Iskepiau morku-kokosu pyraga (nes buvo tiek morku pilna, tiek kokosu).
Dariau taip:
sumaisiau 5 (kadangi labai mazi pasirode) kiausinius, 2 stiklines cukraus, 2 stiklines miltu, 3 stiklines tarkuotu (ne burokine, smulkesne tarka) morku, 2 stiklines kokosu drozliu, 1,5 stiklines aliejaus, 4 arb. saukstelius kepimo milteliu, truputi vanilinio cukraus ir apie 1 valg. sauksta cinamono (as ji labai megstu, tai visur daug dedu).
Viska sumaisius (tesla gaunas gana skysta), supilti i skarda ir kepti ~40-50 min 175 laipsniu karstyje. Isemus aptepiau kondensuotu pienu ir apibarsciau kokosais, taciau anksciau kai gamindavau, tai tepdavau su cukrumi sumaisyta grietine, tada gaunasi pyrago virsus dregnesnis.
Idomu butu, gal kiti turit kokiu kitu morku pyragu receptu? Sitas buvo eksperimentinis, taciau labai skanus isejo (MB jau antra gabala sveicia)