Įkraunama...
Įkraunama...

ARBOR mikroskopas

atsirado labai tikslus ir 99 proc patikimas analogas O susekti - ovuliacijos testai - ir darbo maziau, ir pasiruosimo, o ir uz 120 Lt galima nusipirkti 120 vnt OT, tai uztektu ir 3 vaikam susiplanuoti biggrin.gif (jeigu tikrai su organizmu viskas gerai blush2.gif )
Na bet jau turint toki daikciuka, kontrolei su OT ir BT tai labai liux gautusi! thumbup.gif
Atsakyti
turiu ir as ta abra katabra.........gal ir geras tas dalykelis rodo jis man viska taip kaip reikia.....visada dariau iskarto du testukus....nes kartais vienas nelabai aisku...tai va.....tik kadangi gandrams tai nerodiklis ...bastosi jie kur papuole.....tai netekau kantrybes darydavausi tiek ryte tiek vakare taip koki pusmeti.....man regis gandrui reikia spyrio i uspakali tad kreipsiuos pas specus gal reiktu pasistimuliuoti...koki IUI pasidaryti
Atsakyti
pasireiksiu ir as ax.gif tai va,buvau kazkada prisiskaicius kaip puikiai veikia tie mikroskopiukai,ir atsiliepimai tiesiog pasakiski,nusiperka ir pastoja,tiesiog saunu.Isigijau ir as("maybe baby"),rezultate po menesio to aparaciuko naudojimo pastojau nestuke.gif tik vat negaliu nuopelnu jam priskirti,mat visa menesi jis man taskiukus rode,paparciai neisaugo,pamaniau dar menesi paseksiu rezultatus,o cia pasirodo kitas testukas II rodo lotuliukas.gif beveik kaip atsiliepimuose,pabandziau ir po menesio jau nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2008 12 19, 14:28)
man regis gandrui reikia spyrio i uspakali tad kreipsiuos pas specus gal reiktu pasistimuliuoti...koki IUI pasidaryti

Kam stimuliuotis, jei pas tave vyksta ir taip O?
O kalbant apie IUI cia jau nuo TB grikiuku priklauso - tad pirma reiktu issitirti abiem - tik po to griebtis krastutiniu priemoniu.

p.s. pas mane jauciu kad nebutu didesne bedele - kiausintakiu nepraeinamumas, nes O vyksta, grikiukai geri, o gandru vis ner ir ner.. verysad.gif
Taciau ciua jau ne stimuliacija ne IUI nepades - isgelbet tokioj situacijoj gali tik IFV cry.gif
Atsakyti
Parduodu savo ARBOR.
Naudotas 3 menesius. Jo pagalba stebejau ovuliacija, bet po tyrimu paaiskejo, kad naturaliai nepastosiu, taigi nera prasmes man jo laikyti stalciuje.
Pati ji pirkau uz 130 Lt, parduociau uz 60 Lt - gal kam pades susilaukti mazylio smile.gif
Jei kas noretu, rasykit i AZ.
Atsakyti
QUOTE(SimpLi @ 2009 01 14, 17:08)
Parduodu savo ARBOR.
Naudotas 3 menesius. Jo pagalba stebejau ovuliacija, bet po tyrimu paaiskejo, kad naturaliai nepastosiu, taigi nera prasmes man jo laikyti stalciuje.
Pati ji pirkau uz 130 Lt, parduociau uz 60 Lt - gal kam pades susilaukti mazylio smile.gif
Jei kas noretu, rasykit i AZ.

PARDUOTA.
Atsakyti
Laba diena merginos gal kam reikalingas ARBOR? 4u.gif Pirkau ji pries puse metu. bet taip ir nesinaudojau, kadabgi neprireike, suzinojau, kad nepastojimo priezastis buvo prasti vyro tyrimaI. Nesinaudojau jo nei vieno karto, pirkau uz 120 parduosiu uz 80, rasylit i AZ smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Nesupykit, kad sukuriau gal nereikalinga tema, bet man labai svarbu suzinoti, ar patikimas ABROR mikroskopas? ar visoms, kurios naudojote ji, rode teisingai viska?

klausiu todel, kad siandien man prasidejo mmm ir pacia pirma mmm diena man parode papartelius doh.gif siandien pirma karta pradejau stebeti seiliu kristalizacija blush2.gif

taip pat dariau ir OT siandien, tai jis buvo neigiamas (viena kontroline juostele, visa kita balta balta (jautrumas 25))

pries mmm temperatura buvo iki 36,7-37,1...o siandien ji jau 36,2-3....
viskas panasu i neovuliacija, o va ABROR rodo priesingai g.gif
Atsakyti
beje, katik pamatavau vel temperatura, tai 36,8 (na as kelis kartus pamatuoju is eiles kol nuolat sulaukiu to paties rezultato, nes termometras skaitmeninis)....nzn,kas man cia yra doh.gif
Atsakyti
labutis 4u.gif

jeigu matuoji bazine temperatura (BT), tai patartina matuoti ryte, tik pabudus, ismiegojus bent 4 valandas nepertraukiamo miego 4u.gif Atsikelus ir pavaiksciojus temperatura pakyla, todel tau dabar vakare ji ir yra pakilus...

o del ARBOR, reikia buti nevalgius, negerus pora valandu, tuomet tikslesni rezultatai... esu girdejus is kitu merginu, kad ne visada jis rodo tiksliai, todel vien tik juo pasitiketi negalima, geriau taikyti kelis saves stebejimo budus ax.gif man jis rodydavo daugmaz teisingai, kelios dienos pries vaisingas dienas ryskedavo reti paparteliai, veliau ju daugedavo... cia irgi reikia iprasti juos analizuoti ir teisingai interpretuoti...

sekmes 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau yra tokia tema Arbor 4u.gif

Ir apie BT visa informacija yra čia. O jei vis tiek dar kyla klausimų, tai užsuk į BT temą.

Apie OT tema čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laisveja: 10 vasario 2009 - 23:25
Sveikutes, jei kam idomu, parduodu vaisingumo indikatoriu - ARBOR, mazai naudotas 100lt.
Atsakyti