mano mažasis tikras bruzdukas per miegus sėdasi keliasi keliauja i kitą lovytės pusę. Bandžiau ir lovytę kitaip apsukti ir į kitą vietą pastatyti bet nepadeda niekas Tikriausia toks vaikučio augimas
Migruojam! Turi jausti salia saves mamyte nors pirstu galiukais
labai vartosi, keliauja po lovytę, lipa vis į viršų
Musu mazylis taip pat per nakti kelis kartus atsiduria kitam lovytes gale. Labai tikiuosi kad tai greitai isaugsim, tada ir teveliai gae snakti ramiau pamiegoti, nes dabar kelis kart keliuosi pasiziureti ar jis nenusiklojes...
kaip gerai, kad radau sita tema nes jau galvojau, kad mano mazei kazkas negerai, tiesa pasakius mano mama bande mane itikinti, sako, kad mes jau seniai visa nakti ismiegodavom kai vaikai buvom, o Nikolete va keliasi dar po kelis kartus
o sakykit ar jusu vaikuciai prasibude saukia mama ar tik atsibunda ir vel uzmiega, nes manoji atsibunda ir butinai saukia mama, nors mes kartu miegam jau metai laiko, nesuprantu kodel,negi gali ji kiekviena nakti sapnuoti blogus sapnus???
o gal tikrai jai, vaikui, kazkas negerai?
o sakykit ar jusu vaikuciai prasibude saukia mama ar tik atsibunda ir vel uzmiega, nes manoji atsibunda ir butinai saukia mama, nors mes kartu miegam jau metai laiko, nesuprantu kodel,negi gali ji kiekviena nakti sapnuoti blogus sapnus???
o gal tikrai jai, vaikui, kazkas negerai?
Mes irgi migruojam. Naktį po keletą kartu turime paguldyti į normalią pozą.
Mano dvyniai labai jau skirtingi - vienas visą naktį gali išmiegot taip kaip užmigo, o kitas po didelę lovą kelis kartus prasisuka.
Mano sunelis ir miegodamas migruoja,buna,kad kai prabundu nakty tai jis sedint miega
QUOTE(cora @ 2010 01 28, 13:26)
Mes irgi migruojam. Naktį po keletą kartu turime paguldyti į normalią pozą.
Mes taip pat migruojam... jau nuo kokiu puses metu.. ir jau seniai praradau vilti guldyti i normalia poza... tegu miega, kaip jam patogu...nakti keleta kartu uzkloju ir tiek...