Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai - 3 tema

http://www.supermama...;#entry13897497 SENA TEMA

user posted image
Atsakyti
Lyg tai kažkur skaičiau, kad maitinimas MP nekenkia vaikų dantims, gal kas padės man 4u.gif 4u.gif Nes nerandu pati blush2.gif
Atsakyti
Aš buvau vienam žurnale skaičius Vingro komentarus šia tema. Neatsimenu kuriam.
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2008 01 01, 17:48)
Lyg tai kažkur skaičiau, kad maitinimas MP nekenkia vaikų dantims, gal kas padės man  4u.gif  4u.gif Nes nerandu pati  blush2.gif

Kai užaugs, manau, dantys tikrai bus stipresni ir mažiau ges... Bet maitinant vistiek lieka apnašų ant dantenų, o vėliau ir ant dantukų, kurios gali kenkti. Bet kuriuo atveju, leliukams reikia valyti dantenas (dantukus) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaipėda @ 2008 01 01, 22:22)
Kai užaugs, manau, dantys tikrai bus stipresni ir mažiau ges... Bet maitinant vistiek lieka apnašų ant dantenų, o vėliau ir ant dantukų, kurios gali kenkti. Bet kuriuo atveju, leliukams reikia valyti dantenas (dantukus) rolleyes.gif

O tai kaip tam maziuliui isvalyti, jei jis paskutini karta zinda pries uzmigdamas, t.y. ir uzmiega ant ranku prie papulio... ax.gif tongue.gif Pries tai tai aisku, kai prausiames vonioje, tai as jam isvalau dantukus, bet poto dar gauna pienelio rolleyes.gif
Kazkur buvau skaiciusi, kad reik vakarais valyti maziukams dantulius, o mamos MP nekenkia, mat kai zinda, pienelis bega giliai, na kaip cia paaiskinti, nepatenka ant dantuku... Beje as skaiciau man atrodo irgi kazkuriam cia supermamu forume apie naktini maitinima ir dantukus tongue.gif
Atsakyti
Žinoma, po kiekvieno maitinimo valyti dantenas būtų neaąmonė irnesakyk.gif
Aš valydavau porą kartų į dieną arba kai prisimindavau mirksiukas.gif
Bet kuriuo atveju, MP labai nepakenks dantukams... ko negaliu pasakyti apie mišinukus unsure.gif
Atsakyti
Mano abieju vaiku geri dantys - dukte uzaugo ant misinuko, sunus- ant MP. Turbut genai ir dantu valymas daugiau lemia negu mityba pirmaisiais gyvenimo metais.
Atsakyti
QUOTE(nerimute @ 2008 01 02, 03:05)
Mano abieju vaiku geri dantys - dukte uzaugo ant misinuko, sunus- ant MP. Turbut genai ir dantu valymas daugiau lemia negu mityba pirmaisiais gyvenimo metais.

Iš tiesų, labai daug kas priklauso nuo paveldimumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte 29 @ 2008 01 02, 01:55)
Beje as skaiciau man atrodo irgi kazkuriam cia  supermamu forume apie naktini maitinima ir dantukus  tongue.gif

Va ir man atrodo, kad aš čia SM skaičiau apie MP ir dantukus rolleyes.gif Na gal dar rasiu bigsmile.gif
Atsakyti
gal galit padeti 4u.gif
ar tikrai vaikas maitinamas mamos pienu gali nesitustinti kelias dienas, nes maniskis jau antra diena nieko nesitustina, o vakar dar maista atpyle fontanu.
cia gal ne sitoj temoj reiktu klausti, bet ar jus gydot slogyte motinos pienu. as savajam lasinu gal truputi geriau, bet iki galo vistiek neisnyksta
Atsakyti
Aš esu skaičiusi, kad jei vaikas maitinamas tik MP, tai jis gali nesituštinti iki 10 parų 4u.gif

O MP į nosytę nuo slogos - labai gerai mirksiukas.gif Aš visada lašindavau savo vaikams ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 02 sausio 2008 - 12:04
QUOTE(Pingvinukas @ 2008 01 02, 12:58)
Aš esu skaičiusi, kad jei vaikas maitinamas tik MP, tai jis gali nesituštinti iki 10 parų  4u.gif

O MP į nosytę nuo slogos - labai gerai  mirksiukas.gif Aš visada lašindavau savo vaikams  ax.gif

bet ar padedavo tas lasinimas, nes as cia prisiskaiciau visokiu nuomoniu, neva nuo jo dar blogiau, uzkemsa nosi
Atsakyti