus ir sunkus jis pasirode, bet gal cia tik pirmas ispudis toks
tueiu dušo želė - tai nieko normali
ziurejau Droge prausimosi putas su metom bet kazkaip neradau lietuvisko uzraso,kokiam veido tipui tinka... o vokiskai nesuprantu
Turiu paakių gelį su alavijais, veido prausiklį su ramunėlėmis, toniką su alavijais atrodo ir dušo želę.. Labiausiai patinka paakių gelis švelnus, lengvas..
Šiaip sau pasirodė tik prausiklis - labai stiprus kvapas
dar mamai pirkau dieninį kremą brandžiai odai - jai patiko, nors prieš tai nesižavėjo natūralios kosmetikos mintimi..
Planuoju pirkt kūno pienelį, kokie atsiliepimai?
Šiaip sau pasirodė tik prausiklis - labai stiprus kvapas
dar mamai pirkau dieninį kremą brandžiai odai - jai patiko, nors prieš tai nesižavėjo natūralios kosmetikos mintimi..
Planuoju pirkt kūno pienelį, kokie atsiliepimai?
turiu pienelį su alavijais - visai nieko nuvalyti tušą, kai besidažydama susiteplioju
taip pat turiu veido šveitiklį - irgi visai nieko, gal kiek aštrokas kvapas.
taip pat turiu veido šveitiklį - irgi visai nieko, gal kiek aštrokas kvapas.
As turiu metines putas veidui (jos skirtos nesvariai odai) bandziau 1 karta, nes dabar noriu subaigt kita priemone veidui plauti, tai sios putos laukia eiles Man pasirode putos kaip putos, savotiskas kvapas, bet man svarbiausia, kad poveikis butu- ziuresim veliau, kaip jos
Turiu drekinanti geli su alavijais jautriai odai, tai sis . blogai susigeria ir lieka lipnus veidas (pasitepus juo gal valanda laukiau, lipnumas neisnyko ) Gal kremas ar fluidas (neatsimenu, ka jie dar turi is tos serijos) butu geresnis
Turejau duso zele su citrinomis ir alavijais, butu nieko, bet galetu but skalsesne, man per savaite suejo
Turejau losjona su rozemis, na, visai nieko...
Dabar turiu migdolu ir persiku aliejuka kunui, tai patinka
Dar noreciau isbandyt metini fluida veidui, koki nors krema, veido sveitikli., paakiu geli ir kitus aliejukus
Turiu drekinanti geli su alavijais jautriai odai, tai sis . blogai susigeria ir lieka lipnus veidas (pasitepus juo gal valanda laukiau, lipnumas neisnyko ) Gal kremas ar fluidas (neatsimenu, ka jie dar turi is tos serijos) butu geresnis
Turejau duso zele su citrinomis ir alavijais, butu nieko, bet galetu but skalsesne, man per savaite suejo
Turejau losjona su rozemis, na, visai nieko...
Dabar turiu migdolu ir persiku aliejuka kunui, tai patinka
Dar noreciau isbandyt metini fluida veidui, koki nors krema, veido sveitikli., paakiu geli ir kitus aliejukus
turiu isigijusi:
veido tonika su metomis, patinka, taip atrodo atgaivina.
sveiciamaji prausikli su ramunelemis, irgi patinka, oda tokia svenute lieka.
ir naktini krema su aloe vera, irgi neblogas, tik kol kas ji pakeiciau boromedu
dar gal ir kuno koki losjona noreciau isbandysiu, kai pabaigsiu logonos
veido tonika su metomis, patinka, taip atrodo atgaivina.
sveiciamaji prausikli su ramunelemis, irgi patinka, oda tokia svenute lieka.
ir naktini krema su aloe vera, irgi neblogas, tik kol kas ji pakeiciau boromedu
dar gal ir kuno koki losjona noreciau isbandysiu, kai pabaigsiu logonos
QUOTE(gatinha2 @ 2008 03 23, 20:22)
noreciau isbandyt metini fluida veidui, koki nors krema, veido sveitikli., paakiu geli ir kitus aliejukus
ar irgi ji turiu ir jis man labai labai aisku tas lipnumas, tai nemalonus, bet poveikis mano odai neitiketinas labai atgaivino oda, palygino spalva ir kas svarbiausia su juo man nekyla spuogu ! (iki siol tik su mirra lux ju nekilo, nors ji nenaturali )
dar turiu pieneli kunui su rozemis, tai irgi labai prastai susigeria reiks maisyti su aliejumi ir alijosium tai manau bus super
del to nesusigerimo tai as visiskai nepyktu, juk tai naturali kosmetika kainos ir kokybes santykis mane kolkas labai tenkina
Papildyta:
beje, o alterra turi akiu makiazo valikli? kazkaip nepastebejau
QUOTE(Dorela @ 2008 03 25, 00:39)
ar irgi ji turiu ir jis man labai labai aisku tas lipnumas, tai nemalonus, bet poveikis mano odai neitiketinas labai atgaivino oda, palygino spalva ir kas svarbiausia su juo man nekyla spuogu ! (iki siol tik su mirra lux ju nekilo, nors ji nenaturali )
dar turiu pieneli kunui su rozemis, tai irgi labai prastai susigeria reiks maisyti su aliejumi ir alijosium tai manau bus super
del to nesusigerimo tai as visiskai nepyktu, juk tai naturali kosmetika kainos ir kokybes santykis mane kolkas labai tenkina
Papildyta:
Papildyta:
aš nusipirkau pienelį su alavijais. naudoju, kai besidažydama akis tušu susiteplioju. gerai nuvalo, bet jeigu patenka į akis, vaje kaip graužia