Įkraunama...
Įkraunama...

Apsauga nuo blusų

Aš praėjus penkioms dienos po Advantix sulašinimo erkes jau traukiau saujomis. Frontline veikia trupučiuką ilgiau, bet irgi ne tiek, kiek rašoma anotacijoje.
Atsakyti
ar MEOSTOMOSAN ad us.vet. 5ml gali sureaguoti su skiepais?
tai kapsule su skysciu kuria reikia skiesti su litru vandens ir i gauta skysti istrinti suni, taigi ar taip ''nublusavus'' suni galiu ji uz keliatos dienu vesti skiepinti su pirmu skiepu?
Atsakyti
O as savo suni esu maudziusi nuo blusu tokia tirpale( kvapas kaip zibalo), tai apsinuodijo garais... kad as dar kada ji naudociau... schmoll.gif
Atsakyti
Sena tema, o dabar kokių efektyvių priemonių yra pirkti nuo blusų? Ypač Šiauliuose, kur jų gauti?
Atsakyti
Aš naudoju Biokill purškalą, dar niekas neprilipo (tpfu tpfu tpfu), o nuo lašinamų kibdavo smile.gif Pirkau Šiauliuose vet.vaistinėje prie Saulės miesto, už didelę pakuotę mokėjau ~26 lt thumbup.gif
Atsakyti
Davė man šampūno "Vifos". Jau išmaudžiau: kailiukas labai purus pasidarė, tiesiog dvigubas, o kaip su tom blusom - bus matyti.
Atsakyti
QUOTE(gabri* @ 2010 09 23, 13:25)
Aš naudoju Biokill purškalą, dar niekas neprilipo (tpfu tpfu tpfu), o nuo lašinamų kibdavo smile.gif  Pirkau Šiauliuose vet.vaistinėje prie Saulės miesto, už didelę pakuotę mokėjau ~26 lt thumbup.gif

O jus ta purskala pries kiekviena pasivaiksciojima purskiate?Man labai reikia ko nors veiksmingo nuo erkiu.Beveik kas diena turiu erkes traukti.Uzvakar net 3 prisisiurbusias radau.
Lasiukai tikrai nepadeda doh.gif Lasinom "Advantix",tai nei nuo blusu nepadejo,nei nuo erkiu.Paskui vyras dar kazkokiu nupirko ,nebeprisimenu,kaip vadinasi.Erkes kaip puole,taip ir puola.
Atsakyti
Purškiame kas 1-2 savaites, išsilaiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabri* @ 2010 09 23, 13:25)
Aš naudoju Biokill purškalą, dar niekas neprilipo (tpfu tpfu tpfu), o nuo lašinamų kibdavo smile.gif  Pirkau Šiauliuose vet.vaistinėje prie Saulės miesto, už didelę pakuotę mokėjau ~26 lt thumbup.gif

Na,nusipirkom ir mes toki purskala.Purskiau pirmadieni-iki siandien nebuvo nei vienos prikibusios erkes thumbup.gif Ziuresim,kaip bus toliau
Atsakyti
Nesiseka man blusas išnaikinti: ir šampūnu ploviau, ir ampulę sutepiau, o tos parazitės vis tiek laksto ir ciucei kanda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Roskyte @ 2010 10 29, 16:40)
Nesiseka man blusas išnaikinti: ir šampūnu ploviau, ir ampulę sutepiau, o tos parazitės vis tiek laksto ir ciucei kanda verysad.gif

Reiktų ir guolį "apdirbt", ir kitas vietas, kur gali būt blusų kiaušinėlių.
Atsakyti
Sveikos mamos,
noriu jusu patarimo. Isigijau suaugusia jorksyro terjero kalyte (1,5 metu) ir turiu rusu melynaja kate. Kadangi kate leidziam i lauka, atsivezus suni namo, abiem sulasinau nuo blusu ir nuo erkiu lasiuku, kurie veiksmingi menesi. Praejo savaite suo kasosi, patikrinau, radau blusu, dar karta sudaviau suniui nuo blusu, vistiek kasosi, patikrinau kate ir ta turi blusu, nebesuprantu ka daryt. Suo kaip ir neturi blusu, bet kasosi. Ar galiu suniui trecia karta lasint lasiuku ir katei tuo paciu metu??? Ar jau nebegalima?
Atsakyti