Siandien musu pupai menuo lygiai,ta proga ir sugalvojau daugiau nelaukti ir parasyti savo gimdymo istorija Pernai geguzes men pradzioj svenciau 25-aji gimtadieni,ir tyliai mintyse pagalvojau kad geriausia dovana butu- mazo angelelio atejimas i musu seima..Buvom vede 2 metus,tai maniau pats laikas gausinti seimyna.Geguzes 20 diena pamaciau dvi juosteles nestumo teste-zadancias apie kitoki artejanti gyvenima Kaip tik po to ruosemes kelionei kruizu,nors keliones metu reikejo daug ko atsisakyti,neskaitant alkoholiniu gerimu,bet ir masazu,sporto klubu,dziakuzi baseinu,disco ir t.t Man ta kelione buvo-vyro dovana,bet pasakysiu negalejau atsipalaiduoti nei dienai,nes vargino pykinimai..Nezinau cia nestumo pradzxios padariniai ar nuo siubavimo.. Pats nestumas praejo sunkiai,jei ne pykinimai,tai rugstys kilo,tino kojos ir rankos,prasidejo niezai. Pagaliau prabego ir tie 9 men Maloniausia vies tiek dazniau prisimenu~:sirdeles pirmus duzius isgirstus per aparata,pirmus spyrius,pirma karta pajautus kaip mazyle zaksi pilveli..Su kiekviena diena vis labiau laukem Pagaliau atejo ir nustatyta data,o musu stebuklelis velavo ateiti Viena diena ejau i eiline apziura,nors ryte jauciau saremius kas 5 min,pakalbejom su SM mamoms o is ten jau nepaleido namo,tiesiai i gimdykla nusiunte. O pats gimdymas vertas prisiminimu is pat pradziu su akuserem juokavom..beje jos nerado mano venu,tai subade visas rankas Gal 4 akusere rado mano vena antibiotikams suleisti. Kai klausdavo ar jauciu saremius,atsakydavau kad jauciu tik skausma tose vietose kur dure ieskodami venu Nuskausminamuju neprireike,tik pauoscius duju-apsinesiau ir pradainavau visa gimdyma Saremiai palyginus niekis man su stumimu galvojau jau neisstumsiu o greiciau apsikakosiu ir paskutinis atodusis atiduotas uz naujos gyvybes atejima Buvau tokia pavargus bet laiminga Nera nieko geriau uz mazycio,slapio ,silto kunelio kontakta su tavim Kudikis-graziausia butybe zemeje-tarytum sviesiaplaukis angeliukas nukrites is debesies..
Sveikinu su dukrytės gimimu......
Gražus vardas.......
Aukit sveikos ir laimingos
Gražus vardas.......
Aukit sveikos ir laimingos
Grazu Dar karta sveikinu!
labai grazi istorija
sveikinu mamyte ir dukryte
Grazi istoija. Sveikinu tapus mamyte. Tikrai grazus mergytes vardukas! Aukit sveikos ir grazios
tavo istorija tokia papratsute, atrodo, viens du trys ir vaikiukas ant ranku labai graziai parasei, jum abiejom, aukit sveikutes ir grazutes
sveikinimai dar karta
Sekmes jums su lelyte.
Sveikinu su mazyles atejimu zinau kaip laikei ir kaip troskai
Grazus vardas kaip faina tureti mergyte