Santrauka is 'Kauno mamytes lanko vaiku namus':
Norima surinkti kaledines dezutes - dovaneles Kauno 'Lopselio' vaikuciams.
3-4 grupes po 12 vaikuciu nuo 2 iki 4 metuku. Prasau mane pataisyti, jei meluoju
Ideja skolinames is Samarieciu. Mano dukros mokykla kasmet rengia akcija Operation Christmas Child. Mano nuomone, - labai puiki ideja. Vaikai/teveliai paruosia batu dezutes su dovanelemis. Pripildome zaisliukais, rubeliais, piestukais, knygutemis, t.t. (yra sarasas, ko negalima deti), ivyniojame i grazu kaledini popieriu, uzrasome ant virsaus amziu ar vaiko lyti.
http://www.samaritanspurse.uk.com/occ/
Batu parduotuves ismeta labai daug tusciu batu dezuciu, tad manau kad neturetu buti sudetinga keleta dezuciu nemokamai gauti. Bent jau pas mus - labai noriai jas atiduoda.
Mamavaida jau yra ten lankiusis ir susitartu del laiko.
Vixiuke ir palade gali padeti surinkti dovaneles is mamyciu.
Reiketu kad kasnors apsiimtu visa si reikala koordinuoti. Deja, mes gyvename ne Lietuvoje ir atvyksime tik pries pat Kaledas, tad - nors labai noreciau - negalesime daug prisideti prie pasirengimo. Taciukai tik atvyksime, pripildysime savo patu dezutes ir LABAI LABAI NORESIME APSILANKYTI LOPSELYJE SU DOVANELEMIS!
Mums tiktu lankyti lopseli tarp Kaledu ir Nauju. Planuoju atsivesti abu savo labai gerus vaikus.
GAL GALETUMETE VISOS PASKATINTI DARBE IR TARP DRAUGU, SEIMOJE RUOSTI DEZUTES. TIKRAI GALIME SURINKTI KIEKVIENAM VAIKUI PO DOVANELE.
Idejos:
http://www.samaritan...occ/yes-nos.asp
http://www.samaritan...lling-a-box.asp
Padarau pradzia, pirma batu dezute su dovanelem jau yra.
jei kas noresite perduoti dovaneles rasykite i tema arba az
jei kas noresite perduoti dovaneles rasykite i tema arba az
QUOTE(vixiuke @ 2007 11 21, 14:26)
jau pradedu rinkti dovanėles, agituoti draugus, pažįstamus. Manau, kad reiktų ir mažiausiems kanors nunešti. Pusseserė dirbo batų parduotuvėj, sakė suveiks dėžučių Gal galėtų kasnors išversti galimų ir negalimų dovanėlių sąrašą ir patalpinti mūsų temoje?
Saraselis is internetinio puslapio:
DETI:
Zaisliukus, kad galetu myleti
Meskucius, minkstus zaislukus, kamuoliukus, lelytes, deliones, kaladeles, nedideli instrumenta, masinele, lankelius/gumytes plaukuciams, t.t.
Mokslo reikmenys, kad turetu ka veikti
Piestukai, kreideles, droztukai, spalvinimo knygeles, uzrasu knygutes, penalai, libdukai, knygutes, t.t.
Higienos reikmenys, kad galetu naudotis.
Dantu sepetukas, dantu pasta, sepetys, muilas, kempine, t.t.
Kita - valgyti ir nesioti
Saldainiai - ziureti, kad nebutu pasene, pirtines, salikas, kepure, t.t.
NEDETI:
Greitai gendancio ir tirpstancio maisto: tortu, pyragu, t.t.
Vaistu
Karo zaislu
Rubu (geriau juos bendrai atiduoti)
Duztanciu daiktu
Skysciu
Pavojingu, astriu zaislu: zirkliu, t.t.
