URL=http://radikal.ru/F/i039.radikal.ru/0910/26/d549bc78b68a.jpg.html][/URL
tikiuosi ikeliu tai ko reikia
pas mane katilas Viadrus U-26.norejau zvake,bet santechnikas atkalbejo o po to kai atsirado problema pasake,kad jis prie sito katilo niekada sau nedarytu grindinio sildymo sako tik dujinis sildymas grindiniui tinkamas.
pas mane dar laabai letas internetas,ieskausi greitesnio,todel sunku su nuotraukom
pas mane dar laabai letas internetas,ieskausi greitesnio,todel sunku su nuotraukom
QUOTE(igtor @ 2009 10 26, 20:34)
pas mane katilas Viadrus U-26.norejau zvake,bet santechnikas atkalbejo o po to kai atsirado problema pasake,kad jis prie sito katilo niekada sau nedarytu grindinio sildymo sako tik dujinis sildymas grindiniui tinkamas.
daugiau klausykit tų santechnikų... bet koks katilas gali dirbt grindiniam šildymui, bet ne bet koks rekomenduojamas radiatoriniam... tiesiog pastebėjau meistrai bijo naujovių su kuriomis nedirbę dėl to bando atkalbėt sau palankia linkme, be patirties tai išvis nekalbu, jie tai išvis "viską moka"
QUOTE(igtor @ 2009 10 26, 20:34)
ne kazinkas cia matosi.. shemos reiktu.. kur ten visi tie vamzdukai eina.. taip suprantu plonesnis eina tiesiai ir grizta tiesiai, o storesnis per pamaisyma 4eigi i grindys? tada sistema nesubalansuota gidraulishkai gali buti.. pasiprieshinimas skirtingas, diametrai skirtingi, ir vanduo eina lengviausiu keliu.. reikejo balansuojanciu voztuvus visur - tada galima butu subalansuoti.. gal uztektu galingesnio siurblio tiktai, kad prapompotu viska.. sunku pasakyti ..
aciu Jums labai,atsirado norinciu padeti,tikiuosi,kad ir mes dziaugsimes sildomom grindim.vonia antrame aukste ir sildomos grindis,labai patenkinti, kalba eina apie siurbi,ta kuris paduoda visa vandeni?ar tuos siurbliukus kurie katilinej pajungti,mes aplamai pirkom ka jis patare vamzdeliai vokiski,siurbliai wilo,radiatoriai kermi..manau,kad jis sau pasirinko gera preke nes jis pats ir pirko. aisku as suliginau kainas su savom kokiom as gauciau,pas ji buvo viskas pigiau.bet man jau ir geda rasyti buvo,bet yra dar vienas dalykas,kai jis dirbo as vis domejausi,gal per daug,tai jis man pora kartu yra pasakes netrugdykit as dirbu o is to didelio darbo jis net pamirso atsukti boilerio kraneli,kad veiktu ir nuo katilo,pas mane 160 litr.kombinuotas as pastebejau budama visai zalia,kad jis veikia tik nuo elektros,skambinau ,kalbejomes o jis mane vis moke kur ka sukineti paciai o kai atvaziavo pastebejo,kad paprasciausia kranelis vandens(turbut) net neatsuktas,kad veiktu nuo katilo
jai atvirai as dabar patenkinta,namuose silta gera,isildomas namas ir su puse sildomu grindu,bet juk ne uz tai as sumokejau pinigus,paprasciausia nekenciu broko ir tokiu kulturingu zmoniu.as pati esu verslininke ir gerbiu tuos zmones kurie pas mane perka ir man duoda uzdirbti.as suprantu tik tiek,kad tokie apsisauke santechnikai turi buti viesinami ir baudziami.as padariau klaida nes pasitikejau.ir zianu,kad tokiu kaip as yra daugiau,tikiuosi pasimokys is tokiu kaip mano klaidu ir bus budresni.ACIU jUMS VISIEMS
jai atvirai as dabar patenkinta,namuose silta gera,isildomas namas ir su puse sildomu grindu,bet juk ne uz tai as sumokejau pinigus,paprasciausia nekenciu broko ir tokiu kulturingu zmoniu.as pati esu verslininke ir gerbiu tuos zmones kurie pas mane perka ir man duoda uzdirbti.as suprantu tik tiek,kad tokie apsisauke santechnikai turi buti viesinami ir baudziami.as padariau klaida nes pasitikejau.ir zianu,kad tokiu kaip as yra daugiau,tikiuosi pasimokys is tokiu kaip mano klaidu ir bus budresni.ACIU jUMS VISIEMS
Kaip jus manot, ar verta deti "ladomata" (kainos atzvigiu), ar daryti paprasta pamaisymo mazga su termostatu (ladomatas nepatinka delto, kad siurblys jau toks neekonomiskas sumontuotas jame) Katilas vigas 25, akumuliacine talpa 900l, namo plotas 140m2, pirmas a. grindinis, 2a, radiatoriai.Kaip jus darote, ar darytumet?
