Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinti krūtimi ar ne?

4u.gif
Mamytes visos nori savo vaikui geriausio!!!!
Kiekvianas vaizduoja savo pasauli kitaip visi mes individualus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2008 03 16, 20:45)
4u.gif
Mamytes visos nori savo vaikui geriausio!!!!
Kiekvianas vaizduoja savo pasauli kitaip visi mes individualus wub.gif

drinks_cheers.gif
kiekvienas 'geriausia' supranta savaip.
tai gal sioje temoje jau prieisime kompromiso? laugh.gif
Atsakyti
Šioje temoje nemanau, kad įmanomas Kompromisas. Kiekvienas liks prie savo nuomonės. Kad ir ką sakytumėt, bet bent jau 6 mėnesius svarbiausia turėtų būti vaikelis o ne papų grožiai... Mat būtent pirmus metus vaiko organizmas yra labiausiai pažeidžiamas- ir neverta į jį kišti atsiprašant kombiformų... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klepesova: 17 kovo 2008 - 15:49
QUOTE(Klepesova @ 2008 03 17, 15:48)
Šioje temoje nemanau, kad įmanomas Kompromisas. Kiekvienas liks prie savo nuomonės. Kad ir ką sakytumėt, bet bent jau 6 mėnesius svarbiausia turėtų būti vaikelis o ne papų grožiai... Mat būtent pirmus metus vaiko organizmas yra labiausiai pažeidžiamas- ir neverta į jį kišti atsiprašant kombiformų...  verysad.gif

Be abejo. Aš esu nusprendusi būtent šešis mėnesius maitint, o po to nutraukt, nes noriu pametinuko, ir noriu organizmą atstatyt. Dabar taip sakau, bet iš tikro visi man sako, kad nė velnio aš nenutrauksiu, jei bus pieno ir pati pradedu abejot, todėl nervinuos, nes šiaip tikrai mane tie gimdymai nualino. Bet kuo toliau tuo labiau linkstu link maitinimo ilgiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 17 kovo 2008 - 16:57
QUOTE(Abo @ 2008 03 17, 17:55)
Be abejo. Aš esu nusprendusi būtent šešis mėnesius maitint, o po to nutraukt, nes noriu pametinuko, ir noriu organizmą atstatyt. Dabar taip sakau, bet iš tikro visi man sako, kad nė velnio aš nenutrauksiu, jei bus pieno ir pati pradedu abejot, todėl nervinuos, nes šiaip tikrai mane tie gimdymai nualino.  Bet kuo toliau tuo labiau linkstu link maitinimo ilgiau

Tavo voetoje pastojus per kelis mėnesius žindymą nutraukčiau, nes MP keičiasi pagal vaiko amžių ir poreikius, ir jei žindysi visą nėštumą, antrasis vaikutis gaus MP, kuris skirtas 2-ų metų "bambliui". O juk naujagimiams l. svarbu gauti priešpienį, taip pat pirmus mėn. MP žymiai riebesnis ir su daugiau visokių "gėrių" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xskix @ 2008 03 17, 17:18)
Tavo voetoje pastojus per kelis mėnesius žindymą nutraukčiau, nes MP keičiasi pagal vaiko amžių ir poreikius, ir jei žindysi visą nėštumą, antrasis vaikutis gaus MP, kuris skirtas 2-ų metų "bambliui". O juk naujagimiams l. svarbu gauti priešpienį, taip pat pirmus mėn. MP žymiai riebesnis ir su daugiau visokių "gėrių"  mirksiukas.gif

Ne, nesu ant tiek pakvaišus, kad gimdyt važiuodama dar vaikui pienelį kiščiau biggrin.gif Iki antro nėštumo geriausiu atveju, o pastot bandysiu nuo gruodžio, bus metai mano lialiai tada. Aišku, aš dar nieko nežinau kaip bus, bet mažiausiai pusę metų maitinti yra mano pareiga. Jei viskas gerai, aišku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 17 kovo 2008 - 17:24
QUOTE(Abo @ 2008 03 17, 18:23)
Ne, nesu ant tiek pakvaišus, kad gimdyt važiuodama dar vaikui pienelį kiščiau biggrin.gif  Iki antro nėštumo geriausiu atveju, o pastot bandysiu nuo gruodžio, bus metai mano lialiai tada.  Aišku, aš dar nieko nežinau kaip bus, bet mažiausiai pusę metų maitinti yra mano  pareiga. Jei viskas gerai, aišku

na, visokių gi žmonių būna 4u.gif nepritariu tokiam dalykui, kaip žindymo nenutraukimui antrojo belaukiant.
o pirmi šeši mėn be išlygų - MP smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xskix @ 2008 03 17, 18:18)
Tavo voetoje pastojus per kelis mėnesius žindymą nutraukčiau, nes MP keičiasi pagal vaiko amžių ir poreikius, ir jei žindysi visą nėštumą, antrasis vaikutis gaus MP, kuris skirtas 2-ų metų "bambliui". O juk naujagimiams l. svarbu gauti priešpienį, taip pat pirmus mėn. MP žymiai riebesnis ir su daugiau visokių "gėrių"  mirksiukas.gif

būs atvirkščiai -mamos organizmui labiau rupi kudikio poreikiai, dvimetis gers "kudikio" pieną. 4u.gif Dabar esu nestuke.gif 6men, mano dvimetis traukia priešpienį. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2008 03 17, 21:16)
būs atvirkščiai -mamos organizmui labiau rupi kudikio poreikiai, dvimetis gers "kudikio" pieną.  4u.gif Dabar esu  nestuke.gif 6men, mano dvimetis traukia priešpienį.  blush2.gif

Na, čia mums per nestuke.gif kursus aiškino, kad nedaryti eksperimentų...
na, jei priešpienis tai gerai, bet ne visoms gi taip būna 4u.gif
Atsakyti
Kas nenorės - tas ir nemaitins krūtimi, ir niekas to nusistatymo nepakeis, kam per prievartą brukti savo nuomones, straipsnius ir bandyti kažką pakeist.
3 temos tikrai nereikėjo, o tai čia tik pasiriet susirenkama cool.gif
Atsakyti
QUOTE(xskix @ 2008 03 18, 00:45)
Na, čia mums per  nestuke.gif kursus aiškino, kad nedaryti eksperimentų...
na, jei priešpienis tai gerai, bet ne visoms gi taip būna  4u.gif

Na lelius tikrai nenukenčia - dėl pienuko yra neteisingos išvados - čia ne tik mano patirits. Nors žinoma, geriau planuoti neštumus didesniu atstumu - tada būs mažiau problemų su žindymu. 4u.gif Aš pvz tikrai nesiruošu savo lelių skriausti dėl savo savijautos arba patogumo, o vaikų sveikata tikrai nuo tuo nenukenčia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Geisvilė @ 2008 03 18, 10:12)
Kas nenorės - tas ir nemaitins krūtimi, ir niekas to nusistatymo nepakeis, kam per prievartą brukti savo nuomones, straipsnius ir bandyti kažką pakeist.
3 temos tikrai nereikėjo, o tai čia tik pasiriet susirenkama cool.gif

Butent, man sitos temos padejo isitikinti - nenoras maitinti ir MP nauda, nesusieje dalykai.
Galima "nenora" sieti su neisprusimu, savanaudishkumu, nesubrendimu, psichologinemis traumomis, "vartotojishkos" visuomenes itaka ir panasiai... Zodziu "nenoras" tai mamytes "galvos problemos".

cia 4 tema - ji tikrai nebereikalinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g00te: 18 kovo 2008 - 11:37