Nauji namuciai Laukiam receptuku
1 Dalis
2 Dalis
3 Dalis
Aciu, kaip patogiai padarei!
vakar dariau kazka panashaus i azu:
(morkos, mesa (naudojau kiauliena, tikram azu tikriausiai reiktu naudoti aviena), bulves, prieskoniai, marinuoti agurkai) - viska troshkinam puode, dedam megstamu prieskoniu, sutrinto cesnako, ipilam vandes..lengva ir greita..
vakar dariau kazka panashaus i azu:
(morkos, mesa (naudojau kiauliena, tikram azu tikriausiai reiktu naudoti aviena), bulves, prieskoniai, marinuoti agurkai) - viska troshkinam puode, dedam megstamu prieskoniu, sutrinto cesnako, ipilam vandes..lengva ir greita..
QUOTE(6663 @ 2007 12 05, 21:57)
Aciu, kaip patogiai padarei!
vakar dariau kazka panashaus i azu:
(morkos, mesa (naudojau kiauliena, tikram azu tikriausiai reiktu naudoti aviena), bulves, prieskoniai, marinuoti agurkai) - viska troshkinam puode, dedam megstamu prieskoniu, sutrinto cesnako, ipilam vandes..lengva ir greita..
vakar dariau kazka panashaus i azu:
(morkos, mesa (naudojau kiauliena, tikram azu tikriausiai reiktu naudoti aviena), bulves, prieskoniai, marinuoti agurkai) - viska troshkinam puode, dedam megstamu prieskoniu, sutrinto cesnako, ipilam vandes..lengva ir greita..
Mmmm.. labai skaniai atrodo;) o sakyk turiu toki klausimele, kadangi kulinare is manes nekokia Po kiek laiko tu i puoda dejai bulves, kiek laiko jau mesyte troskinosi ? ir agurkus paciam gale sudejai ar viska kartu ? ACIU
QUOTE(6663 @ 2007 12 05, 21:57)
Aciu, kaip patogiai padarei!
vakar dariau kazka panashaus i azu:
(morkos, mesa (naudojau kiauliena, tikram azu tikriausiai reiktu naudoti aviena), bulves, prieskoniai, marinuoti agurkai) - viska troshkinam puode, dedam megstamu prieskoniu, sutrinto cesnako, ipilam vandes..lengva ir greita..
vakar dariau kazka panashaus i azu:
(morkos, mesa (naudojau kiauliena, tikram azu tikriausiai reiktu naudoti aviena), bulves, prieskoniai, marinuoti agurkai) - viska troshkinam puode, dedam megstamu prieskoniu, sutrinto cesnako, ipilam vandes..lengva ir greita..
avciu ne tokio patiekalo
QUOTE(6663 @ 2007 12 05, 21:57)
Aciu, kaip patogiai padarei!
vakar dariau kazka panashaus i azu:
(morkos, mesa (naudojau kiauliena, tikram azu tikriausiai reiktu naudoti aviena), bulves, prieskoniai, marinuoti agurkai) - viska troshkinam puode, dedam megstamu prieskoniu, sutrinto cesnako, ipilam vandes..lengva ir greita..
vakar dariau kazka panashaus i azu:
(morkos, mesa (naudojau kiauliena, tikram azu tikriausiai reiktu naudoti aviena), bulves, prieskoniai, marinuoti agurkai) - viska troshkinam puode, dedam megstamu prieskoniu, sutrinto cesnako, ipilam vandes..lengva ir greita..
niam labai skanei atrodo,reiks pabandyti
QUOTE(egluciukas @ 2007 12 05, 23:24)
Mmmm.. labai skaniai atrodo;) o sakyk turiu toki klausimele, kadangi kulinare is manes nekokia Po kiek laiko tu i puoda dejai bulves, kiek laiko jau mesyte troskinosi ? ir agurkus paciam gale sudejai ar viska kartu ? ACIU
Aciu, kam patiko.
Cia labai lengvas patiekalas: Kai sumeciau morkas i puoda, tuo metu pjauciau mesa, supjauscius ja sudejau ir pjausciau bulves, zodziu, kol pjaustai, troshkinasi visa kita ..Va agurkelius del tik tada, kai bulves suminkshtes Tada suberk megiamus prieskonius ir ipilk vandens nemazai (nes visos darzoves labai sugeria i save visa skysti)
Sekmes
Na o as siandien buvau uzklydus i kinietisku patiekalu tema. Va kas is to isejo
Kiauliena kinietiskai.
Garnyras ryziai, kiausinis, krevetes, vegeta. Viskas pakepta keptuveje.
