Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užsiauginti natūralius nagus?

Sveikos, aš nagams kietinti naudoju ne itin brangius nagų kietiklius iš eilinių parduotuvių, ne jokius nuplaunamus ar serumus. Man lb padeda, nagai kieti kaip akmuo. tik nereikia nenusilakavus nagų iš namų išeiti biggrin.gif kadangi jie dažniausiai bespalviai, tai anokia čia bėda mėgstančioms natūralų grožį ir nuolat lakuotis nagus, nes šis yra ir geras pagrindas nagų lakui. Dar naudojau Loreal salon nagų kietiklį, tai irgi super geras, kai nagai kieti ir stiprūs sunkiau nusilaužti smile.gif nusipirkau du per akciją, bet bijau,kad nesugestų vienas kol kitą naudosiu, tai galiu vieną parduoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Toma. R. @ 2010 03 20, 21:23)
Sveikos, aš nagams kietinti naudoju ne itin brangius nagų kietiklius iš eilinių parduotuvių, ne jokius nuplaunamus ar serumus. Man lb padeda, nagai kieti kaip akmuo. tik nereikia nenusilakavus nagų iš namų išeiti  biggrin.gif kadangi jie dažniausiai bespalviai, tai anokia čia bėda mėgstančioms natūralų grožį ir nuolat lakuotis nagus, nes šis yra ir geras pagrindas nagų lakui. Dar naudojau Loreal salon nagų kietiklį, tai irgi super geras, kai nagai kieti ir stiprūs sunkiau nusilaužti  smile.gif  nusipirkau du per akciją, bet bijau,kad nesugestų vienas kol kitą naudosiu, tai galiu vieną parduoti  ax.gif

Na, pas mane nagai kieti ir gerai auga, bet va, labai retai, bet palūžinėja g.gif Gal šis kietiklis padėtų?
Atsakyti
o ką daryti, kad nagai nesisluoksniuotų?gal poliruoti?
Atsakyti
tarp kitko, mano nagai siaip nera silpni, bet buvo kuri laika susilpneje. geriau mineralines medziagas (atrodo biggrin.gif ), vadinas Basica instant g.gif mano nagams laaaaaaaabai padejo thumbup.gif jau tokie kieti tapo, dar tekdavo ta laikotarpi labai daznai sveist, plaut ir t.t. o nagai - kaip nepaliesti. vienu zodziu - liuks dalykas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lazdinija @ 2010 01 03, 23:24)
rICINU ALIEJUS PATI GERIAUSIA PRIEMONE NAGAMS, TIK REIKIA TURETI KANTRYBES KAS VAKARA JUO TEPTI.mano nagai visada luzinejo ,nepavykdavo uzsiauginti ne trupucio, isbandziau ivairius maisto papildus, aliejukus, kremus ir t.t. Po to kazkas pasake apie ricinos alieju, ir tikrai sustikprejo po kiek laiko, dar tokiu nagu nebuvau uzsiauginusi, bet tepiau pamenu visa vasara saziningai kas vakara imasazuojant, neluzinejo , neskilinejo ir paugo, kazkokie storesni pasidare. kai nustojau juo tepliotis, po kiek laiko vel nutriuso

Kur ji galima nusipirkti ir kokia kaina?
Atsakyti
Ricinų aliejus parsiduoda vaistinėj, kainuoja penkis litus su centais(pem mililitrų). 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.

Norėčiau pasiteirauti, gal kas iš Jūsų galėtų pasiūlyti kokį gerą nagų lako pagrindą - stiprintoją? Mano nagai labai ploni ir minkšti ir linkę sluoksniuotis. Visi lakai pradeda byrėti jau tą pačią dieną cry.gif . Kad nebūtų labai brangus, iki 20 - 25 litų... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(alinoolis @ 2010 04 24, 18:23)
Sveikos.

Norėčiau pasiteirauti, gal kas iš Jūsų galėtų pasiūlyti kokį gerą nagų lako pagrindą - stiprintoją? Mano nagai labai ploni ir minkšti ir linkę sluoksniuotis. Visi lakai pradeda byrėti jau tą pačią dieną  cry.gif . Kad nebūtų labai brangus, iki 20 - 25 litų...  unsure.gif

Orly pagrindai, kalbejom katik apie juos. Pvz top2bottom, atsiversk atgal puslapi kita, paskaitysi
Atsakyti
Labai ačiū, Etama. Pasiskaičiau smile.gif. O kur jų būtų galima nusipirkti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alinoolis @ 2010 04 25, 14:43)
Labai ačiū, Etama. Pasiskaičiau smile.gif. O kur jų būtų galima nusipirkti?  4u.gif

Nagavitoj, dar kokiose pard. kur prekiauja kosmetika, ziurint kokiame mieste esi smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Mano nagai buvo tikri nevykeliai, sluoksniuodavosi, luzinedavo, neaugdavo...Isbandziau Nail Tek 2, ir ivyko stebuklas, nagai stiprus sveiki neluzineja nesisluoksniuoja, auga kaip ant mieliu thumbup.gif

Buteliuka jau isnaudojau, nusipirkau Smart enamel Frenchi Sarmoje, taip pat geras dalykelis thumbup.gif

Patariu isbandyti siuos stebuklus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivianet @ 2010 06 08, 19:49)
Sveikutes 4u.gif

Mano nagai buvo tikri nevykeliai, sluoksniuodavosi, luzinedavo, neaugdavo...Isbandziau Nail Tek 2, ir ivyko stebuklas, nagai stiprus sveiki neluzineja nesisluoksniuoja, auga kaip ant mieliu thumbup.gif

Buteliuka jau isnaudojau, nusipirkau Smart enamel Frenchi Sarmoje, taip pat geras dalykelis thumbup.gif

Patariu isbandyti siuos stebuklus thumbup.gif

o man nailtekas joks stebuklas, nes geriausiu atveju vos pusdieni islaikydavo g.gif o paskui nusilupdavau nuo nago kaip zemelapi ir tiek. Tiesa, mano nagai ir taip gana tvirti bei auga gerai, nusibosta taip daznai dildziuot.

Man geriausia priemone uzsiaugint ilgus nagus, kaip kad auksciau kazkas rase, visad lakuot (nesvarbu kokiu laku) ir nedaryt kvadratines nagu formos. Tik tiek. Draugiu rate pabandem, tai lyg ir veiksminga pasirode rolleyes.gif

O jei kurios nagai sluoksniuojasi - paprasciausiai ju nelaupyt, o jei jau atplyso kazkiek, tada nutrumpint iki tos vietos, nuo kurios atplyso ir tada jau laukuot, lakuot, lakuot... drinks_cheers.gif
Atsakyti