jei isleisime vandeni ziemai is sildymo sistemos ar neliks jo radiatoriuose ir tarkim paspaudus salciui nesusprogs???
kur isigyti glikolio misinio??nes grindini sildyma teks uzpildyti
kur isigyti glikolio misinio??nes grindini sildyma teks uzpildyti
QUOTE(tėtis Evaldas @ 2009 10 26, 21:51)
Kaip jus manot, ar verta deti "ladomata" (kainos atzvigiu), ar daryti paprasta pamaisymo mazga su termostatu (ladomatas nepatinka delto, kad siurblys jau toks neekonomiskas sumontuotas jame) Katilas vigas 25, akumuliacine talpa 900l, namo plotas 140m2, pirmas a. grindinis, 2a, radiatoriai.Kaip jus darote, ar darytumet?
Pas mus padarytas atskiras pamaisymo mazgas grindiniam sildymui. Viskas puikiai dirba.
QUOTE(Giedruolė @ 2009 10 26, 20:38)
daugiau klausykit tų santechnikų... bet koks katilas gali dirbt grindiniam šildymui, bet ne bet koks rekomenduojamas radiatoriniam... tiesiog pastebėjau meistrai bijo naujovių su kuriomis nedirbę dėl to bando atkalbėt sau palankia linkme, be patirties tai išvis nekalbu, jie tai išvis "viską moka"
As sutinku, kad reikia maziau klausytis santechniku paistymu. Bet ir ju zodziuose yra dalis tiesos. Pas mane name yra sildomo ploto: grindiniu budu - 180 m2, o radiatoriais 140 m2. Kai grindinis sildymas name yra dominuojantis, tai malkinis katilas is tikruju nera labai efektyvus, del to kad jo degimo laikas yra trumpas.Grindinis sildymas efekta duoda tik po kai kurio laiko. O radiatoriai pradeda sildyti is karto. Kurenu su Stropuvos katilu.Dega pusantros paros. Tai dabartiniu oru kai katila tik kuriu i savaite viena ar du kartus, didele dalis energijos atiduodama tom grindim isildyti,nes jos buna atvesusios. Kai bus kuriama pastoviai, tada jos nespes atvesti. Vis delto grindinis yra efektyviausias prie pastovaus sildymo. Tada jo efektas yra didziausias. Cia mano pamastymai. O taip tai esu labai patenkintas grindiniu sildymu. Malonu eti per grindis kai jos siltos. Tik zinomo praejo laiko kol jas susireguliavau.
QUOTE(bisho @ 2009 10 23, 09:49)
Pas mus kaip tik vakar paleido sildyma
Dabar deja tiksliu sumu nepateiksiu nes ner po ranka bylos su visu pasiulymais, bet galiu pasakyti kad ~ 150m2 priskaiciave buvo nuo 9000+ iki beveik 15000 litu priklausomai nuo firmos.
Dabar deja tiksliu sumu nepateiksiu nes ner po ranka bylos su visu pasiulymais, bet galiu pasakyti kad ~ 150m2 priskaiciave buvo nuo 9000+ iki beveik 15000 litu priklausomai nuo firmos.
Ar cia kaina su medziagom, ar tik uz darba?
QUOTE(diwol @ 2009 10 27, 15:07)
Ar cia kaina su medziagom, ar tik uz darba?
Kainos buvo su medziagomis ir su darbu.
QUOTE(igtor @ 2009 10 26, 19:34)
"GERAS" santechnikas