Įkraunama...
Įkraunama...

ČIUŽINIAI

Mes miegam ant dvipusio čiužinio, kai šilta atverčiam kokosinį pagrindą, o žiemą - vilnonį. Aš juo patenkinta, geras ir patogus čiužinys ir nereik dormeo biggrin.gif
Atsakyti
Naudoju trivilitos siek tiek tiek spyruokles girgzda pirktas pries 2 metus,o dabar ir kazkokios geltonos demes atsiradusios.Noriu paklaust su kuo valote?Isveliau netycia su uogiene. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 01 24, 11:05)
Noriu paklaust su kuo valote?Isveliau netycia su uogiene.

Manyčiau, temoje *Viskas apie čiužinius* greičiau atsakymo sulauksit wink.gif
Atsakyti
Noriu ir aš biski išsipasakoti:
Š.m. sausi pirkome Lonas Termo Tyla čiužinynį. Miegoti patogu ir šilta, bet va po trijų mėnesių iškilo problemytė. Čiužinio užvalkalas ties miegojimo zonomis susitrynė į rutuliukus. Tai ką žinau, miegojom prieš tai ant 15metų senumo čiužinio ir užvalkalas čiužinio kaip naujas buvo, o čia po trijų mėnesiu jau pirmi nusidėvejimo požymiai iškilo, tai kas bus po 2 metų garantinio ? g.gif

Idomu ar yra garantija čiužinio užvalkalui?
Atsakyti
Mes naudojam lateksinį čiužinį, be spyruoklių, brangokai kainavo, bet nepakartojamas, niekur taip neišsimiegu clap.gif vacation4.gif
Atsakyti
Ką reiškia poliuretaninis? Labai labai noriu atžalai ant senos sofos, bet dormeo, nors labai norėčiau, man per brangu.. o čia kažkokį radau lyg 160 gautūs.. O ką dar nebrangiai ir svewikai ant sofos galima?
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 03 24, 13:18)
Ką reiškia poliuretaninis?

Poroloninis.
O ką dar nebrangiai ir sveikai ant sofos galima?

http://www.supermama...howtopic=565014
Atsakyti
QUOTE(jjuurrggaa @ 2008 01 04, 00:30)
Sveiki, gal kas galit patarti kokį čiužinį pirkti ar nepirkti dvigulei lovai (1600x2000), kad nebūtų itin brangus, bet patogus. Pasirinkimas didžiulis, bet į ką kreipti dėmesį - nežinau  bigsmile.gif Laukiu labai patarimų  mirksiukas.gif

Nėra deriau už DORMEO.Atsitiktinai nupirkau 2000x2000,ne lova o seksodromas 4u.gif
Atsakyti
Aha aš ir be proto norėčiau bent savo vaiką sveikiau ant jo paguldyt, bet iš kur tiek šimtų paimt? Man išvis tereik ant sofos ančiužinio bet ir tie daug..
Atsakyti
Mes miegam ant dormeo ciuzinio. Labai patogus ir gerai issimiegam. Ir tikrai nereikia isleiti tukstanciu geram ciuziniui. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 04 09, 14:43)
Dar šis bei tas, netikėkit reklama kad ant jo gulint nesuprakaituosi ir nesušalsi, grynas melas, geriau ieškot pralaidesnio orui, nes šitie tikrai jo nepraleidžia  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

as pirgaus Gemegos spyruolini Amadeo Joy-turiu metai laiko,pailsiu tikrai gerai.norejosi kietesnio,sis galetu truputi ir buti kietesnis,lateksinis neviliojo.
Atsakyti

i 
Kur kas informatyvesnė tema yra skyrelyje "Parduotuvės, prekės ir nuolaidos", todėl ši tema yra uždaroma.
Atsakyti