1kg. kiaulienos nugarines supjaustom griezineliais ir uzpilam marinatu. Paliekam valandai. Isplakam 3kiausinio baltymus su 3 v. saukstais krakmolo ir siek tiek druskos. Kiauliena ismirkome plakinyje ir apkepam.
Padazas 2 saukstai medaus, 2 saukstai sojos, 2 saukstai aliejaus, 2 saukstai naturaliu citrinu sulciu, 7 smulkintos skilteles cesnako. Padaza supilam ant kiaulienos ir kelias minutes pakepinam.
Gavosi labai skaniai, kaip tikram kinieciu restorane
Kiauliena kinietiskai.
Garnyras ryziai, kiausinis, krevetes, vegeta. Viskas pakepta keptuveje.
1kg. kiaulienos nugarines supjaustom griezineliais ir uzpilam marinatu. Paliekam valandai. Isplakam 3kiausinio baltymus su 3 v. saukstais krakmolo ir siek tiek druskos. Kiauliena ismirkome plakinyje ir apkepam.
Padazas 2 saukstai medaus, 2 saukstai sojos, 2 saukstai aliejaus, 2 saukstai naturaliu citrinu sulciu, 7 smulkintos skilteles cesnako. Padaza supilam ant kiaulienos ir kelias minutes pakepinam.
Gavosi labai skaniai, kaip tikram kinieciu restorane
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 12 06, 01:36)
Eslauda, tavo nuotraukos - nerealios..Norisi griebt shakute ir kabinti tiesiai per ekrana
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 12 06, 01:36)
Na o as siandien buvau uzklydus i kinietisku patiekalu tema. Va kas is to isejo
Kiauliena kinietiskai.
Kiauliena kinietiskai.
koks marinatas? gal tiktu Santa Maria saldziarugstis cili (ar kazkaip panasiai tingiu eiti paziureti )
aciu
QUOTE(6663 @ 2007 12 05, 21:57)
Aciu, kaip patogiai padarei!
vakar dariau kazka panashaus i azu:
(morkos, mesa (naudojau kiauliena, tikram azu tikriausiai reiktu naudoti aviena), bulves, prieskoniai, marinuoti agurkai) - viska troshkinam puode, dedam megstamu prieskoniu, sutrinto cesnako, ipilam vandes..lengva ir greita..
vakar dariau kazka panashaus i azu:
(morkos, mesa (naudojau kiauliena, tikram azu tikriausiai reiktu naudoti aviena), bulves, prieskoniai, marinuoti agurkai) - viska troshkinam puode, dedam megstamu prieskoniu, sutrinto cesnako, ipilam vandes..lengva ir greita..
Aš panašiai gaminu, tik dedu dar paprikos vietoj marinuotų agurkų, o įtariu reikės ir su paprika ir agurkais pabandyt, turėtų būti labai skanu...
Ps. Pasijautau labai alkana...
QUOTE(6663 @ 2007 12 05, 20:57)
vakar dariau kazka panashaus i azu:
megstu tokius troskinius... darau kazka panasaus, tik dar metu koki rukyta mesgali, paprika, juodasias alyvuoges ir siek tiek pomidoru pastos
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 12 06, 00:36)
Na o as siandien buvau uzklydus i kinietisku patiekalu tema. Va kas is to isejo
Kiauliena kinietiskai.
Kiauliena kinietiskai.
klausimeliai:
koks marinatas?
ar lengvai issimaiso baltymai su krakmolu? nesusoka guzeliais? lengvai po to issivolioja mesa?
koki medu dedi - naturalu ar dirbtini?
QUOTE(6663 @ 2007 12 06, 04:46)
Eslauda, tavo nuotraukos - nerealios..Norisi griebt shakute ir kabinti tiesiai per ekrana
Dekui, cia vyro nuopelnas
QUOTE(KibirVibir @ 2007 12 06, 08:49)
koks marinatas? gal tiktu Santa Maria saldziarugstis cili (ar kazkaip panasiai tingiu eiti paziureti )
aciu
aciu
Marinatas pirktinis, neatsimenu kokios firmos, mokejau 3,49Lt. Universalus. Manau, puikiai tiktu ir Santos Marijos cili
QUOTE(Nerytė @ 2007 12 06, 12:13)
koks marinatas?
ar lengvai issimaiso baltymai su krakmolu? nesusoka guzeliais? lengvai po to issivolioja mesa?
koki medu dedi - naturalu ar dirbtini?
Baltymai issimaise lengvai, guzeliais nesusoko. Mesa uzpyliau plakiniu ir paminkiau maiselyje Medu idejau dirbtini