Įkraunama...
Įkraunama...

Teminiai vakarėliai :)

QUOTE(maziulele @ 2007 12 04, 21:57)
Nusipirkom kaubojiska kepure Pramones Maximoje, 5 lt tekainavo lotuliukas.gif

O sau tai rubus issinuomavau karnavaliniu drabuziu salone, lygtais "Burte" vadinasi biggrin.gif nebepamenu blush2.gif Bet ko ten tik nera pas ju thumbup.gif

o ten yra kokiu seksualiu rubeliu, pvz sexy tarnaite ar sexy sesele? Kokios ten kainos mazdaug? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(black_angel @ 2007 12 05, 11:57)
o ten yra kokiu seksualiu rubeliu, pvz sexy tarnaite ar sexy sesele? Kokios ten kainos mazdaug?  smile.gif

www.burte.lt ieik ir paziuresi ten atrodo suaugusiam 50 lt o vaikui 20 lt nz ar pabrango
Atsakyti
QUOTE(black_angel @ 2007 12 05, 10:57)
o ten yra kokiu seksualiu rubeliu, pvz sexy tarnaite ar sexy sesele? Kokios ten kainos mazdaug?  smile.gif

visa apranga kainuoja apie 50 lt, as emiau gorseta, marskinukus ir kaubojiska kepure, tai paprase 30 lt mirksiukas.gif

rubu jie ten turi pilna, bet dauguma sake jau yra uzsakyta naujiems metams, geriausiai tau butu jiems paties pasiskambinti 4u.gif
Atsakyti
gal kas gali patarti, kaip apsirengti pagal "Brėmeno muzikantus" a la 6-7 dešimtmetį? rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
gelbekit,buvau siand "burteje",bet kaubojisku rubu nieko gero nera,3 moteriski,bet kazkokie nalabai faini verysad.gif gal kuri turit kokiu ideju ar pasiulymu g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziurgyte @ 2007 12 06, 23:04)
sveikos smile.gif
gelbekit,buvau siand "burteje",bet kaubojisku rubu nieko gero nera,3 moteriski,bet kazkokie nalabai faini verysad.gif  gal kuri turit kokiu ideju ar pasiulymu g.gif  bigsmile.gif

yra dar kaune karnavaliniu rubu nuoma alkesote www.karnavalui.lt atrdodo taip . yra dar vienas bet ten reikia per skelbimus ieskoti man atrodo pasakusalis@one.lt tik toks adresas tik.imesi si ta pavadinima i google ir turetu ismesti.
Papildyta:
QUOTE(vildži @ 2007 12 06, 21:40)
gal kas gali patarti, kaip apsirengti pagal "Brėmeno muzikantus" a la 6-7 dešimtmetį? rolleyes.gif

o cia kaip grupe ta bremeno muzikantai ar kazka panasaus is animacinio filmo reikia apsirengti? g.gif
keletas pvz. dar cia nete radau viena foto is teminiu vakareliu kaip apsirenge ta tema.
manau neprasoksi jei rengsiesi platejancias kelnes, kepure desies ant galvos. na kazkas panasaus i hipius.
Papildyta:
o hipiai va taip atrode
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritperliukas: 07 gruodžio 2007 - 11:12
a2i8 u= id4jas 4u.gif
Papildyta:
ačiū už idėjas(dar kartelį) newyear.gif
Atsakyti
ka tik perskaiciau visa tema blink.gif bet deja nieko neradau apie hipiu vakarelius schmoll.gif rengiam toki naujiems metams smile.gif Del rubu tai viskas kaip ir aisku o daugiau tai......... g.gif gal kas turit ideju del dekoraciju del scenarijaus ir panasiai 4u.gif buciau labai dekinga aciuks.gif svesim pirtyje smile.gif
Atsakyti
Aš rengiu hipių vakarėlį 4u.gif daug visokių idėjų prisigaudžiau supermamoje 4u.gif
Atsakyti
Tai gal geletum pasidalint idejom 4u.gif sakau del rubu tai visiskai jokios problemos smile.gif bet va visa kita blink.gif zaidimu irgi paiimsiu siaip visokiu, bet norisi kad aplinka atitiktu tema g.gif
Atsakyti
Na,aplinka priklauso nuo jūsų vietos, kiek ten yra vietos ir pan.
Pvz mūsų salėje darysiu kampeli (ten ant sienos išpieštas miškas), tai ten pastatysiu tri kaljanus,kurie bus apipavidalinti laužo imitacijoje. kadangi kolektyvo narių susirinks virš 30 tai tikrai, tai vien jų apsirengimas taip pat suteiks foną 4u.gif Be abejonės bus kalėdų eglutė, mat mūsų šventės tikslas ir yra kalėdinis firmos vakaras. Taip pat padarėm didelį "bremeno muzikantų" plakatą, Beja,viršuj ir yra tikrasis pavyzdys,pagal kurį mes piešėm 4u.gif
Atsakyti
as irgi kazka su kaljanu galvoju smile.gif o vat ta ideja su plakatu tai man patiko thumbup.gif dekui kad parasyt nepatingejai 4u.gif
Atsakyti