Sveika,
Metai aviganiui tai ne brandos laikas vaikus vesti.
Norint normaliai funkcionuoti kalei, reik turet suniuku, bet ne viena karta, o karta i metus. Ir tie suniukai vaiko dziaugsmui nebus didele paguoda, nes ne vaikas juos augins, o tu. Ir net ne aisku, ar ji motina bus gera ar ne, jei ne ,tai gali pragyventi su ta kale ir jos kokiais 7-8 istisus 2 menesius, kas 2-3 valandas deliodama juos prie papu, damaitindama ir panasiai....
O dar nezinai pati ka turi, metai suniui tai vaikyste. Nepraejai jokiu bandymu, nepatikrinai jos psichikos... Zodziu turi zalia nuli. O kam veisti dvorterjerus, nes nepyk, be dokumentu tai tik i avigani panasi kalyte. O jei manai ,kad tas vaiku dziaugsmas atnes tau daug pinigines naudos, tai labai klysti. Nes dabar zmones protingeja, dvorniu pilnos prieglaudos gali juos ten pasiimti.
Va dabar as turiu 3 suniukus, jiems 5 savaites. Motinos pieno jiems jau nebeuztenka, tenka primaitinti, o primaitinama zalia jautiena, varske, vistiena...paskaiciuok kiek snukiu per para sues mesytes... paskaiciuok kiek kainuos skiepijimas, vaistai nuo kirminu...ir dar visa visa... tada sita visa atmesk is dvornios kainos...na dar atmesk laika, kuri jiems skirsi auginti ,valyti, priziureti... Mazoka lieka to, ko tikiesi kergdama...
O siaip pigiau kainuos tau kieme susitvarkyti skyles ir tvora,kad nelystu valkatos is gatves.
As visom keturiom pries veisima ne veisliniu sunu! Juk pati nezinai kokiu budu gime tavoji, gali islysti tookiu dvorterjeru, kuriu ir uz aciu niekas neims. ir tada teisingai kazkas sake, jie papildo karantina...ziauru, bet tai teisybe!
Pamastyk, pries uzsiimdama tuo ,ko pati nesupranti.
Is vaiku prasymu Dievui:
Tu sugalvojai pinigus, o pas mus jų nėra. Kodėl taip? Gali ką nors pakeisti? (2 kl.) Dieve, leisk man gyventi tiek, kiek nori mano mama. (1 kl.) Norėčiau paprašyti proto mano tėveliams, nes jie manęs visiškai nesupranta. (3 kl.)