1 dalis
2 dalis
3 dalis
4 dalis
5 dalis
6 dalis
7 dalis
8 dalis
9 dalis
10 dalis
11 dalis
12 dalis
13 dalis
14 dalis
15 dalis
16 dalis
17 dalis
18 dalis
19 dalis
20 dalis
21 dalis
22 tema
23 dalis
24 dalis
Trečioje ir ketvirtoje dalyje daugiausia informacijos apie vėlimo techniką
Kaip velti skrybėlę
Kaip velti skylėtą šalį
Kaip velti batukus
Kaip velti kilimėlį
Naujokams: prieš klausdami pasižiūrėkite ankstesnėse veltinio dalyse ar apie tai nebuvo kalbėta, taip pat visą pradedančiajai reikalingą informaciją rasite VELTINIO FORUME
Sveikutės visos veltinio mylėtojos
Tikiuosi-rašysim tik čia , o senąsias-uždarytas temas paliksim ramybėj (Nors jos ir vėl yra tapusios atviros po rekonstrukcijų)
labas rytas,
labai dziaugiuosi savo sekmadieniniais darbeliukais, todel nesulaukusi grazios sauletos dienos, kada fotoaparatas su manim draugauja, paprasiau papozuoti naujojo draugo vakare. juk krokodilam ir visokio plauko dinozauram gal ne taip jau svarbios puikios foto
[/quote]
labai dziaugiuosi savo sekmadieniniais darbeliukais, todel nesulaukusi grazios sauletos dienos, kada fotoaparatas su manim draugauja, paprasiau papozuoti naujojo draugo vakare. juk krokodilam ir visokio plauko dinozauram gal ne taip jau svarbios puikios foto
[/quote]
QUOTE(Sedona @ 2007 12 04, 19:15)
Linada, koks geras draugas atsirado Čia jau visas šeimos narys
Žydraake, ištikima karoliams . Gražu O visgi kaip juos pervėrei ta juostele ? Aš taip ir neišmokau - man įstrigdavo ir galiausiai mečiau
Žydraake, ištikima karoliams . Gražu O visgi kaip juos pervėrei ta juostele ? Aš taip ir neišmokau - man įstrigdavo ir galiausiai mečiau
pasiimk "storasikne" adata ir perverk juostele per ja jei istrigs adata pasiimk replytes ir is visu jegu trauk kiek gali. jei perverus rutuliukas pasideformuos pavelk ji kol taps tau tinkamas sekmes
QUOTE(Sedona @ 2007 12 04, 17:15)
Tai kad nesusikaupiu didesniems darbams
O kaip pradurti, jau paaiškino god@ Tik dar pridursi, kad prieš durdama su stora storašikne adata, aš dar padarau "kanalėlį" su yla
Nuostabus dinozauras
Sugalvojau ir aš šlapiai pavelti.. nors man nelabai patinka - rankos po to tokios raudonos ir nuskirdusios (su ūkiniu muilu veliu), virtuvė pilna putų.. bet rezultatas gražesnis nei su adatom
mano gėlytės
Sugalvojau ir aš šlapiai pavelti.. nors man nelabai patinka - rankos po to tokios raudonos ir nuskirdusios (su ūkiniu muilu veliu), virtuvė pilna putų.. bet rezultatas gražesnis nei su adatom
mano gėlytės
Labai grazus drakonas
Pasirodysiu ir savo paskutini darbeli
Pasirodysiu ir savo paskutini darbeli
ohoho :] aš irgi tokio noriu.... ir spalvos labai super
QUOTE(Tranquility @ 2007 12 05, 10:04)
ohoho :] aš irgi tokio noriu.... ir spalvos labai super
Dėkui dėkui
Dar vienas - dovana šefui:
mergaites....SOS... Gal kuri zinote, kur Klaipedoje gauti velimo adatu?
be Veltinio namu,aisku. Nes ten kazkodel vis adatu siuntos neatveza-viskas issibaige.....
labai prireike, nes sulauziau
be Veltinio namu,aisku. Nes ten kazkodel vis adatu siuntos neatveza-viskas issibaige.....
labai prireike, nes sulauziau
Siaip tai adatu dabar ir Maximose buna, bent jau Kaune . Balu, nea nei i gatve nei karnavaklas, nes cia ji didele vyriska tik manekena emiau nes neisejo ant saves nufotografuoti . Ji suaugusiam vyrui pirties kepurele .
Nors tokia pacia sau turiu tik siek tiek skiriasi dekoras
Nors tokia pacia sau turiu tik siek tiek skiriasi dekoras