Aaaaaaaaaaa........... Dabar supratau. Tiesą sakant, pati nemėgstu karpyti nuotraukų, o jau meškiuko forma juolab.
Na tai su jūsų palaiminimu tęsiu toliau - pildysiu padarytą albumuką. Tik reikia sulaukt siuntinuko, nes priemonių tikrai nulis.
Miglota, dėkui, o gal dukrytė ne tik įvertins, bet ir pati jau po poros metelių pradės "scrapinti". Nes ką tik vėl sėdėjo "prie lapo".
Tosk, aš jau surišau jį. Įvėriau tokią metalinę grandinėlę. Tuoj parodysiu.
Sveikutės Aš, nors ir nepraktikuojanti scrapininkė, bet kasdien čia užsuku pasigrožėt ir patarimų paskaitinėt Bet vat ruošiausi mugei ir buvau savaitėlei nuo kompiuterio pabėgusi...o grįžus radau AVEDOS BLOG'ą Labai smagu buvo ten apsilankyt...dar visko atidžiai neištyrinėjau, bet reiks prisėsti kurį vakarą Džiaugiuosi, kad bus kur semtis naujų įdėjų ir rasti informacijos
Zirafos sese, kur pirkai tokias gelytes formos kniedes? Ar ten kazkaip kitaip padaryta ta skylute?
Beja, is tikruju labai grazu - puiki ideja!!!
Zirafos sese albumukas
Man labai patinka, kai iš tokių albumukų kyšo gėlyčių lapeliai, juostelės ...
Gal kada pati padarysiu tokį ...
Bet dabar dar turiu nerealizuotų 12x12 idėjų.
MB parvežė sb raides iš Olandijos.
Kokios gražios Gaila naudot
Kovo 15 d. Olandijoje SB konkursas. Prizas 10 000 EUR
Parvežė ir gatavų puslapių sb tinginėms ... Kur tik nuotrauką įklijuoji ir baigtas darbas.
Žinoma pedėkojau, bet sakiau kad daugiau tokių nebevežtų
Gal kada pati padarysiu tokį ...
Bet dabar dar turiu nerealizuotų 12x12 idėjų.
MB parvežė sb raides iš Olandijos.
Kokios gražios Gaila naudot
Parvežė ir gatavų puslapių sb tinginėms ... Kur tik nuotrauką įklijuoji ir baigtas darbas.
Žinoma pedėkojau, bet sakiau kad daugiau tokių nebevežtų
o bent kas is Euro gali dalyvauti ar tik is Olandijos? O as taip laukiu suzinoti to Hall of Fame konkurso rezultatu, bet tikrai abejoju kad patekciau i ta top 10. Teisejai vis iesko darbeliu kokiu issokanciu ar netipisku. Anau metu nugaletojai buvo 17 m. jaunuolis, manau nesvarbu buvo jo stilius bet kad jis yra jis o ne ji (vyru SB beveik vienetais tai zurnalai nori pavaizduoti kad visoki zmones scrapina ne tik namu moteriskes o ir jaunimas); taip pat tokia nekonformine mergina kuri vietoj 12x12 puslapiu kai kuriuos darbelius suklijavo ant konceleriniu prekiu tipo voko, ir labai daug laimetoju buvo digital SB .Gal as per daug tipiska
QUOTE(AVEDA @ 2008 03 04, 13:48)
Gal as per daug tipiska
AVEDA, nenuvertink taip saves, tu bent jau mums tai pati paciausia
QUOTE(AVEDA @ 2008 03 04, 13:48)
1. o bent kas is Euro gali dalyvauti ar tik is Olandijos?
2. ir labai daug laimetoju buvo digital SB .
3. Gal as per daug tipiska
2. ir labai daug laimetoju buvo digital SB .
3. Gal as per daug tipiska
1. MB įsikalbėjęs su pardavėja prekybos centre pasiūlė užregistruoti ir mane. Jie buvo labai nustebę - kad mes iš Lietuvos ir tuom domimės...
