Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Neringoje

Dekui mamutiene. Pagal Nidus ir Nerijos adresiukus jau buvau. Bet noretusi informacijos is jusu asmenines patirties, nes puslapiuose gali graziai prirasyti, o kaip ten istikruju yra noreciau suzinoti. Gal pati esi buvus kuriame is ju? Gal gali patarti kuris yra geresnis?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2008 03 07, 13:34)
Dar niekad neteko rezervuotis atostogų vietos iš anskto - vis ekspromtindavome smile.gif , o šiais metais pagalvojau, gal verta pasielgti kitaip.
Tai ką, paisžiūrėjau kopos.lt, radau vieną patikusį variantą, paskambinau, pasirodo, šeimų su vaikais nepriima. Suprasčiau, tik tiek, kad prie butuko aprašymo  buvo šie žodžiai:
"Pro svetainės ir verandos langus atsiveria puikus vaizdas į sodelį, kuriame linksmai gali žaisti Jūsų vaikučiai. Yra sūpuoklės ir pavėsinė."  biggrin.gif  O ir baldai ten, matosi, unikalus sovietinis palikimas, apie virtuvės įrangą net nekalbu - neįsivaizduoju, ką tokiam "išskirtiniam" interjerui vaikas blogo gali padaryti g.gif
Taigi, radau kitą, pigesnį ir gražesnį variantą, gal kas ką žinote, gal kam teko pabuvoti:

čia  ax.gif

Tai gal nuorodą įdėkit, kad kitos mamos nesivargintų. mirksiukas.gif

QUOTE(mamutiene @ 2008 03 07, 14:09)
Papildyta:
Nu del butu tai Mamutiene nelabai galetu patarti:) Bo nera apvaikschijusi ir pagyvenusi visos Neringos nuomuojamose butuose ir viesbuciuose:).

Na, sakau, gal kokį puikų butuką ir žinai. mirksiukas.gif Suprantu, kad neįmanoma visko žinoti. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2008 03 07, 15:18)
Tai gal nuorodą įdėkit, kad kitos mamos nesivargintų. mirksiukas.gif

http://www.kopos.lt/N305/lt.php

P.s. šeimoms be vaikučių mirksiukas.gif - į nurodytas kainas nežiūrėkit, dabar ten para - 250 lt.

Mano tėvai turi jaukų butuką Šventojoje, tai jį nuomoja tik šeimoms su vaikučiais. Kodėl? Todėl kad tokios šeimos kaip taisyklė yra pačios tvarkingiausios ir patikimiausios. Todėl kad labai maža tikimybė , kad ten bus organizuojami audringi vakarėliai su išgėrinėjimais ir pan. Aišku, bet kokiu atveju nuomojamas būstas nusidėvi, kažkas susitepa, kažkas apsibraižo ir t.t., na, bet jeigu nori išlaikyti naują gražų spindintį - nenuomok. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 07 kovo 2008 - 14:29
QUOTE(flight @ 2008 03 07, 14:22)
http://www.kopos.lt/N305/lt.php

P.s. šeimoms be vaikučių mirksiukas.gif -  į nurodytas kainas nežiūrėkit, dabar ten para - 250 lt.

Nu, joooooo...Tik už ką tie 250lt. g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2008 03 07, 15:29)
Nu, joooooo...Tik už ką tie 250lt. g.gif  doh.gif

Aš klausiau, atsakė, kad kiti po 300 nuomoja ir čia dar labai pigu rolleyes.gif Nežinau, gal, bet dabar važiuosim į dviejų kambariukų minibutą su terasa, o kaina parai 145 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2008 03 07, 14:34)
Aš klausiau, atsakė, kad kiti po 300 nuomoja ir čia dar labai pigu  rolleyes.gif  Nežinau, gal, bet dabar važiuosim į dviejų kambariukų minibutą su terasa, o kaina parai 145 lt  smile.gif

Mes mokam parai 300 Lt., bet pro langus matom jūrą. wub.gif
Atsakyti
aha, buvau užmetus akį į tą butuką, nuostabus variantas 4u.gif
Mes tai planuojam vežtis tris dviračius ir galbūt priekabą, tai net smagu, kad bus kur pasivažinėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2008 03 07, 15:36)
Mes mokam parai 300 Lt., bet pro langus matom jūrą. wub.gif

Apie koki cia butuka kalbate uz 300 lt, su vaizdu i jura. Kur ji butu galima pamatyti?
dekoju
Atsakyti
QUOTE(simona/// @ 2008 03 07, 15:43)
Apie koki cia butuka kalbate uz 300 lt, su vaizdu i jura. Kur ji butu galima pamatyti?
dekoju

http://www.kopos.lt/N414/lt.php
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2008 03 07, 14:42)
aha, buvau užmetus akį į tą butuką, nuostabus variantas  4u.gif
Mes tai planuojam vežtis tris dviračius ir galbūt priekabą, tai net smagu, kad bus kur pasivažinėti  mirksiukas.gif

Gal galit į a.ž. mestelt, kur radot mini butą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simona/// @ 2008 03 07, 14:43)
dekoju

QUOTE(flight @ 2008 03 07, 14:53)

Taip, būtent šitas. Esam pastovūs klientai jau ir nieko geriau neieškom. thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

mes va ne per seniausiai susidūrėm su problemėlę, kad vienai parai nelabai kas nori nuomoti doh.gif esam klaipėdiečiai, tai tik truputi norėjom nuo visų pabėgti. ir žinoma bėgom kartu su savo augintiniu biggrin.gif

šiaip ne taip radom vieną butuką www.nuoma.w3.lt . man tai labai patiko. kaina normali, pro langus gražus vaizdas ir su šuniu galima ax.gif nežinau ar kam tas aktualu, bet gi kartais atostogas norime praleisti ir su augintiniu mirksiukas.gif
Atsakyti