Knygu ne pagal amziu
Mamytes noriu prie jusus prisijungti.Drauge dirba batu parduotuveje, tai manau tikrai suveiks dezuciu, o dovaneliu jau turiu Ir l noreciau kartu nueiti
QUOTE(jogiene @ 2007 11 21, 20:38)
Mamytes noriu prie jusus prisijungti.Drauge dirba batu parduotuveje, tai manau tikrai suveiks dezuciu, o dovaneliu jau turiu Ir l noreciau kartu nueiti
šaunu, kuo mūsų daugiau - tuo geriau
Mes irgi jungiamės, ruošiam, bei platinam idėją
Susimatysim kaip nors, kai reiks suvežti:) Jei pavyks, sudalyvausim, bent vienas.
Susimatysim kaip nors, kai reiks suvežti:) Jei pavyks, sudalyvausim, bent vienas.
QUOTE(vixiuke @ 2007 11 22, 10:21)
o ką mamytės, dedate į dėžutes? Turbūt geriausia žaisliukus, nes nemanau, kad gerai dėti pieštukus, flomasterius (jei dovanėlė atiteks dvimečiui) ar kokius rūbus (nusimins vaikas jei druagas gaus žaislą, o jis rūbą). Be to, kažkaip reiktų skaičiuoti kiek turime dovanėlių
pvz. mano dvimetis labai mielai pieshia.
del rubu juk aishkiai parashyta, kad nedeti, jie turi eiti bendram naudojimui.
smagiausia turbut butu dezhuteje rasti ivairiu dalyku - zaisliuka, knygute, pieshtuku.
skambinau i "lopseli" ir susitarem vykti gruodžio 28 d. 16.00 val
paskelbsiu cia savo telefono numeri 867409918 jei kazkam iskiltu klausimu, skambinkit
Papildyta:
galiu vesti dovaneliu apskaita, visi kas suruos dezute, prasom pasiskelbti forume arba man i AZ.
paskelbsiu cia savo telefono numeri 867409918 jei kazkam iskiltu klausimu, skambinkit
Papildyta:
QUOTE(vixiuke @ 2007 11 22, 12:21)
Be to, kažkaip reiktų skaičiuoti kiek turime dovanėlių
galiu vesti dovaneliu apskaita, visi kas suruos dezute, prasom pasiskelbti forume arba man i AZ.
QUOTE(vixiuke @ 2007 11 22, 10:21)
o ką mamytės, dedate į dėžutes? Turbūt geriausia žaisliukus, nes nemanau, kad gerai dėti pieštukus, flomasterius (jei dovanėlė atiteks dvimečiui) ar kokius rūbus (nusimins vaikas jei druagas gaus žaislą, o jis rūbą). Be to, kažkaip reiktų skaičiuoti kiek turime dovanėlių
as idejau grojanti zaisla, vaira, piesio kreideliu, piesio sasiuvini, lipduku pora rinkiniu ir spalvinimo knygute.
visa ka galite dovanoti renkam atskirai ir iteiksime aukletojom: pampersai, drabuzeliai ir visa kita.
cia pasiskolinau smulku sarasa is vilniaus mamyciu (tikiuosi nesupyks):
Tai, ko labai reikia kūdikių namų mažyliams:
- sauskelnės (įvairių dydžių; labiau reikėtų didesnių, nes jie būtų skirti kūdikių namuose augantiems vaikams su negalia, gulintiems palatose)
- neperšlampamų kelnaičių su lipukais (įvairaus dydžio). Šių kelnaičių reikia dėl to, kad vaikai vystomi vystyklais, nes sauskelnių dažniausiai neužtenka. Tad kelnaitės tikrai labai praverstų
- drėgnų servetėlių
- šampūniukų naujagimiams
- kremų nuo iššutimų
- kremų naujagimiams (Bepanthen ir pan.)
