gal kas uzmatet kaip pasidaryt eziuko kostiuma??
Sveikos, pametu keleta ideju
Boruzele :
Bitute:
Parsiukai:
Boruzele :
Bitute:
Parsiukai:
Mūsų bitutė
QUOTE(Berazume @ 2009 11 17, 16:34)
Va mūsų pernykštis ežys. Spygliai iš paralono, o kostiumą pati siuvau iš paprastos medžiagytės. Tik nuotraukytė labai neryški
http://img80.imagesh...1040120maza.jpg
QUOTE(Berazume @ 2009 11 17, 16:34)
pernai mes buvom ežiai , siuvau pati , iš džinso, ant galvos buvo užmanymas spygliai iš plaukų, todėl tik snapelį dariau iš džinso, nugaroje labai panašiai kaip pupainga, o spygliai irgi iš džinso, susukti į piltuvėlį ir įkirpta ,kad būtų galima prisiūti prie ploščio pagrindo, ir vualiai ežys, džinsas padraskytas , nes toks užmanymas buvo , šiaip labi stiliovas gavosi
Mano vaikinas bus buratinas gal kas nors juo buvot?
oi kiek graziu vaikuciu su graziais kostiuneliais
O mes siandien suzinojame,kad busime saldainiuku Gal kaskokiu pasiulymu turi
O kur perkate kostiumus? Mums reikia pasirinkti kuo busim: kiskutis, kaciukas ar meskute. Ziurejau, parduotuvese kol kas dar nelabai daug karnavaliniu kostiumu yra
QUOTE(aquilatel @ 2009 11 19, 05:39)
O kur perkate kostiumus? Mums reikia pasirinkti kuo busim: kiskutis, kaciukas ar meskute. Ziurejau, parduotuvese kol kas dar nelabai daug karnavaliniu kostiumu yra
Kad cia neperka, cia siuva
Ir originaliau simta kartu
Darbstumas pasiteisina - super grazus vaikuciu kostiumeliai! ypac eziukai
Sveikutės . Peržiūrėjau visą temą, bet noriu dar į jus pagalbos kreiptis .
Mano berniukas šiemet bus ŽĄSINU. Būkit gerutės ir patarkit ką nors... Na visai minčių neturiu
Mano berniukas šiemet bus ŽĄSINU. Būkit gerutės ir patarkit ką nors... Na visai minčių neturiu
Na jei tematika nesvarbi, tai nebrangiu kostiumu yra Senukuose, Maximoj irgi maciau. Manau tikrai rastumet. Maximoj su nuolaida isvis kinuoja apie 12 Lt.