Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas miegodamas migruoja

Mano mažė irgi dažniausiai migruoja , nusiklosto, zurgia per miegus smile.gif
Atsakyti
mano mažasis tikras bruzdukas per miegus sėdasi keliasi keliauja i kitą lovytės pusę. Bandžiau ir lovytę kitaip apsukti ir į kitą vietą pastatyti bet nepadeda niekas 4u.gif Tikriausia toks vaikučio augimas ax.gif
Atsakyti
Migruojam! Turi jausti salia saves mamyte nors pirstu galiukais mirksiukas.gif
Atsakyti
labai vartosi, keliauja po lovytę, lipa vis į viršų doh.gif
Atsakyti
Musu mazylis taip pat per nakti kelis kartus atsiduria kitam lovytes gale. Labai tikiuosi kad tai greitai isaugsim, tada ir teveliai gae snakti ramiau pamiegoti, nes dabar kelis kart keliuosi pasiziureti ar jis nenusiklojes...
Atsakyti

Mes tai 2 kaldrytes dėl to "migravimo" po lovytę turim. kai atsigula ant vienos, užkloju su antra lotuliukas.gif
Atsakyti
kaip gerai, kad radau sita tema thumbup.gif nes jau galvojau, kad mano mazei kazkas negerai, tiesa pasakius mano mama bande mane itikinti, sako, kad mes jau seniai visa nakti ismiegodavom kai vaikai buvom, o Nikolete va keliasi dar po kelis kartus doh.gif smile.gif
o sakykit ar jusu vaikuciai prasibude saukia mama ar tik atsibunda ir vel uzmiega, nes manoji atsibunda ir butinai saukia mama, nors mes kartu miegam jau metai laiko, nesuprantu kodel,negi gali ji kiekviena nakti sapnuoti blogus sapnus???
o gal tikrai jai, vaikui, kazkas negerai? g.gif
Atsakyti
Sūnui dabar 1m 9mėn ir miega ramiai, labai ramiai smile.gif ir lovytej visada gražiai miegodavo ir dabar jau didesnėj lovoj labai tvarkingai miega thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi migruojam. Naktį po keletą kartu turime paguldyti į normalią pozą.
Atsakyti
Mano dvyniai labai jau skirtingi - vienas visą naktį gali išmiegot taip kaip užmigo, o kitas po didelę lovą kelis kartus prasisuka. doh.gif
Atsakyti
Mano sunelis ir miegodamas migruoja,buna,kad kai prabundu nakty tai jis sedint miega doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cora @ 2010 01 28, 13:26)
Mes irgi migruojam. Naktį po keletą kartu turime paguldyti į normalią pozą.

Mes taip pat migruojam... jau nuo kokiu puses metu.. ir jau seniai praradau vilti guldyti i normalia poza... biggrin.gif tegu miega, kaip jam patogu...nakti keleta kartu uzkloju ir tiek...
Atsakyti