Mielosios, pradinukės.
Ieškojau ieškojau ir niekur Jūsų nebesuradau Todėl nusprendžiau užvesti naują temą.
Atsiliepkit!
QUOTE(gintra @ 2008 03 03, 20:45)
Mielosios, pradinukės.
Ieškojau ieškojau ir niekur Jūsų nebesuradau Todėl nusprendžiau užvesti naują temą.
Atsiliepkit!
Atsiliepkit!
Labukas,
as irgi neberandu pradinukiu temos Kur ji prapuole?
Labas.
Ir aš ieškojau...
Ir aš ieškojau...
jau radau sena tema, pasirodo iskelta i bendramincius
QUOTE(editaite @ 2008 03 04, 22:05)
jau radau sena tema, pasirodo iskelta i bendramincius
Čia dabar?
Sveikutes, pradinukes
as taip pat pradinioke, tik dirbu ne LT noreciau paprasyti jusu pagalbos... gal galetumet imest kokia nuoroda, kur ieskot konkursu, viktorinu .. darom mamyciu svente ir norim suorganizuot ir vaikams, ir mamoms svente.. aciuks is anksto
as taip pat pradinioke, tik dirbu ne LT noreciau paprasyti jusu pagalbos... gal galetumet imest kokia nuoroda, kur ieskot konkursu, viktorinu .. darom mamyciu svente ir norim suorganizuot ir vaikams, ir mamoms svente.. aciuks is anksto
aciuks
QUOTE(Domke @ 2008 03 06, 03:00)
aciuks
sveikutės,kolegės.Ir aš ieškojau,deja.... Plepam iš naujo. Gal kuri žinote nuorodų muzikos pamokoms
QUOTE(juriukas7 @ 2008 03 29, 10:40)
sveikutės,kolegės.Ir aš ieškojau,deja.... Plepam iš naujo. Gal kuri žinote nuorodų muzikos pamokoms
O ko konkrečiai tau reikėtų?
Kažkur dingę visos pradinukės. Ir bendraminčiuose, ir čia tylu.
Man tas temos nukėlimas į bendraminčius, tai kažkoks nesusipratimas. Gal čia per klaidą taip įvyko?
Gal ką įdomesnio sugalvojot dovanėlei mamyčių dienai ?
Man tas temos nukėlimas į bendraminčius, tai kažkoks nesusipratimas. Gal čia per klaidą taip įvyko?
Gal ką įdomesnio sugalvojot dovanėlei mamyčių dienai ?