Įkraunama...
Įkraunama...

Dracena

Lapų padėtis priklauso nuo to,kaip krenta šviesa-jei iš viršaus-dracena kelia lapukus į viršų,jei iš šono-nuleidžia,žodžiu visaip sukinėjasi,kad tik daugiau šviesos gautų.
Kartais nueleidžia jei per sausa ar per šlapia.
Atsakyti
QUOTE(campanula @ 2007 05 29, 19:26)
Lapų padėtis priklauso nuo to,kaip krenta šviesa-jei iš viršaus-dracena kelia lapukus į viršų,jei iš šono-nuleidžia,žodžiu visaip sukinėjasi,kad tik daugiau šviesos gautų.

aciuks.gif noris tiket kad manajai del sviesos g.gif tikiuosi neperlaisciau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anestute: 30 gegužės 2007 - 12:21
Įdedu palyginimui foto, kokia ji yra dabar, ir kai pakeičiau vietą, po naujų metų, buvo tokia suvargus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 30 gegužės 2007 - 12:36
QUOTE(campanula @ 2007 05 29, 19:26)

Gal ir tiesa, bet as tikrai neisivaizduoju, kaip maniskes lapai galetu pakilti. Stai kokie:
Atsakyti
Sveikos mamytes, Auginu 2 dracenas viename vazonelyje ir per siuos karscius mano mazesnioji pradejo dziuti.. meta apatinius lapus viena sakele teko nupjauti.. svarbiausia nelabai suprantu ar ji dziuna ar ji puna.. persodinti nesinori nes taip graziai atrodo abidvi.. gal kam taip buvo?? dabar pastaciau i jos senaja vieta... ka daryti? verysad.gif
Atsakyti
tai jei pūtų, tai jaučiu kotas minkštėtų.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistute24 @ 2007 06 01, 11:49)
Sveikos mamytes,  Auginu 2 dracenas viename vazonelyje ir  per siuos karscius mano mazesnioji pradejo dziuti..  meta apatinius lapus viena sakele teko nupjauti.. svarbiausia nelabai suprantu ar ji dziuna ar ji puna..  persodinti nesinori nes taip graziai atrodo abidvi..  gal kam taip buvo??  dabar pastaciau i jos senaja vieta... ka daryti? verysad.gif

g.gif Man buvo kad lapai geltonavo ir tiesiog krito. Tai priezastis buvo perliejimas. teko atsisveikint su gelyte. tu ikisk pirsta i zeme ir paziurek, ar dregna ar ne.
Atsakyti
QUOTE(skaistute24 @ 2007 06 01, 11:49)
Sveikos mamytes,  Auginu 2 dracenas viename vazonelyje ir  per siuos karscius mano mazesnioji pradejo dziuti..  meta apatinius lapus viena sakele teko nupjauti.. svarbiausia nelabai suprantu ar ji dziuna ar ji puna..  persodinti nesinori nes taip graziai atrodo abidvi..  gal kam taip buvo??  dabar pastaciau i jos senaja vieta... ka daryti? verysad.gif

Jeigu perlieta-dėti ant laikraščių,jie kažkiek sugeria drėgmės perteklių.Jei per sausa-purkšti,purkšti...
Atsakyti
QUOTE(anestute @ 2007 06 01, 11:52)
g.gif Man buvo kad lapai geltonavo ir tiesiog krito. Tai priezastis buvo perliejimas. teko atsisveikint su gelyte. tu ikisk pirsta i zeme ir paziurek, ar dregna ar ne.

zeme sausa... su viena gerai grazi nemeta o tik naujus lapus leidzia.. gal kad jos dviese del to negerai?
Atsakyti
QUOTE(skaistute24 @ 2007 06 05, 19:53)
zeme sausa... su viena gerai  grazi nemeta o tik  naujus lapus leidzia.. gal kad jos dviese del to negerai?

tai gal vietos neužtenka?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti