Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatmedžio aliejus

QUOTE(Pikciurna_ @ 2005 03 25, 18:45)
http://www.naujojiba.../arbatmedis.htm
cia placiau galima pasiskaityti apie arbatmedzio alieju...
http://www.naujojibarmune.lt/

butent is cia as ir perku aliejus, nes zinau, jog jie naturalus ir tikrai be chemikalu ir visokio brudo, o ir kainos labai normalios, palyginus su tais uzsieniniais...

ooo!!! Aciu labai Pikciurna uz nuoroda, as kaip tik ruosiausi klaust, kur tu taip papigiau ta alieju perki smile.gif As Oriflame buvau nusiziurejusi, bet jis zumiai brangiau kainuoja, nei tu pasakei... Ten lygtais 10ml 30 Lt kainuoja...
As paties eterinio aliejaus nenaudojau, bet produktai su arbatmedzio aliejumi (kremai, losjonai veidui ir plaukams - plaukams ypac Dzintars gerai) man labai patinka. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 03 27, 14:47)
ooo!!! Aciu labai Pikciurna uz nuoroda, as kaip tik ruosiausi klaust, kur tu taip papigiau ta alieju perki smile.gif As Oriflame buvau nusiziurejusi, bet jis zumiai brangiau kainuoja, nei tu pasakei... Ten lygtais 10ml 30 Lt kainuoja...
As paties eterinio aliejaus nenaudojau, bet produktai su arbatmedzio aliejumi (kremai, losjonai veidui ir plaukams - plaukams ypac Dzintars gerai) man labai patinka.  drinks_cheers.gif

mirksiukas.gif ner uz ka 4u.gif
Atsakyti
Tam puslapyjedar nurodyta, kaip ta aliejuka naudoti galima rolleyes.gif wub.gif thumbup.gif
Siandien CUP'as nedirbo, kita diena butinai uzleksiu nusipirkt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 03 27, 19:40)
Tam puslapyjedar nurodyta, kaip ta aliejuka naudoti galima  rolleyes.gif  wub.gif  thumbup.gif
Siandien CUP'as nedirbo, kita diena butinai uzleksiu nusipirkt  ax.gif

Kai pirksi ten bus ideta dar instrukcija tokia diiidele smile.gif Tai va ten irgi parasyta, kaip naudoti. O siaip visam tam puslapiuke, galima pasiskaityti kokie yra aliejukai, kam jie naudojami ir pan. Siaip kiekvieno ju kaina skiriasi, ne visi jie kainuoja 9.90 uz 20ml. Bergamotes aliejus brangesnis, taip pat jang jang ( ar kaip jis ten vadinasi doh.gif ). Tai vat mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,na as vartoju ta eterini aliejuka odos reikmem,ilasinu gerokai i tonikus,es oda riebi,problematiska,tai labai geras pojutis nusivalius tokiu toniku+visus metus vartoju australiska dantu masta su arbat.al.,manau tikrai geras poveikis,po metu pertraukos apsilankiau pas stomotologe-neturejo ka veikt.. biggrin.gif
Atsakyti
O aš jį naudoju dantims balinti.Draugė balino,tai jai padėjo o vat aš nematau jokio poveikio.Dar šį aliejuką naudoju nuo spuogelių....ir vel efekto nelabai pastebėjau:(
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 03 27, 20:39)
Tam puslapyjedar nurodyta, kaip ta aliejuka naudoti galima  rolleyes.gif  wub.gif  thumbup.gif
Siandien CUP'as nedirbo, kita diena butinai uzleksiu nusipirkt  ax.gif

O tu sakei naudoji is Dzintars kazkokias priemnes.
Mane tai domina veidui kazkas tokio.Nes spuogelius vis iskyla,taip smulkiais beria.
Kazi ar cia tas arbatmedzio aliejukas i ta tema?Ir kaip ji susiet s veidu.Su kuo naudot?
Atsakyti
reik ir man ta alieju pabandyt jeigu jau taip padeda.
jei ryt laiko atrasiu butinai ejsiu paieskoti jo
Atsakyti
QUOTE(rasuliukas @ 2005 03 28, 21:56)
sveikos,na as vartoju ta eterini aliejuka odos reikmem,ilasinu  gerokai i tonikus,es oda riebi,problematiska,tai labai geras pojutis nusivalius tokiu toniku+visus metus vartoju australiska dantu masta su arbat.al.,manau tikrai geras poveikis,po metu pertraukos apsilankiau pas stomotologe-neturejo  ka veikt.. biggrin.gif

Sudomino dantų pasta 4u.gif Kur pirkti ?????
Atsakyti
As turiu naturalu Australian body care. Prikau vaistinej seniai. Zodziu man liepe ji nusipirkt stomatologe, nes buvo dantenos nu tokios paraude, tai va liepe skalaut su juo isilasinus i vandeni. Nu as taip ir dariau, paskui paskaiciau kad jis tinka odos visokiems isberimams ir.t.t. Nu ir zodziu man buvo ant pedu kazkokis isberimas, tai pabandziau galvoju gi nepakenks, tai dabar nesiskiriu su juo, nes tikrai nerealus dalykas, viskam kas susije su oda, jei kas tik blogai ir teplioju. thumbup.gif Bet reikai butinai naturalu nusipirkt. Tik va tiesa tas kvapas.... sad.gif
Atsakyti
arbatmedžio aliejų naudoju jau apie 10 metų. anksčiau parsiveždavau iš Vokietijos. apsidžiaugiau, kai atsirado Lietuvoje. Barmunės arbatmedžio aliejus tikrai geras. tik tas kvapas blink.gif . aš pati tai pripratau, ką bedarysi, bet mano draugui tai buvo kančia biggrin.gif . pradėjau jį naudoti, nes gydžiausi spuogus, nuo kurių kentėjau gal pusę savo gyvenimo ir jokia priemonė, jokie valymai iki tol nepadėjo. arbatmedžio aliejus tikrai pagelbėjo odai, nors spuogai ne iš karto išnyko. tepiau gryną, neskiestą ant spuogų ar net viso veido. prieš keletą metų problemos nebeliko thumbup.gif , gana retai prireikia kokį atskirą spuogelį pasitepti.

apie šį aliejų turiu net visą knygelę. štai kokios ligos gali būti gydomos: aknė (spuogai), artritas, pūslės, šlapimo pūslės uždegimas, bronchitas, ekzema, peršalimas, grybelis, plaukų priežiūra, gerklės skausmas, odos sužeidimai, uždegimai, pūslelinė (herpes), nuospaudos, kosulys, vabzdžių įgėlimas, utėlės, blogas kvapas iš burnos, reumatas, sloga, pleiskanos, psoriazis, prakaituojančios kojos, nudegimas, karpos, dantenų, burnos priežiūra, dantų skausmas, erkės įgėlimas ir t.t.
tik reikia saugotis, kad nepatektų į akis, taip pat jis neskirtas vidiniam vartojimui.
Atsakyti
paskaicius, toks ispudis kad sis aliejus nuo visu ligu smile.gif
as tai naudoju gatavus kremus su arbatmedzio aliejumi. jei isberia truputi- veida ar nugara, patepu tas vietas siuo kremu ir po keliu dienu berimo kaip nebuta rolleyes.gif
tiesa, butu idomu suzinot kas ten per pasta su tuo arbatmedzio aliejum? negi taip ir vadinasi- Australian body care toothpaste? rolleyes.gif
Atsakyti