sena tema: http://www.supermama...howtopic=231802
siandien vakarienei buvo agurkine sriuba su isvirtais kauliukais vistos, man ant pagrauzimo, visi pietus gaunasi, ir dar be sriubos buvo, kepti troskinti sonkauliukai su keptais svoguniukais valgem paprastai su duona ir marinuotais agurkeliais

siandien pusryciams buvgo lietiniai (palikau dar vakarienei, padarysiu su varske) pietums bus kepta zuvis su pekino-agurku salotom

darysiu plova, galvojau siaip kepsnelius rokaitej kept, bet pamaciau kad jautiena atsisildziau -tai susitrauks ir nieko neliks, o plovui pats tas 
dar radau tokiu pievagrybiu jau pastovejusi, geri, bet salotoms ne ypac, tai padarysiu padaza koki prie makaronu - bus siandien du patiekalai, tikiuosi liks kas nors ryt i darba

dar radau tokiu pievagrybiu jau pastovejusi, geri, bet salotoms ne ypac, tai padarysiu padaza koki prie makaronu - bus siandien du patiekalai, tikiuosi liks kas nors ryt i darba

mano pusryciai arbata su dziuveseliais, vyrui karsti sumustiniai su kava, pietums likusi pievagrybiu sriuba ir jei vyras nores iskepsiu kiausinienes su desra

pas mus pusryciai - lietiniai blyneliai su varske (daryti vakar is vakaro)
pietums darysim sriubyte burokeliu su farsu, o
vakarienei kepsim orkaityje kepsniukus ir darysim bulviu kose, bei kokiu nors darzovyciu
Gerai, kad nei bulves nei mesyte nekainuoja, nes gaunam is MB tevu...
pietums darysim sriubyte burokeliu su farsu, o
vakarienei kepsim orkaityje kepsniukus ir darysim bulviu kose, bei kokiu nors darzovyciu

Gerai, kad nei bulves nei mesyte nekainuoja, nes gaunam is MB tevu...

Vakar kepėm žuvį, bulvytes ir morkų mišrainę su česnakais.......
pietums snd balandeliai su bulviu kose
jie bus ir vakarienei, nes padauginau siek tiek

Šiandien pietums silkė su svogūnais ir majonezu, o vakarienei - miltiniai blynai su obuoliene

vakarienei prikepiau blyneliu su tarkuotais obuoliukais, taip sunaudojau sena kefyra ir obuoliukus

pas mane nuo pietu like balandeliu su bulviu kose, bet kad labai jau noriu cirviniu blyneliu su vysniu dzemu
jauciu reikia eiti pasikepti man ju

sveikos
vakar negaminau,maitinomės sausiaku
,o šiandien dariau guliašą su daržovėmis(morkos,porai,kalafioras,paprika),žalias salotas.Vakarienei verdu pupelių sriuba su kauliukais,ir vėliau obuolių pyragą iškepsiu

vakar negaminau,maitinomės sausiaku