Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(ciburaska @ 2007 11 15, 16:54)

Imkis praktikuotis jau dabar. Pirmiausia kompiuteriu (PS arba tiesiog nuotrauku perziuros programoj (Kokia tu naudoji?)) pakadruok tinkamai jau esamas foto  mirksiukas.gif , o tada lengviau bus ir fotografuojant  smile.gif

Pirmoje zydinciu medziu grozetis trukdo kazkas is desines. Pries fotografuodama pavaiksciociau aplink, paieskociau rakurso, kad i kadra nieks nelystu.
Isdegusi dandaus spalva g.gif ....

Išsisukinėt šiaip nebandau, tiesiog kapitaliai neturiu laiko lakstyt ir fotkint, yra tų nuotraukų pridaryta smile.gif Įdomu ir esamas pasinagrinėt, o paskui, esant laiko, paieškot rakursų ir t. t.
Iš pradžių specialiai dėjau galima laikyt visai netaisytas nuotraukas, bet kaip suprantu, reiktų pažaist su nuotraukų gerinimo programom? Kirpinėt, ryškint, blyškint ir t. t.? Pvz. kad ir nukirpti tą, kas trukdo iš dešinės (tulikas bigsmile.gif)
Photoshopo neturiu, turiu Photo Impression, jei kas tokią girdėjot...

Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 11 15, 15:17)
Nu rimtai užpakavau vaikus biggrin.gif ( ar to veidukų raudonumo nereikia nuimti g.gif ?)

Noretusi, kad vaiku akys butu siek tiek zemiau (bent 1 cm..), o ne visai prie remelio krasto...

Veiduku raudonumas man kaip tik thumbup.gif Jauciasi, kad salta, ziema smile.gif

Graziai ziurisi ir J/B thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(stripulis @ 2007 11 15, 16:09)
Išsisukinėt šiaip nebandau, tiesiog kapitaliai neturiu laiko lakstyt ir fotkint, yra tų nuotraukų pridaryta smile.gif Įdomu ir esamas pasinagrinėt, o paskui, esant laiko, paieškot rakursų ir t. t.
Iš pradžių specialiai dėjau galima laikyt visai netaisytas nuotraukas, bet kaip suprantu, reiktų pažaist su nuotraukų gerinimo programom? Kirpinėt, ryškint, blyškint ir t. t.? Pvz. kad ir nukirpti tą, kas trukdo iš dešinės (tulikas bigsmile.gif)
Photoshopo neturiu, turiu Photo Impression, jei kas tokią girdėjot...

lotuliukas.gif Tulikas taip i akis nekrenta (nors nepuosia foto ax.gif ), kaip tas krengelis pirmam plane tongue.gif Skrudelyno aptverimas ar kas ten biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2007 11 15, 14:51)
Tarkim vienas iš man labai patinkančių http://www.altphotos.com/ Ten aš dažnai peržiūriu, ne visas, bet geriausiai įvertintas iš man įdomių kategorijų. Tik vienas minusas, puslapis gana lėtas...

Fainas puslapiukas. Tikrai idomu paskaitineti bigsmile.gif

QUOTE(AVEDA @ 2007 11 15, 15:58)
as irgi zaviuosi CAgirl sugebejimu pagauti tuos sponaneiskus momentus. O manasis jei prasau paziureti i mane ar i aparata, ar sustingti sekunde nutaiso tokia israiska...(primena man viena emotika  dry.gif ), arba isvis nusisuka ir bega.
user posted image

wub.gif thumbup.gif Irgi sauniai pagavai momenta thumbup.gif Labai patinka. wub.gif
Tik gaila, kad pirsciukai truputi netilpo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 15 lapkričio 2007 - 16:41
Ciburaska, balionas tau, už nuotraukų komentavimą.
Ar atsiuntė kas tau Drumbacėlės nuotrauką koregavimui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 15 lapkričio 2007 - 16:41
QUOTE(Desiree @ 2007 11 15, 16:41)
Ciburaska, balionas tau, už nuotraukų komentavimą.
Ar atsiuntė kas tau Drumbacėlės nuotrauką koregavimui?

