Taip pat popierinių keksų formelių būna Thomas Philips parduotuvese.
QUOTE(laukine @ 2008 03 16, 13:24)
vakar kepiau juos skanumynas
Man ir jie labai patinka
QUOTE(Twiggy @ 2008 03 16, 13:52)
Merginos, kur perkate popieriukus keksiukam?
as perku rimi parduotuveje
QUOTE(daividija @ 2008 03 15, 10:29)
Labai svarbu nepermaisyti teslos,na pirmiausia kai isplaki gerai sviesta,kiausinius,tada atsargiai miltus,keksai nemegsta permaisymo.
Na aš kaip ir nepermaišau Kepdami jie gražiai iškyla, o va išimi ir susmega Na žodžiu žiūrėsiu, gal kaip nors išeis prekinės išvaizdos
QUOTE(inesasim @ 2008 03 16, 18:09)
O tu is cia ka nors uzsakynejai?
Man patiko silikonines formeles.
QUOTE(toscana @ 2008 03 16, 20:12)
Na aš kaip ir nepermaišau Kepdami jie gražiai iškyla, o va išimi ir susmega Na žodžiu žiūrėsiu, gal kaip nors išeis prekinės išvaizdos
Tešla gal per skysta gaunasi
QUOTE(Alacka @ 2008 03 16, 20:50)
Man irgi idomu, kaip uzsisakyti ir kaip su atsiskaitymu?
QUOTE(Twiggy @ 2008 03 17, 16:26)
Man irgi idomu, kaip uzsisakyti ir kaip su atsiskaitymu?
Kad uzsisakyti reikia uzpildyti anketa.
QUOTE(toscana @ 2008 03 16, 21:12)
O gal tu orkaites neikaitini .Man viena karta nesigavo , kai tesla tokia skysta gavos,nezinau ko ten perdauginau .Siaip ji turi buti tokia puri ir standi.
QUOTE(aguonele @ 2008 03 17, 17:01)
O gal tu orkaites neikaitini
Arba per karšta orkaitė Man dažnai taip būna, kad iškyla, paruduoja, išimu - blynas... Reiškia iškyla, apskrunda, o vidus nespėja iškept, tai išėmus ir susileidžia .Dabar visad temperatūrą darau 10 laipsnių mažesnę, nei rekomenduojama. Nuo orkaitės priklauso. Reik eksperimentuot
Paskaitinėju aš čia kartais Vakar kepiau Majonezo pyragą. Pridėjau dar pjaustytų konservuotų vaisių vidun. Laaabai patiko
Kiskuciai
Siulau Velykoms pasigaminti kiskucius Labai lengvai pasigamina ir graziai atrodo , ypac turetu patikti vaikams
Iskepti du biskvitus, vienas bus kiskucio galva, is kito nupjaunat krastus, padaryti kaspineli ir ausytes (pavyzdys yra nuotraukose). Viska sudeti i lekste, aptepti, kaip kam patinka - ar sokoladu, ar cukraus pudros kremu ir apibarstyti kokosu. Nupiesti akytes, ausyciu viduriukus, nosi, burna ir t.t. Galima isdelioti viska is saldainiuku, cia nuo fantazijos priklauso . As labai skubejau, nes mazoji vis zyze, todel tokie nelabai ypatingi gavosi, bet kaip pirma karta, manau nieko visai.
Siulau Velykoms pasigaminti kiskucius Labai lengvai pasigamina ir graziai atrodo , ypac turetu patikti vaikams
Iskepti du biskvitus, vienas bus kiskucio galva, is kito nupjaunat krastus, padaryti kaspineli ir ausytes (pavyzdys yra nuotraukose). Viska sudeti i lekste, aptepti, kaip kam patinka - ar sokoladu, ar cukraus pudros kremu ir apibarstyti kokosu. Nupiesti akytes, ausyciu viduriukus, nosi, burna ir t.t. Galima isdelioti viska is saldainiuku, cia nuo fantazijos priklauso . As labai skubejau, nes mazoji vis zyze, todel tokie nelabai ypatingi gavosi, bet kaip pirma karta, manau nieko visai.
Blynai su vaisiais
Varskes tinginis pagal Sonatina
Varskes tinginis pagal Sonatina
Lalaa taip ir seile nutyso kai varskes tavo tingini pamaciau