Įkraunama...
Įkraunama...

konizacija

QUOTE(Kristaite25 @ 2009 04 01, 12:17)
Jei po konizacijos praejus 6 men buvo atliktas tyrimas ir rezultatas toks - zemo laipsnio intraepiteline neoplazija LSIL, gal zinote ar tai vel gali isaugti iki cin3, ar gali ir dingti tas LSIL? Gine sako, kad toks rezultatas rodo, kad esi sveika.

nemanau kad cia gerai, pas mane tas pats buvo-tai dare tada su lazeriu...
gal pas atve koks uzdegimas-nes tada iskreipia atsakymus
Atsakyti
Sveikos,vakar sulaukiau atsakymo po kontrolinio tyrimo.Negerieciu nebeliko. thumbup.gif
Turejau CIN3,salino su elektrine kilpa.
Linkiu ir kitoms geru atsakymu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 04 02, 15:45)
Sveikos,vakar sulaukiau atsakymo po kontrolinio tyrimo.Negerieciu nebeliko. thumbup.gif
Turejau CIN3,salino su elektrine kilpa.
Linkiu ir kitoms geru atsakymu  4u.gif

kaip smagu 4u.gif
o tai čia kontrolinis - kur praėjus 3 mėn po operacijos? Ar kur operacijos metu ėmė tirti?
Atsakyti
QUOTE(AgVi @ 2009 04 02, 14:47)
kaip smagu  4u.gif
o tai čia kontrolinis - kur praėjus 3 mėn po operacijos? Ar kur operacijos metu ėmė tirti?

Cia kur po operacijos.Man 6 menesiam praejus dare.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 04 02, 17:42)
Cia kur po operacijos.Man 6 menesiam praejus dare.

labai geros naujienos thumbup.gif dziaugiuosi 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikutės jau galvojau, kad atsisveikinau su šiuo puslapiu ir daugiau niekada negryšiu-ogi nieko panašaus. Gruodžio 17 d. padarė konizaciją po operacijos tyrimas parodė gerus rezultatus, o po 3 mėn še tau ir siurprizas ir vel baisiausias CIN3, ir vel dare operacija tik jau dabar nuejau pas kita daktare, pirma karta operavausi pas Intaite, ir ejau per pazystamus ir pamokejau ir va tau isvada tokia, kad greiciausiai blogai ispjauta. Antra konizacija dariausi pas ka papulsiu patekau i santariskes pas gydytoja Brazauskiene ir visai nieko daug maloniau bendravo ,bent jau i palata ateidavo kas pusvalandi paziureti kaip jauciuosi, nes per operacija labai kraujavau, sake per mazas tarpas tarp operaciju.O pas Intaite buvo taip: pamaciau as ja kai jau buvau su narkoze, o po narkozes atejo ir pasake, kad viskas labai baisu ir negrazu , tai isivaizduokit kaip man reikejo laukti to tyrimo verysad.gif , nieko nepaaiskino ko galiu daryti ,ko ne, išraso i poliklinika nedave, del to ir negavu biuletenio, zodziu po operacijos iskart miniau i darba. Dabar vel laukiu verdikto ir bijau po operacijos gal bus geras, o veliau ir vel nezinia kas..........
Atsakyti
QUOTE(dangkiku @ 2009 04 05, 18:59)
sveikutės jau galvojau, kad atsisveikinau su šiuo puslapiu ir daugiau niekada negryšiu-ogi nieko panašaus.
Dabar vel laukiu verdikto ir bijau po operacijos gal bus geras, o veliau ir vel nezinia kas..........

laikykis 4u.gif nepasiduok negerom mintim ir baimei... viskas bus gerai, tiketi tuo reikia 4u.gif ziurek saves ir neskubek darban... poilsis, ramybe - geriausias vaistas po tokios operacijos...
Atsakyti
QUOTE(Bjauriuke @ 2009 04 05, 23:29)
laikykis  4u.gif  nepasiduok negerom mintim ir baimei... viskas bus gerai, tiketi tuo reikia  4u.gif  ziurek saves ir neskubek darban... poilsis, ramybe - geriausias vaistas po tokios operacijos...

Pritariu Bjauriukei laikykis, tikiu, kad viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Klausykit, mergaites, kai randamas cin1 reikalinga konizacija? sad.gif
Atsakyti
Sveikos, o gal kuri esate bandziusi gydytis gimdos kakleli su visu taip pamegtu ALURA (naturalus prepraratas nuo visu ligu)? forumuose yra tema, bet gal is cia esanciu naudojate ir padejo, neleido blogom lastelems toliau dalytis?
Atsakyti
QUOTE(dangkiku @ 2009 04 05, 18:59)
sveikutės jau galvojau, kad atsisveikinau su šiuo puslapiu ir daugiau niekada negryšiu-ogi nieko panašaus. Gruodžio 17 d. padarė konizaciją po operacijos tyrimas parodė gerus rezultatus, o po 3 mėn še tau ir siurprizas ir vel baisiausias CIN3, ir vel  dare operacija tik jau dabar nuejau pas kita daktare, pirma karta operavausi pas Intaite, ir ejau per pazystamus ir pamokejau ir va tau isvada tokia, kad greiciausiai blogai ispjauta. Antra konizacija dariausi pas ka papulsiu patekau  i santariskes pas gydytoja Brazauskiene ir visai nieko daug maloniau bendravo ,bent jau i palata ateidavo kas pusvalandi paziureti kaip jauciuosi, nes per operacija labai kraujavau, sake per mazas tarpas tarp operaciju.O pas Intaite buvo taip: pamaciau as ja kai jau buvau su narkoze, o po narkozes atejo ir pasake, kad viskas labai baisu ir negrazu , tai isivaizduokit kaip man reikejo laukti to tyrimo verysad.gif , nieko nepaaiskino ko galiu daryti ,ko ne, išraso i poliklinika nedave, del to ir negavu biuletenio, zodziu po operacijos iskart miniau i darba. Dabar vel laukiu verdikto ir bijau po operacijos gal bus geras, o veliau ir vel nezinia kas..........

labukas, nepasiduok negerom mintim ir baimei, galvok, kad viskas bus OK< neisikalk sau kad vel reikes daryti operacija ... ! STIPRYBES tau ir tikek kad viskas bus gerai , juk lauke pavasaris ! as irgi dariausi pas Intaite operacija , bet citoligini darysiu tik balandi - geguzi.. LAIKYKIS !!!
Atsakyti
sveikos 4u.gif
man vakar prasidejo pirmosios mm po operacijos... nu kosmaras... gyvenu nuo vienos vaistu dozes iki kitos... o gausumas, tai blink.gif nu iki operacijos man taip nebudavo - dideliu gausumu mm nepasizymedavo niekad, o del skausmeliu, tai budavo kartais pirma diena.... bet siandien jau antra diena, o tie skausmai man ne velnio nerimsta... unsure.gif registruojuosipo velyku pas gydytoja... bet vistiek neramu man kol kas...
Atsakyti