Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Siandien pagaliau pauosciau Akropoly ilgai lauktos naujienos- Moschino Hippy Fizz
user posted image ispudziai: pradzioj gaivi, labai intensyvi citrina, veliau pajauciau geliu puokste , o pabaigai liko gaivuma su maza citrinos uzuomena blush2.gif smile.gif Dar susipazinau ir su naujaisiais Kenzo (tikslaus pavadinimo neprisimenu, bet buteliukas kaip ir Amour serijos), tai pastarieji labai mane sudomino ax.gif Del Moschino tai dar reiks pamastyti- nelabai man ta geliu puokste patiko, ir seip kvapo tikejaus ispudingesnio, bet pradines natos tai thumbup.gif wub.gif smile.gif Visgi patinka man tie citrusiukai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VB_Glamour: 11 balandžio 2008 - 15:56
QUOTE(VB_Glamour @ 2008 04 11, 15:50)
Siandien pagaliau pauosciau Akropoly ilgai lauktos naujienos- Moschino Hippy Fizz
user posted image ispudziai: pradzioj gaivi, labai intensyvi citrina, veliau pajauciau geliu puokste , o  pabaigai liko gaivuma su maza citrinos uzuomena  blush2.gif  smile.gif  Dar susipazinau ir su naujaisiais Kenzo (tikslaus pavadinimo neprisimenu, bet buteliukas kaip ir Amour serijos), tai pastarieji labai mane sudomino  ax.gif Del Moschino tai dar reiks pamastyti- nelabai  man ta geliu puokste patiko, ir seip kvapo tikejaus ispudingesnio, bet pradines natos tai  thumbup.gif  wub.gif  smile.gif Visgi patinka man tie citrusiukai  4u.gif

kai tik tema susiradau, kad apie moschino paklausciau biggrin.gif
Atsakyti
Kazkas seniau buvo ideje nuotrauku su kvepalu kolekcijomis is rusaiciu forumu,galima butu adresiuka tu forumu? ax.gif
Atsakyti
http://club.passion....ic.php?t=104566

Kad ir sitas smile.gif Veliau kitu paieskosiu.
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 04 12, 07:08)
Labas rytas  4u.gif
Laukiu Tavo atsiliepimų apie juos  biggrin.gif  temoj Kvepalai

Special for jbs. Kadangi nepretenduoju į ekspertes ir į meniškus aprašymus, tai išsakysiu (išrašysiu) labai subjektyvią nuomonę smile.gif Prašome labai nepulti, nes pirmą kartą bandau aprašyti įspūdžius apie kvapą ax.gif

Taigi, Eau des Merveilles. Pirmas įspūdis - taip pakvimpa naujai atplėštas jūros kaiulytėm skirtų pjuvenų su citrinos kvapu (21 a. išradimas lotuliukas.gif ) maišas . Šiltam saulėtui orui man per sausas. Bet va šiandienai, kai apniukę, šlapia, kvapas labai limpa. Jaukus, bet ne per saldus smile.gif

Elixir Eau des Merveilles. Pirmas įspūdis - konditerinė apelsinų esencija, dedama į torčiukus, keksiukus, pyragiukus. Saldu, skanu. Pasipurški ir tooookia skanutė jauties lotuliukas.gif Bet po valandos ar dviejų - išlenda kažkoks nelabai moteriškas aštrumas. Gal buvau padauginusi, nes į pavakarę pasijutau kaip ką tik barzdą nusiskutęs keksiukas apelsininiu įdaru. Kvapas ne paauglei, ne studentei, greičiau jau moteriškei su kiaušais blush2.gif Kadangi kartais tokia reikia (ar norisi) pabūti, tai kvapas lieka mano lentynoje. Apniukusiam vasaros vakarui ar rudeniui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaneleKiausiniene: 12 balandžio 2008 - 09:25
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 04 12, 09:22)
į pavakarę pasijutau kaip ką tik barzdą nusiskutęs keksiukas apelsininiu įdaru. 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 04 12, 09:22)
1. Special for jbs.
2. Gal buvau padauginusi, nes į pavakarę pasijutau kaip ką tik barzdą nusiskutęs keksiukas apelsininiu įdaru.

1. Jaučiuosi pamaloninta. Ačiū notworthy.gif
2. lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, domina Jūsų nuomone apie Mochino Couture 4u.gif
nes žadu pirkti neuosčius : doh.gif Neturiu galimybės pauostyt blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2008 04 12, 06:23)
http://club.passion....ic.php?t=104566

Kad ir sitas  smile.gif  Veliau kitu paieskosiu.

O dieve.... vos neapalpau.... doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamilija @ 2008 04 12, 11:50)
Merginos, domina Jūsų nuomone apie Mochino Couture 4u.gif
nes žadu pirkti neuosčius : doh.gif  Neturiu galimybės pauostyt blush2.gif  rolleyes.gif

Man jie gana moteriski, intensyvus, nesaldus, primena medienos kvapa, laikosi gana neblogai 4u.gif bet cia tik mano nuomone, gal kitam zmogui jie kvepes visiskai skirtingai smile.gif
Atsakyti
Ar galit mergos man paaiškinti ar čia skirtingi kvapai? Antrųjų nėra tekę matyti
Gerai įsižiūrėkit į užrašus ant dėžutės:
Ange ou Demon (Givenchy)
user posted image

Ange Ou Etrange (Givenchy)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 04 12, 13:12)
Ar galit mergos man paaiškinti ar čia skirtingi kvapai? Antrųjų nėra tekę matyti
Gerai įsižiūrėkit į užrašus ant dėžutės:
Ange ou Demon (Givenchy) 
user posted image

Ange Ou Etrange (Givenchy) 
user posted image

pagooglinau , pasirodo yra ir antrasis variantas ...matyt kitoje kalboje demonai isversti mastau.gif
Atsakyti