naktine,kažkada vardinai buvusių vakarėlių temas ir rašei,kad viena iš jų buvo vaikystė.ką veikėte?kaip atrodėte?pas mus tokia tema...išklausinėjau visų kas kuo svajojo būti vaikystėje,aišku,nei vienas nėra tuo,kuo svajojo būti,kaži kaip čia visa tai susieti..... kokių žaidimų ar ko?diplomus padariau,galvoju balionų,klapuškiųparūpint,žaidimus kelis išsirinkau,etiketes limonada padariau.....ką dar?patarkit prašau,kas turi idėjų,ar dalyvavo panašiam reikale?
QUOTE(meskule @ 2007 11 21, 03:28)
naktine,kažkada vardinai buvusių vakarėlių temas ir rašei,kad viena iš jų buvo vaikystė.ką veikėte?kaip atrodėte?pas mus tokia tema...išklausinėjau visų kas kuo svajojo būti vaikystėje,aišku,nei vienas nėra tuo,kuo svajojo būti,kaži kaip čia visa tai susieti..... kokių žaidimų ar ko?diplomus padariau,galvoju balionų,klapuškiųparūpint,žaidimus kelis išsirinkau,etiketes limonada padariau.....ką dar?patarkit prašau,kas turi idėjų,ar dalyvavo panašiam reikale?
Zaiskit zaidimus tuos kur vaikysteje zaidete.Seni prisiminimai vaikystes liuks
QUOTE(meskule @ 2007 11 21, 11:28)
naktine,kažkada vardinai buvusių vakarėlių temas ir rašei,kad viena iš jų buvo vaikystė.ką veikėte?kaip atrodėte?pas mus tokia tema...
ir musu siu metu sventes tema vaikyste-paauglyste
Labas. As savo gimtadieni dariau tema"Kai as mazas buvau". Svarbiausia, zinoma, buvo apranga. Tai tiek juoko, smagumo buvo Visi iskart isijaute ir visa vakara buvo vaikais. Tiesa, mano gimtadieni sventeme rugsejo 1-a diena, tai gavosi sioks toks palengvinimas man. Mano drauge buvo mokytoja. Tokia griezta, su gintarine sage po kaklu , dienynu ir rimtu veidu . Atvaziave sveciai, nustebo pateke i mokykla, i pamokas. Paskyrem du budincius. Pakabintas buvo tvarkarastis.
Trumpai apie pamokas:
Chemija-laboratorija, bandymai(t.y.ragavimas gerimu, ju poveikis organizmui)Cia jau kalbejo mokytoja trumpai ir glaustai.
Darbai-ragavo mano, t.y. pirmunes namu darbus. Taip pat du sveciai turejo paruosti is esamu ant stalo patiekalu nauja ir ji idomiai patiekti.
Daile-kiekvienas turejo issitraukti lapeli ant kurio buvo uzrasyta kuri nors kuno dalis ir "mane" nupiesti, pvz. blakstienos, nors dar nera akies
Muzika-karaoke buvom susiorganizave. Smagumelis.
Kuno kultura -sokiai.
Tiesa, dar lietuviu kalba-sake tostus. Dovanu gavo naujadaru knygute, kuria dariau pati.
Kazkokiu zaidimu mes specialiai ir nesiruoseme. Buvo sokiai- labai smagus, nes apranga neleido but rimtiems.
Sunku nupasakoti kaip viskas atrode, vyko. Bet visiems dalyvavusiems buvo labai smagu. Tiesa, ant buteliu mes neklijavom nieko, nes baliuke buvo ir vaiku-bijojom, kad nebutu nesklandumu Siaip mintis gera.
Trumpai apie pamokas:
Chemija-laboratorija, bandymai(t.y.ragavimas gerimu, ju poveikis organizmui)Cia jau kalbejo mokytoja trumpai ir glaustai.
Darbai-ragavo mano, t.y. pirmunes namu darbus. Taip pat du sveciai turejo paruosti is esamu ant stalo patiekalu nauja ir ji idomiai patiekti.
Daile-kiekvienas turejo issitraukti lapeli ant kurio buvo uzrasyta kuri nors kuno dalis ir "mane" nupiesti, pvz. blakstienos, nors dar nera akies
Muzika-karaoke buvom susiorganizave. Smagumelis.
Kuno kultura -sokiai.
Tiesa, dar lietuviu kalba-sake tostus. Dovanu gavo naujadaru knygute, kuria dariau pati.
Kazkokiu zaidimu mes specialiai ir nesiruoseme. Buvo sokiai- labai smagus, nes apranga neleido but rimtiems.
Sunku nupasakoti kaip viskas atrode, vyko. Bet visiems dalyvavusiems buvo labai smagu. Tiesa, ant buteliu mes neklijavom nieko, nes baliuke buvo ir vaiku-bijojom, kad nebutu nesklandumu Siaip mintis gera.
Gaila, kad nemoku idet nuotrauku, butu viskas aisku
O vyrukai rengesi kas kaip. Nes jiems ir siaip sunku buti siek tiek juokingiems, kitokiems.
Mano vyras-taip pat buvo pirmunas, tai jo apranga buvo paprasta: kostiumines kelnes, balti marskiniai ir varlyte po kaklu. Drauge savo vyrui nukirpo senas kelnes (liko sortai) ir prisiuvo petnesas, maikute ir kepuryte i tema Kitas buvo sportininkas, tai visa apranga buvo treningai ir krepsinio kamuolys Siaip vyrams istikruju labai sunku, nes kazko ypatingo ir neprigalvosi. Tiesa, kitas vyras buvo uzsivikes kazkoki isaugta megztini, o ant galvos juokinga su ausytem kepuryte. Dar pasidare "ragatke"-visus ten apsaude Buvo vienas pionierius su kaklaraisciu, visa vakara skandavo:"Visada pasiruoses!"
Tai vat taip. O pampersu ar kokio tutuko ant kaklo neisdryso nei vienas Visi buvo paaugliai daugiau-maziau
O vyrukai rengesi kas kaip. Nes jiems ir siaip sunku buti siek tiek juokingiems, kitokiems.
Mano vyras-taip pat buvo pirmunas, tai jo apranga buvo paprasta: kostiumines kelnes, balti marskiniai ir varlyte po kaklu. Drauge savo vyrui nukirpo senas kelnes (liko sortai) ir prisiuvo petnesas, maikute ir kepuryte i tema Kitas buvo sportininkas, tai visa apranga buvo treningai ir krepsinio kamuolys Siaip vyrams istikruju labai sunku, nes kazko ypatingo ir neprigalvosi. Tiesa, kitas vyras buvo uzsivikes kazkoki isaugta megztini, o ant galvos juokinga su ausytem kepuryte. Dar pasidare "ragatke"-visus ten apsaude Buvo vienas pionierius su kaklaraisciu, visa vakara skandavo:"Visada pasiruoses!"
Tai vat taip. O pampersu ar kokio tutuko ant kaklo neisdryso nei vienas Visi buvo paaugliai daugiau-maziau
[quote=IngaKov,2007 11 22, 15:51]
[/quote
susikurk albuma internete ir isedek foto o paksu tik nuoroda nukopijuosi arba atsiusk man as tau jas idesiu Rasyk i AZ man
[/quote
susikurk albuma internete ir isedek foto o paksu tik nuoroda nukopijuosi arba atsiusk man as tau jas idesiu Rasyk i AZ man
Čia šiek tiek idėjų karnavaliniams kostiumams ...
http://images.google...ttp...l=lt&sa=N
jei rodys tik
tikiuos rodys
jei rodys tik
tikiuos rodys
Laba diena visoms. esu nauja dalyve jusu tarpe, bet skaitau jusu forumus labai daznai ir matau kad tikrai padedate vienos kitom ir labai gerus patarimus dalinat. taigi prisiregistravau su viltimi, kad galbut ir man padesite. Vyro firma organizuoja temini vakareli mafijos tematika, maciau jusu siulytus rubus, bet ka daryti, jei esi tikrai ne pati ploniausia, o nesioji 44-46 dydzio rubus. juk tada su trumpa aptempta suknute atrodysi tiesiog tragiskai... nebezinau ka ir bedaryti....
