aciu labai
Prisirinkau visokiu fainu dalyku tai galvoju kelis ir cia imesiu, kad tema pagyvinti
Labukas, labai reikia nertos masinytes vabalo. gal kuri zinote schemute? rusiskai nesuprantu. bent jau angliskai ar nerimo schemute butu. aciu labailabai.
Nu labai faini
QUOTE(sunnyday @ 2008 11 08, 18:01)
Nu labai faini
Ačiū
Dabar dukrytė liūtą užsisakė, tai bandau is galvos plius minus pagal meškučio principą nert. Pabaigus, aišku, parodysiu
Labai lauksim!
As irgi turiu pradejusi viena meskiuka ir dar viena zaisliuka is kurio nezinau ar kas gausis, bet kazkaip labai sutingejau ir guli jau beveik puse metu. Reik susiimti man
As irgi turiu pradejusi viena meskiuka ir dar viena zaisliuka is kurio nezinau ar kas gausis, bet kazkaip labai sutingejau ir guli jau beveik puse metu. Reik susiimti man
o kaip cia nuotrauka ikelti? vakar nuneriau delfinuka
Labas vakaras. Man iškilo problemėlė. Artėjant karvės metams sumaniau numegzti karvę, tačiau niekur nerandu aprašymo kaip tai padaryti . Taigi sumaniau paklausti jūsų, labiau patyrusių šioje srityje, gal kuri nors esate dariusi panašų darbelį ir galite įdėti nuorodų arba jau padarytų darbelių nuotraukių. labai jums ačiū.
QUOTE(vija159 @ 2008 11 11, 21:57)
Labas vakaras. Man iškilo problemėlė. Artėjant karvės metams sumaniau numegzti karvę, tačiau niekur nerandu aprašymo kaip tai padaryti . Taigi sumaniau paklausti jūsų, labiau patyrusių šioje srityje, gal kuri nors esate dariusi panašų darbelį ir galite įdėti nuorodų arba jau padarytų darbelių nuotraukių. labai jums ačiū.
Man tai šitos paglvėlės visai patiko Atrodo nesudėtingos(ko nepradėjau megzt )
QUOTE(norita @ 2008 11 11, 22:36)
Man tai šitos paglvėlės visai patiko Atrodo nesudėtingos(ko nepradėjau megzt )
kad sitos yra ne pagalveles, o zaisliukai... karvyciu formos