- mišinėlių: NAN1, NAN2
- vitaminų "Multitabs" lašiukais
- žuvų taukų (skystų)
- kalcio su vitaminu D (pvz. Hemoferi)
- B grupės vitaminų
- skystų vitaminų su mikroelementais
- kramtomų vitaminų nuo 2 metukų
- vitamino D ampulėse N50 (B.O.N.)
- sirupo "Pikovit"
- muzikinių lavinamųjų žaisliukų, vaikiškų mašinėlių, lėlyčių (mažiausioms mergaitėms), Lego mažiausiems, žaisliukų su funkcijomis, įvairių dėlionių mažiausiems, žaislinių indelių
- spalvinimo knygelių, spalvoto popieriaus, knygelių dideliais piešiniais
- valgymo įrankių (lėkštelių su skyriais, dubenėlių) kūdikiams
- naktipuodžių su atrama
- medžiagos patalynei ir šliaužtinukams
aš taip pat katik skambinau į vaikų namus "Lopšelis". O man kaip tik sakė, kad dėl datos nesitarsim dar dabar, nes būna, kad vaikučiai suserga ir dabar jie labai serga, sakė pasiskambint prieš kelias dienas, na bet jei mama Vaida susitarė, tada orentuojamės į GRUODŽIO 28 DIENĄ 16 VAL.
Geriausios dovanos vaikučiams būtų KNYGUTĖS KIETAIS LAPAIS, KALADĖLĖS, DĖLIONĖS (nesunkios).
Šiuo metu yra 33 vaikučiai nuo 2 metų. (3 grupės - 12, 10 ir 11 vaikučių). Visi maždaug ir yra 2 metų, tik 3 berods 3 metukų.
Kūdikiams geriausia SAUSKELNĖS IR ĮVAIRIOS HIGIENOS PRIEMONĖS (kremukai, servetėlės drėgnos, higieniniai pagaliukai irkt).
Rūbelių ir minkštų žaislų turi daug, prineša žmonės.
Taip pat labai lauktų jogurtų, keksų, pyragų neriebių, bananų. NENŠTI mandarinų. Obuolių prisiperka patys.
Geriausia, kad ateitų apie 10 žmonių. Vaikučių sakė nepriima, nes bijo ligų.
Taigi manau, kad geriausia būtų kiekvienam vaikučiui padaryti po dovanėlę ir į kiekvieną grupę nunešti pyrago, jogurtukų, vaisių... o mažučiams didelę bendrą dovanėlę su sauskelnėm ir t.t.
Mano tel. 867299254
P.S. mano mama darbe paskelbė apie šią akciją, kitą savitę turėtumėm sulaukti nemažai dovanėlių
Geriausios dovanos vaikučiams būtų KNYGUTĖS KIETAIS LAPAIS, KALADĖLĖS, DĖLIONĖS (nesunkios).
Šiuo metu yra 33 vaikučiai nuo 2 metų. (3 grupės - 12, 10 ir 11 vaikučių). Visi maždaug ir yra 2 metų, tik 3 berods 3 metukų.
Kūdikiams geriausia SAUSKELNĖS IR ĮVAIRIOS HIGIENOS PRIEMONĖS (kremukai, servetėlės drėgnos, higieniniai pagaliukai irkt).
Rūbelių ir minkštų žaislų turi daug, prineša žmonės.
Taip pat labai lauktų jogurtų, keksų, pyragų neriebių, bananų. NENŠTI mandarinų. Obuolių prisiperka patys.
Geriausia, kad ateitų apie 10 žmonių. Vaikučių sakė nepriima, nes bijo ligų.
Taigi manau, kad geriausia būtų kiekvienam vaikučiui padaryti po dovanėlę ir į kiekvieną grupę nunešti pyrago, jogurtukų, vaisių... o mažučiams didelę bendrą dovanėlę su sauskelnėm ir t.t.
Mano tel. 867299254
P.S. mano mama darbe paskelbė apie šią akciją, kitą savitę turėtumėm sulaukti nemažai dovanėlių