+2008 01 17, 13:00-->
nu tai super tada einu marinuoti, aciu
QUOTE(BOMBONKE @ 2008 01 17, 13:00)
laisvai..manau kad ir visa vista ar jos gabalus jokio skirtumo
nu tai super tada einu marinuoti, aciu
Bambonkes sparneliai, kaip uzsimaniau ,ir kokio bieso as cia uzejau ir dar tokiu laiku. Dabar sapnuosiu sparnelius.
Noriu atsiprašyti kad nėra nuotraukos galutinio rezultato Tiesiog nespėjau
Reiks: bulvių, prieskonių, šoninės,aliejaus biški, orkaitės Toliau viskas matosi.Tik bulvės supjaustom ne iki galo
Reiks: bulvių, prieskonių, šoninės,aliejaus biški, orkaitės Toliau viskas matosi.Tik bulvės supjaustom ne iki galo
Elena, atrodo turetu buti skanu
tik turiu klausima, kiek laiko kepti ir mazdaug kokio karstumo temperaturoje?
tik turiu klausima, kiek laiko kepti ir mazdaug kokio karstumo temperaturoje?
Elena, aciu uz recepta
t=200~220°С kepiau apie 50 min.Dar prieš dedant į orkaitė porą lauro lapų įmečiau ir kmynais pabarsčiau
+2008 01 17, 22:47-->
O kaip toki marinata padaryti?
QUOTE(BOMBONKE @ 2008 01 17, 22:47)
O kaip toki marinata padaryti?
QUOTE(Elena @ 2008 01 18, 08:37)
skaniai atrodo o šoninę žalią, rūkytą ar sūdytą dėjai?
Čia dėjau žalią Bet manau galima pagal skonį improvizuoti
QUOTE(Elena @ 2008 01 18, 09:37)
Noriu atsiprašyti kad nėra nuotraukos galutinio rezultato Tiesiog nespėjau
Reiks: bulvių, prieskonių, šoninės,aliejaus biški, orkaitės Toliau viskas matosi.Tik bulvės supjaustom ne iki galo
Reiks: bulvių, prieskonių, šoninės,aliejaus biški, orkaitės Toliau viskas matosi.Tik bulvės supjaustom ne iki galo
ir aš kepsiu
QUOTE(Elena @ 2008 01 18, 08:37)
[color=darkviolet]Noriu atsiprašyti kad nėra nuotraukos galutinio rezultato Tiesiog nespėjau
Reiks: bulvių, prieskonių, šoninės,aliejaus biški, orkaitės Toliau viskas matosi.Tik bulvės supjaustom ne iki galo
Reiks: bulvių, prieskonių, šoninės,aliejaus biški, orkaitės Toliau viskas matosi.Tik bulvės supjaustom ne iki galo
labai skanu
tik aš kai noriu, kad greičiau iškeptų kiekvieną bulvikę atskirai į foliją suvynioju