2. mano nuomonė - digital SB - be dušios rankomis dirbant įdedi dalelę savęs. Todėl ir nedarau digital
3. Nieko sau net negalvok taip. Manau daugelis konkursų laimėjimas priklauso nuo tuo metu ir ten renkančiųjų nuomonės. Tipo, ant ko užsirausi. Jei ne viename, tai kitame tikrai būsi įvertinta.
Nežinau, ar supratai mane ...
QUOTE(IF... @ 2008 03 04, 12:19)
Zirafos sese, kur pirkai tokias gelytes formos kniedes? Ar ten kazkaip kitaip padaryta ta skylute?
Ačiū Aš Avedos prašiau, kad nupirktų man įdomesnės formos albumuką, bet kol laukiau, neiškenčiau ir padariau vieną. Dar dėsiu viršutinį lapą - meškiuko "feisą" su akytėm, nosyte.
O kniedes pirkau iš Mėlynos paukštės. Ji turi.
QUOTE(Sanrita @ 2008 03 04, 13:58)
Zirafos sese albumukas
Man irgi labai patinka, kai kas nors kyšo. Man tai atrodo paslaptinga - taip ir knieti pažiūrėti, kas gi ten, viduje.
Neprasidėk. Aš tokį vieną varčiau varčiau rankose ir baigėsi tuo, kad sukarpiau į meškiuką.
Aveda, mes nervinames dėl konkurso rezultatų kartu su tavimi.
Aš Avedos prašiau, kad nupirktų man įdomesnės formos albumuką,
o gavai sita Maya Road chipboard gelyciu mini albumu rinkinuka...tikiuosi patiks.
dar cia paziurekit kokiu chipboard kartoniniu grozybiu yra.
Aveda, mes nervinames dėl konkurso rezultatų kartu su tavimi. friends.gif
as visai nesinervuoju, ant tiek uzsiemus kad nera per daug laiko apie tai galvot ar amerikonku forumus sekti daugiau. Didziausias pliusas kad bandziau, pagaminau 10 man mielu darbeliu, tai nors ir nieko nelaimesiu visvien ne nuostolis o galesiu jum parodyt ir padariau tokiu darbeliu temom kuriu be konkurso nebutu prioritetas daryti.
Bloginau šiandien apie savo wunder-produktus: megiamiausius klijus ir Un-du kliju nuėmėją.
Rodžiau jau savo 2 sb darbelį. Priminsiu:
Buvo padarytos klaidos:
1. Kampai nuotraukų per aštrūs - apvalinti.
2. Tarp nuotraukos ir aprašymo yra tuščios vietos tarpas.
3. Trūksta daugiau tekstūros. Trūksta kažko geltono kairėje apatiniame kampe.
4. Pavadinimas per mažas, atitrūkęs nuo nuotraukų.
5. Norėtūsi kažko banguoto.
Mėnesį žiūrėjau, kol atėjo įkvėpimas perdaryti.
Prašau įvertinti:
Buvo padarytos klaidos:
1. Kampai nuotraukų per aštrūs - apvalinti.
2. Tarp nuotraukos ir aprašymo yra tuščios vietos tarpas.
3. Trūksta daugiau tekstūros. Trūksta kažko geltono kairėje apatiniame kampe.
4. Pavadinimas per mažas, atitrūkęs nuo nuotraukų.
5. Norėtūsi kažko banguoto.
Mėnesį žiūrėjau, kol atėjo įkvėpimas perdaryti.
Prašau įvertinti:
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 14, 23:09)
Aveda ar paveiksluodama sita kadra naudojai blica?
Dar noriu paklausti apie rubonus. Kartais jie nutrinti taip ydomiai... Nepilnai. Labai sauniai atrodo tas nepinai nutrinto rubono efektas. Tikiuos supratai ka as cia parasiau, nes kitaip nezinau kaip paaiskinti Kaip padaryti tai? Ar vistik su pagaliuku trinti taip atmestinai, ar su pirstu trinti...