Vakar pamačiau su labai gražia maikute Ant pilvo lėliukas nupieštas Gal žinote kur tokią galima gauti?
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 09 24, 09:19)
Vakar pamačiau su labai gražia maikute Ant pilvo lėliukas nupieštas Gal žinote kur tokią galima gauti?
Gal pilka tokia su ruzavu leliuku?
QUOTE(rivera @ 2009 09 24, 11:02)
Gal pilka tokia su ruzavu leliuku?
Gerai nepamenu, bet lyg mėlynos spalvos buvo
QUOTE(Monrutė @ 2009 09 21, 16:58)
sveikos,
kadangi tema seniai užvesta, įdomu, o db gariūnuose kurioje eilėje drabužiai nėštukėms?
kadangi tema seniai užvesta, įdomu, o db gariūnuose kurioje eilėje drabužiai nėštukėms?
Mane taip pat domina kuriuose Gariūnų skyriuose (t.y. jų nr.) yra rūbų nėštukėms. Dėkui kas atsakysit
QUOTE(Monrutė @ 2009 09 21, 15:58)
sveikos,
QUOTE(Greta77 @ 2009 09 25, 16:10)
Mane taip pat domina kuriuose Gariūnų skyriuose (t.y. jų nr.) yra rūbų nėštukėms. Dėkui kas atsakysit
Aš ką tik iš Gariūnų
Prekių nėščiosiosms yra 5 eilėje 62 paviljonas
Ir dar 9 eilėje yra, bet paviljono numerio nepaklausiau
Anksčiau man atrodo, kad trijose vietose būdavo, dabar tik dvi mačiau
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 09 26, 11:52)
Aš ką tik iš Gariūnų
Didelis AČIŪ Ar džinsų pasirinkimas yra?
Pirkau pėdkelnes maximoj nėščiosioms po 14 lt
Pagaliau atsirado padoriom kainom
Pagaliau atsirado padoriom kainom
QUOTE(srauni_upe @ 2009 09 26, 20:33)
Gal tamsuoliškai paklausiu, bet ar iš pakuotės iškart matosi, kad jos nėščiosioms, ar reikia iš visų tų skaičiukų tokią išvadą pasidaryti? Maximose kartais toks jovaliukas...
Papildyta:
QUOTE(Greta77 @ 2009 09 26, 18:00)
Kad nėštukinių džinsų gal geriau žiūrėti pas džinsų prekeivius - kai kurie irgi turi, o tose keliose vietose, kurios beje ir per Gariūnų radiją kas kokias 15 min. vis pareklamuojamos, tai ir kainos atitinkamai sukeltos (bet čia tik mano kelerių metų senumo žinios).
QUOTE(Greta77 @ 2009 09 26, 18:00)
Tikrai nemažas
QUOTE(srauni_upe @ 2009 09 26, 20:33)
Pirkau pėdkelnes maximoj nėščiosioms po 14 lt
Mačiau, kad ir rūbų atsirado Akropolio Maximoje
QUOTE(Greta77 @ 2009 09 26, 15:00)
o kokios kainos ? striukyciu rudeniniu nematei
sveikos mamytes. kur striukyte koki ar paletuka isigyt gal zinot?i nieka neitelpu...
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 09 27, 13:16)
Gal tamsuoliškai paklausiu, bet ar iš pakuotės iškart matosi, kad jos nėščiosioms, ar reikia iš visų tų skaičiukų tokią išvadą pasidaryti? Maximose kartais toks jovaliukas...
Kad jau taip apsigėdinau su savo neišmanymu , tai pati ir atsakysiu - matosi aiškiai, "šviečia" iš tolo nėštukės nuotrauka (yra ir pėdkelnių, ir na kaip jos ten vadinasi - be pėdų). Ir jovaliuko šįkart anaiptol nebuvo - labai pagirtina, kad net ir atskira lentyna/kabykla būtent nėštukėms atsirado, tik va su S dydžiu kaip visada prastokai.