Siūlyčiau pasidalinti žiniomis
Aš radau štai ką
Rožinė spalva
Rožinė spalva ramina nervų sistemą, gerina nuotaiką, atpalaiduoja raumenis ir gilina miegą. Vienoje iš pediatrijos klinikų Prancūzijoje buvo atliktas eksperimentas, kurio metu visiems mažiesiems pacientams buvo pasiūlyta rožinės spalvos patalynė. Tai pagerino net sunkiai sergančių vaikų nuotaiką, o po kurio laiko pasveikusių ligonių skaičius žymiai padidėjo!
Iš čia.
Avietinė spalva raudonos spalvos atspalvis. Todėl šios spalvos veikia labai panašiai. Tačiau avietinė spalva žadina intelektinį aktyvumą ir agresyvumą, nuteikia žmogų dideliems darbams. Pastebėta, jog avietinės spalvos mėgėjai yra geranoriškai nusiteikę bendradarbiauti bei konkuruoti ir aktyviai siekia savo tikslo.
Švelni rožinė spalva ramina. Nenuostabu, jog ji dažniausiai vyrauja vaikų kambariuose. (Kai kuriose Vakarų šalyse agresyvius kalinius uždaro į rožinės spalvos kameras.) Tačiau jeigu jūsų vaikas ramus ir vangus, kambarį vertėtų papildyti aktyvesnėmis spalvomis.
Ištikimi rožinei spalvai žmonės yra nuoširdūs, altruistai, švelnaus būdo, tačiau dažnai įsižeidžia, nepasitiki savimi, neieško užtarėjų. Kad labiau pasitikėtų savimi, tokiems žmonėms rekomenduojama dažniau vilkėti raudonos, avietinės, gelsvai oranžinės spalvos drabužius.
Čia iš čia
Pastaruoju laiku dažnai matome verslininkus, dėvinčius žydros, alyvinės ar rožinės spalvos marškinius, ryšinčius geltoną kaklaraištį. Tai daroma neatsitiktinai. Šios spalvos reiškia intuiciją, apsaugą nuo neigiamos energetikos, o juk tai ypač reikalinga verslo žmonėms.
Čia
o toks temų dauginimas yra leidžiamas? F _ Tarakone - jūs emanuojat žaibišku greičiu
Rožinė spalva man patinka, ji mums tikrai gera (ir tie tyrimai man žinomi, o gal dėl to ir laikau ją tokia gera, uau, visur tiek daug tikėjimo, tiek daug tikėjimo galios įrodymų)
O jei rimtai, tos tradicijos kartais nereikia gal nurašyti, kai mergaitės yra rengiamos rožine spalva, tiesa, nežinau, kuomet tokia "tradicija" atsirado, bet gal ji turi racijos?
P.S. o ką jūs pati galvojat? jei galima būtų rimtai?
Rožinė spalva man patinka, ji mums tikrai gera (ir tie tyrimai man žinomi, o gal dėl to ir laikau ją tokia gera, uau, visur tiek daug tikėjimo, tiek daug tikėjimo galios įrodymų)
O jei rimtai, tos tradicijos kartais nereikia gal nurašyti, kai mergaitės yra rengiamos rožine spalva, tiesa, nežinau, kuomet tokia "tradicija" atsirado, bet gal ji turi racijos?
P.S. o ką jūs pati galvojat? jei galima būtų rimtai?
O gal vertėjo apie visas spalvas temą sukurti?
QUOTE(vaižgantė @ 2008 02 20, 14:29)
O gal vertėjo apie visas spalvas temą sukurti?
Žmogų dažniausiai domina tik jis pats, va FT rašo rožiškai, nori gal, kad pasigrožėtumėm, susipažintumėm
Gal, sakyčiau tai noras pasirodyti, būti matomu
QUOTE(norako @ 2008 02 20, 13:29)
o toks temų dauginimas yra leidžiamas?
Kodėl dauginimas? Aš informacijos ieškau
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 02 20, 14:34)
man regis jūs ją kaip tik pateikiat
QUOTE(norako @ 2008 02 20, 13:31)
Žmogų dažniausiai domina tik jis pats, va FT rašo rožiškai, nori gal, kad pasigrožėtumėm, susipažintumėm
Teisingai. Ir dar sužinot apie save neatrastų gražių dalykų ir kad kiti pagaliau suprastų
Temos pavadinime gal ir galėtų būt kad ir apie kitas spalvas (vis tik nuo mieliausios jau pradėta), bet nebegaliu koreguot jo
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 02 20, 14:36)
Mane sudomino šita frazė...
Atrasti apie jūs niekas naujo negali, mes galim pamatyti tik tai, ką jūs jau turit, jei turit...o kodėl jūs to, ką turit, pati nematot, čia pasitarnautų psichoanalizė, gal ką slepiat dėl vaikystės nuoskaudų, gal per mažai jus gyrė, pastebėjo, kodėl jūsų tiokia menka savivertė, kad jūsų grožio patvirtinimo jūs vis iš šalies ieškot na ir t.t.
QUOTE(norako @ 2008 02 20, 13:35)
man regis jūs ją kaip tik pateikiat
Ir taip ir ne, kolega. Savo pavyzdžiu stengiuosi parodyti kaip ja dalintis
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 02 20, 14:39)
Supratau , man patinka violetinė:
http://www.thepurplestore.com/ (pradžiai)
QUOTE(norako @ 2008 02 20, 13:39)
Atrasti apie jūs niekas naujo negali
Vat ir netiesa. Mokslininkai iki šiol vis dar atranda ką naujo apie žmogų ir kur tyrinėt - dar neišemiamos jūros. Ir kad žmogus pats sau kažkuria dalimi lieka paslaptimi ir kad turi neatrastų galimybių, nėra nieko nenormalaus, kolega . Tai tema apie gražią spalvytę, kuri daug kam patinka
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 02 20, 14:46)
Vat ir netiesa. Mokslininkai iki šiol vis dar atranda ką naujo apie žmogų ir kur tyrinėt - dar neišemiamos jūros. Ir kad žmogus pats sau kažkuria dalimi lieka paslaptimi ir kad turi neatrastų galimybių, nėra nieko nenormalaus, kolega . Tai tema apie gražią spalvytę, kuri daug kam patinka
Sakykit, o jums nuoširdžiai svarbu, kad (jei) mokslininkai atranda, kad jūs turit dar vieną kokį nors ypatingą molekulių skylimo būdą (aš ne mokslininkė, tad gal parašiau mokslinę nesąmonę , svarbu principas ).
Ir, dar tiesiog dėl sportinio intereso, ar tikrai puioki tema apie tikrai fantastišką spalvą yra į temą šiose temose? , ar jūs ją norite "pratraukti" per ezoterinį matymo kampą? , nu vis tik
Papildyta:
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 02 20, 14:36)
Apie neatrastus dalykus įtikinot (kad jie - mokslininkai pamato, ko nematė, nors tai neįrodo, kad to nebuvo ), bet ką jūs norit, kad kiti suprastų ?