Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai, 9 dalis

Prašom į naujus namus 4u.gif
Papildyta:

2 dalis
3 dalis
4 dalis
5 dalis
6 dalis
7 dalis
8 dalis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 01 kovo 2008 - 10:25
Aciu uz naujus namucius, Ašarėle 4u.gif 4u.gif
morta-sigita, o apie kuri miesta cia kalba eina? Man sitie juosteliniai kazkaip nelabai, bet uzeiciau kitokiu groziu pasiziuret kada prie progos. Jei miestas tinkamas lotuliukas.gif
Atsakyti
pavasaris artėja, tai gal ir modeliukai kiek atviresni bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2008 03 01, 11:43)
Aciu uz naujus namucius, Ašarėle  4u.gif  4u.gif
morta-sigita, o apie kuri miesta cia kalba eina? Man sitie juosteliniai kazkaip nelabai, bet uzeiciau kitokiu groziu pasiziuret kada prie progos. Jei miestas tinkamas lotuliukas.gif

Kalbama apie Šiaulius. Šiandien buvau, tai tikslų adresą žinau. Aušros alėjos 37.Pavadinimas kažkas apie siūlus blush2.gif , šito neprisimenu. doh.gif .O megzt jais lengva, svarbiausia nusipirkt ir pačiai išsižiurinėt. Jei yra noras atsiras ir sugebėjimas biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(florentina @ 2008 03 01, 13:35)
pavasaris artėja, tai gal ir modeliukai kiek atviresni bus smile.gif

Kai tokia žiema tai ir pavasaris nekoks, ne apie megztinį, o apie skafandrą galvoji lotuliukas.gif mirksiukas.gif ...
Atsakyti
Gal kuri ax.gif papuoš tėmutę naujais modeliukais rolleyes.gif ?
Atsakyti
user posted image
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 03 01, 20:58)
Gal kuri ax.gif papuoš tėmutę naujais modeliukais  rolleyes.gif ?

mano nauji modeliukai, turbut , negreit bus g.gif pradejau amziaus projeekta - suknele is maxi siuliuku vaseliu 4u.gif tai dar tik trecdali priekio teiveikiau unsure.gif

na bet idesiu toki viena kurio dar cia nerodziau 4u.gif is vernito medvilnes 4u.gif spalva nuotraukoje truputi ne tokia, kaip is tikro schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(norali @ 2008 03 01, 21:19)
mano nauji modeliukai, turbut , negreit bus g.gif pradejau amziaus projeekta - suknele is maxi siuliuku vaseliu  4u.gif tai dar tik trecdali priekio teiveikiau unsure.gif

na bet idesiu toki viena kurio dar cia nerodziau 4u.gif is vernito medvilnes 4u.gif spalva nuotraukoje truputi ne tokia, kaip is tikro schmoll.gif

user posted image

Labai dailus megztukas ir spalva madinga šiais metais thumbup.gif
Atsakyti
gal jau kur ir buvo ideti, bet man jie grazus 4u.gif

user posted image

Atsakyti
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2008 03 01, 21:22)
Labai dailus megztukas ir spalva madinga šiais metais thumbup.gif

Aciu 4u.gif zalios kaip ir ivairus rusvi atspalvaii mano megiami wub.gif
Papildyta:
Zinule, kokiu grozybiu pridejai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Norali gal gali pasakyti lemenes ax.gif , kuri mezgama apvalei, ar ten vieno uzmetimo stulpeliai blush2.gif , ar dvieju, nes nelabai matosi schemoje doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciukyta: 01 kovo 2008 - 20:46