Tai ir nereikia trumpos suknelės prisiderink prie vyro, pagal jo kostiuma nuo mafijos neatskiriamos moterys taigi, kad ir kokia ispūdinga ilga suknelė, daug aukso ar svarovskių, ilgi nagai, bua abra kaip tik būk mafijos bosė , su kokiu juodu kostiumu, tamsintais akiniais, skrybėle ir pan
Be to juk su vyru galite atstovauti kokia gatvės mafiją trenikiugai, kedukai, "cepos" , ir pilnas lagaminas pinigų, dar koki šautuviuką į kišenę
Be to juk su vyru galite atstovauti kokia gatvės mafiją trenikiugai, kedukai, "cepos" , ir pilnas lagaminas pinigų, dar koki šautuviuką į kišenę
QUOTE(serpent @ 2007 11 23, 00:22)
Laba diena visoms. esu nauja dalyve jusu tarpe, bet skaitau jusu forumus labai daznai ir matau kad tikrai padedate vienos kitom ir labai gerus patarimus dalinat. taigi prisiregistravau su viltimi, kad galbut ir man padesite. Vyro firma organizuoja temini vakareli mafijos tematika, maciau jusu siulytus rubus, bet ka daryti, jei esi tikrai ne pati ploniausia, o nesioji 44-46 dydzio rubus. juk tada su trumpa aptempta suknute atrodysi tiesiog tragiskai... nebezinau ka ir bedaryti....
tagi gal nesioji kokia juoda suknele, tai pasiimi juoda salika apsivinioji ant galvos tamsisu akinius ir pistoleta i rankas. va tai ir mafija. arba gali toky paty varianta atrodyti tik su kelnem(as kazkada vaiau i temini vakarely pasaulio salis ir buvau is italijos mafijos tastove ) arbe www.burte.lt(kaune nezinau is kokio miesto esi) isinuomuoti, nes kiek zinau kad vyrams tai ten dideliu aprangu yra bet ar moterims yra tai nz, nes mano kaimynas kuris sveria 130 irgi nuovosi is ten kostiuma ir jei turejo marskinius ir kepure. tik kelnes savo buvo.
as buvau apsirengus juodai su slipsu(kalaraisciu)juodi akiniai buvo tik cia nesimato ant galvos, ir tokia melsva sakrele (ja pradzioje uzsidejau ant galvos- apsigobiau)
tai va gal kils kokiu minciu
Papildyta:
dar tiesa internete susiradau italu trumpa zodyna ismokau kelis zodziu pasisveikinti, dar ka ten ismokau va sita zodyneli
Lietuviškai
Itališkai
Taip
Si
Ne
No
Labas rytas! (Laba diena!)
Buongiorno
Labas vakaras!
Buonasera
Sudie! (Viso labo!)
Arrivederci
Tuo tarpu (Kol kas)
Ciao
Prašom (ko nors pageidaujant)
Per favore
Prašom (ką nors duodant)
Prego
Su malonumu!
Piacere
Atsiprašau!
Scusi/scusa
Apgailestauju
Mi displace, scusi/scusa
Mano vardas (pavardė)
Mi chiamo
Nesuprantu
Non capisco
Ar kalbate lietuviškai (angliškai)?
Parla lituano (inglese)?
Kur tai yra?
Dov'e?
Sveikas! Į sveikatą!
Salute
bet eigoje viska pamirsau tai tik ta saliut atsiminiau
Papildyta:
na biski sory nekokybiskos nuotraukos kazkaip dulkes tada labai gaude fotikas. nepergyvenk kad esi apkunoka, as irgi neis smulkiuju. sekmes tau
Papildyta:
tiesa dar gali ant galvos detis skrybele dabar labai madoj ir maximoje ju yra pirkti juodu, as irgi norejau skrybele detis bet neradau niekur. o ir kaina nera kosmine man atrodo tos kepures kainuoja 20 lt
Labai labai labai aciu uz patarimus. taip ir maniau jog tikrai cia bus zmoniu, kurie man nuosirdziai pades. labai smagu kad tokiu zmoniu vis dar yra.