innguta, tortukas nekeptas laabai skanus Didelis aciu uz receptuka.
QUOTE(grange @ 2008 02 17, 23:08)
jau seniai žinoma, kad šilta duona,ar pyragas, peilis skrandžiui
Ir siaip labai karsto maisto negalima valgyt, nes ilgainiui pasmunka zemyn skrandis.
QUOTE(busima_mama @ 2008 02 18, 18:59)
Ir siaip labai karsto maisto negalima valgyt, nes ilgainiui pasmunka zemyn skrandis.
O man taip patinka karstas maistas,kava tai isvis susipilu verdancia.Reiktu gal susirupint bet nemegstu pravesusio.
Ačiū visoms už pagyras, man tai labai svarbu, nes nesu jau aš gera maisto gamintoja
Ačiū taigi sakiau, kad mane užkrėtei vakar bandeles kepiau, įkelsiu kitą dieną , o šitų riešutų yra pirkti, jie nulupti, bet nesmulkinti, Maximose būna, bet brangoki bent jau man taip atrodo, 200gr kainuoja 15Lt
QUOTE(innguta @ 2008 02 18, 21:05)
lineva, butinai isbandysiu tavo tortuka...super skaniai atrodo ..tik migdolu reiks rast
Ačiū taigi sakiau, kad mane užkrėtei vakar bandeles kepiau, įkelsiu kitą dieną , o šitų riešutų yra pirkti, jie nulupti, bet nesmulkinti, Maximose būna, bet brangoki bent jau man taip atrodo, 200gr kainuoja 15Lt
QUOTE(kedute @ 2008 02 11, 10:34)
As ir kazkur ta recepta turiu, paieskosiu........net pas mama kaime ira ta keptuve reiks jauciu paknist nuvaziavus ir parsivest
Tai va buvau pas mama ir radau keptuve....... , reiks iskept vafliu...... oi kaip seniai valgiau net recepta dar mociutes rasyta radau, pagal ji visad mama kepdavo
tai stai
300gr sviesto
1st. cukraus
1st.miltu
6kiausiniai
kiausinio tryni issukti su cukrum kol jis istirps, tada deti istirpinta sviesta miltus , pabaigoje isplaktus baltymus, skanaus
ir as sia savaite butinai issikepsiu
gal ir nuotraukele imesiu
Sveikos
vakar dariau tortuką,berniukui 5 mėnesių proga
labai greitai pasidaro,gaivus
Papildyta:
oje kokie gražūs tortai.o koks receptukas to šokoladinio tortuko su avietėm,laaabai gražiai atrodo
vakar dariau tortuką,berniukui 5 mėnesių proga
labai greitai pasidaro,gaivus
Papildyta:
QUOTE(Ugnužė @ 2008 02 15, 18:09)
Juostą iškirpau iš kepimo popieriaus ir apkarpiau "bokštelius". Tuomet juostą ištepiau plonu sluoksniu tirpinto šokolado. Atvėsinau truputį iк apjuosiau tortą, švelniai su ranka prilyginau prie kraštų. Tada padėjau į šaldymo kamerą 5-7 min. Kai sustingo - atsargiai nuėmiau popierių ir vualia!
oje kokie gražūs tortai.o koks receptukas to šokoladinio tortuko su avietėm,laaabai gražiai atrodo
obuoliu pyragas (receptas is SM receptu konkurso),nelabai graziai atrodo,bet labai skanus
Majonezo pyragas
taip taip,majonezo:
4 kiausiniai
2 puodukai cukraus(puodukas 175g,arba maziau arba biski daugiau)
2 puodukai majonezo
2puodukai miltu
2a.s. kepimo milteliu
1 pak. vanilino
1 citrinos sultys
Kiausinius isplakti su cukrumi,supilti majoneza,gerai isplakti.Sudeti miltus,sumaisytus su kepimo milteliais,vanilina,isspausti citrinos sultis,viska atsargiai ismaisyti ir deti i ikaitinta iki 180tem orkaite,kepti apie 40min.
Nepatikesit,gavosi nepadoriai skanus ir purus keksas
QUOTE(Mintibutė @ 2008 02 19, 17:20)
obuoliu pyragas (receptas is SM receptu konkurso),nelabai graziai atrodo,bet labai skanus
O kur receptelis, ir as noreciau tokio
QUOTE(daividija @ 2008 02 19, 17:20)
Labai skaniai atrodo, reiks išbandyti, aš negaliu kaip apsikrėčiau saldumynų gamyba
QUOTE(daividija @ 2008 02 19, 17:20)
Atrodo tai nerealiai
o ką priduoda tas majonezas? kažkaip man majonezas + saldumynai....nesuderinama