Įkraunama...
Įkraunama...

Pintas krepšelis iš tešlos

Sveikos mamytės, norėjau paklausti gal kuri turit receptą ir mokat išpint iš tešlos krepšelį, į kurį būtų galima sudėt keptus grybukus, voveruškas , braškes ( na čia aš apie saldumynus)
Kai buvau maža man viena moteriškė buvo gimtadieniui į darželį padarius, išpintas krepšelis o viduj kepti saldumynai, nu grožis nerealus, visi aikčiojo, ta tešla lyg meduolinė nu net nežinau, ir tas krepšelis su rankenėle buvo ir nelūždavo. recepto nesakydavo, moteriškės nėr. Norėčiau dabar ir aš savo mergaitei padaryt...
Pasidalinkit kas mokat..
Atsakyti
Tokia tešla darosi iš miltų ir kiaušinių. dabar tikslių proporcijų nepamenu, bet kai galėsiu būtinai įmesiu.

Bet mane labiau domina kaip tas gėlytes padaro. Man kažkokios vis ne tokios gaunasi doh.gif

Atsakyti
Bet kaip jį išpynt, reikia ant kokio stiklainio kad nesubliukštų?

O rožytės tai kaip viena moteriškė sakė , tai darosi iš cukraus pudros ir baltymų , viską išplaki kad gautusi masė kaip plastelino, o tada jas reikia lapeliais išpjaustyt ir rakom lipdyt ir formuot rožytes lapeliius, paskui džiovint, žodžiu darbo daug , bet įdomu
Atsakyti
Pažiūrėkite čia gal padėk nors kiek g.gif
http://www.supermama...p;#entry8671354
Atsakyti
kaip uzsimaniau tu vestuviniu sladumynu, bet niekur nerandu kokio receptuko, net kelio temos apie grybukus ir voverytes, bet neturiu tu keptuviu. O juk tiems kastonams, braskems ir kitiems tai lyg nereikia formeliu g.gif uzsiminkit nors kaip jie daromi, gerbsiu ir mylesiu
Atsakyti
BRASKES: 0.5KG CUKRAUS PUDROS,2 SAUKSTELIAI KRAHMOLO,DAZU VALGOMU,KRISTALINIO CKRAUS.KRAHMOLA SU TRUPUCIU VANDENS PAVIRINTI IRPO TRUPUTI DET C.PUKRA.PASKUI MINKYTI PAKOL BUS VIENTISA TESLA,SUFORMAVUS BRASKE APVOLIOTI NUDAZYTAME RAUDONAI CUKRUJE ZALIAS KOTELIS DAROSI ATSKIRAI.SKANAUS
Atsakyti
QUOTE(GALUZE @ 2008 04 17, 12:39)
BRASKES: 0.5KG CUKRAUS PUDROS,2 SAUKSTELIAI KRAHMOLO,DAZU VALGOMU,KRISTALINIO CKRAUS.KRAHMOLA SU TRUPUCIU VANDENS PAVIRINTI IRPO TRUPUTI DET C.PUKRA.PASKUI MINKYTI PAKOL BUS VIENTISA TESLA,SUFORMAVUS BRASKE APVOLIOTI NUDAZYTAME RAUDONAI CUKRUJE ZALIAS KOTELIS DAROSI ATSKIRAI.SKANAUS

Labai didelis ačiu už receptėli 4u.gif . Svajojau dar kada paragauti jų. biggrin.gif
Atsakyti
Tai nera zinanciu kaip padaryti ta krepseli? Labai noretusi toki pasidaryti, bet nei recepto ne technologijos nezinau.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Maikutee @ 2009 03 03, 17:29)
Tai nera zinanciu kaip padaryti ta krepseli? Labai noretusi toki pasidaryti, bet nei recepto ne technologijos nezinau....  verysad.gif

Na, juk parase nuoroda, kur viskas aprasyta kaip ir is ko daryti. As irgi dariau butent toki krepseli, labai graziai atrodo, galima smulkiau supinti, bus dar graziau mirksiukas.gif
QUOTE(afraid @ 2008 03 04, 18:19)
Pažiūrėkite čia gal padėk nors kiek g.gif
http://www.supermama...p;#entry8671354

Atsakyti
ne visi diena mato blush2.gif atsiverciau paziurejau kad bandeles ir uzdariau, net nepasiziurejau kad po bandelem vaizdziai parodyta blush2.gif aciukas 4u.gif
Atsakyti
Galuze o kiek to vandenuko pilti ?(cia apie braskes)
Atsakyti

i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti