Įkraunama...
Įkraunama...

Lipdymas

rulle, o tai kokio tipo parduotuvė, vaikų?nes spalvas tai galima maišyti o ir pigiau žymiai, gal kaune yra koks filijalas ar panašaus tipo parduotuvė.
Atsakyti
Parduotuvė dailės reikmenų. Pvzdž. Senukose ar Maximoj yra modelinas, bet plastikos nemačiau
Atsakyti
ačiū rulle, spalvoto plastiko radau ir kaune, dailininkų prekėse thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kas žinote, kaip užsisakyti plastiko internetu.Ačiū.
Atsakyti
man atrodo kad internetu nelabaj jau ir apsimoketu uzsisakyti,nes uz atsiuntima turetu daug moket nes jis pakamkamai daug sveria g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
as tai lipdau is tokios papje mashe mases...man tai labai patinka, bet zinoma, labai daug darbo...wiska reikia pasidaryt paciai...bet prisilipdau iwairiu paweixliuku, statulyciu ir pns.... cool.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ile2 @ 2006 11 18, 21:03)
as tai lipdau is tokios papje mashe mases...man tai labai patinka, bet zinoma, labai daug darbo...wiska reikia pasidaryt paciai...bet prisilipdau iwairiu paweixliuku, statulyciu ir pns.... cool.gif  tongue.gif

tai parodyk ko prilipdžius, labai jau įdomu kas čia per daiktas mirksiukas.gif
Atsakyti
as cia dar naujoke, nelabai moku ikelt fotkes biggrin.gif snd nudaziau paweixliukus is papje mase mases...jie tokio waikisko stiliaus, bet tokie ryskus...kai nulakuosiu turetu graziai atrodyt....db dar dziusta lokiukas..., draugei, kuri kolekciuonuoja dramblius nulipdziaw drambly...buwo lb laiminga smile.gif kazkada del mokyklos lipdziau apyrankes....iwairius karoliukus... rolleyes.gif kitoj temoj kazkur skaiciau kad kai lipdot kisat ka nors i widu...kam to reikia? juk pasidarai mase ir lipdyk ka nori...nieko pjaustyt...tik ilgiau gal dziuna... cool.gif
Atsakyti
o kas taiper mase? A6 ir labai megstu lipdy, lipdau is druskos teslos ir is modulino 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazimiera d'Artanjan @ 2005 07 18, 22:36)
Toks gipsas pas mane, taip nieko ir nepadariau. Idėja virtuvei visai nebloga mirksiukas.gif Gal kas išversti galėtumėt, koks kiekis vadnes- gipso maišomas?vokiskai

pasinaudok www.altavista.com galima išversti į daugelį kalbų mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas žino su kuo reikia dažyti gipso dirbinius? ar tai spec. dažai ar tinka akriliniai,
teko girdėti apie kažkokį gipso kietintoją, bet kas tai per velnias tik tiek ir žinau... verysad.gif gal kas daugiau info ir patirties turi? 4u.gif
Atsakyti
aprašymas
user posted image
Atsakyti