Ne. Gal gali atsiusti i justi_sev@yahoo.com?
Aciu smile.gif

Atsakyti
Na tai sveiki bigsmile.gif Perskaityt dar spėju, bet nei komentuot, nei fotografuot visai nėr kada doh.gif
Na tai dabar atbuline tvarka...
Stirpuli, sveika prisijungus. Vat paukštis, kaip apkirpo Čiburaška, daug geriau žiūrisi. O medis tai kaip medis. Neišsiskiria ax.gif Dar patiko ta mergaitė bėganti nuo fontano. Tik kažkaip pakadruot kitaip reikėjo...
Aveda, labai malonios spalvos, o ir emocija juokinga smile.gif
Elina, gražūs vaikai ir spalvotos nuotraukos gražios. Man visai netrukdo jų skruostų raudonumas, kaip tik matosi, kad jie dūksta. Bet neužpyk, ale man nepatinka, kaip tu juos su varvekliu nufotografavai. Ypač mergytė nesižiūri man. Gal daugiau reikėjo vaiką ir varveklį akcentuoti, o čia atrodo, akcentuojamas čiulpimas to varveklio...
Latoya portretukas man gražiai žiūrisi, tokia švelni, švelni. Rūkas taip pat patinka smile.gif
zuvialia liuks momentą pagavai thumbup.gif Gali kiek pablurinti tas kojas, jei trukdo. Man tai kažkaip visai jos nemaišo, matosi, kad vaikai kompanijoj sėdi ir kažką stebi ax.gif
Dar patiko zuvialia gėlė ant lango. Man ji perteikia namų jaukumą darganotą dieną. Kai malonu, kad lietus lyja, bet tas malonumas būtent šiltuose jaukiuose namuose. O jei lango apačios kreivumas trukdo, galima pabandyti su transform perspective (čia toks PS Elements yra, tai PS šiaip kas panašaus gali būti).
Californiagirl thumbup.gif linksma, šilta nuotaika. Ir sutinku su komentavusiais, kad nukirpti kairėj užtiesalą smile.gif arba tiesiog nuklonuoti.
vvvvv, katė gerai lūžo, tik gal kitu kampu ją reikėjo fotkinti. Ir aš spalvotoj gal nukirpčiau sulig stalo apačia, kad neblaškytų dėmesio pašaliniai daiktai ax.gif

tai gal tiek... Ai, dar Desiree orchidėjos įsiminė. Tiesą sakant, Desiree, visos tavo nuotraukos užstringa. Kaip ir Californiagirl ax.gif

Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 15, 03:27)
Ar mazasis jau leidziasi fotografuojamas? Gal iprato nuolat mama su fotoaparatu matyt?

4u.gif
Bangom uzeina...leidziasi, nesileidzia arba tiesiog ignoruoja biggrin.gif Bet dazniausiai tik issisiepia ir sako "dabar duok saldaini" doh.gif

QUOTE(zuvialia @ 2007 11 15, 03:58)
super!Nereali kokybe..ir pagautas momentas, o vaikiuko grooozis .Tu man pasakyk,kaip sugebi pagaut ta "sustok akimirka zvainga"?Pas mane gaunas visur veeejas..veeeejas...laukiu,kol suprotinges,kai supras"sekundei sustynk"prasyma..

Oi zuvialioooka kiek pas mane veeeejo gaunasi doh.gif Taigi irgi lekia, skrenda arba nahaliskai issidirbineja kai pradedu fotint doh.gif
Dekui uz grazius zodzius.
Tavo nuotraukoj emocijos super thumbup.gif Bet klaunuoti pati irgi nemoku, todel nezinau ka patarti

QUOTE(sayonara @ 2007 11 15, 07:47)
gal gali papasakot, kokius nustatymus naudojai ir kokios tiksliai buvo apšvietimo sąlygos?  labai smagus momentas pagautas, o dar kai kokybė gera..

Apsvietimas naturalus per langa ax.gif Bet diena apsiniaukus buvo todel ISO 800.
Islaikymas 1/125s , F2

QUOTE(latoya @ 2007 11 15, 12:25)
Ca-girl niekada neatsizavesiu tavo portretais ir berniuko groziu

4u.gif

QUOTE(AVEDA @ 2007 11 15, 15:58)
as irgi zaviuosi CAgirl sugebejimu pagauti tuos sponaneiskus momentus. O manasis jei prasau paziureti i mane ar i aparata, ar sustingti sekunde nutaiso tokia israiska...(primena man viena emotika  dry.gif ), arba isvis nusisuka ir bega.
user posted image

Aveda aciu 4u.gif
O man si tavo nuotrauka labai super thumbup.gif Gera israiska nutaiso lotuliukas.gif Nors aisku jei jau visos nuotraukos su tokia israiska gal mamytei nebeidomu daros doh.gif Bet man, kai pirma kart matau, net labai super biggrin.gif

QUOTE(Degutė @ 2007 11 15, 16:57)
tai gal tiek... Ai, dar Desiree orchidėjos įsiminė. Tiesą sakant, Desiree, visos tavo nuotraukos užstringa. Kaip ir Californiagirl  ax.gif

Degute, labai malonu tai girdeti, norisi fotografuot fotografuot ir fotografuot po tokiu zodziu 4u.gif Ipatingai po pasakymo apie mano foto praeitoj temoj, man super smagu zinoti, kad visgi daugiau zmoniu yra kam patinka ir kam uzstringa mano nuotraukos 4u.gif Dekui visiems uz komentarus.

Sillwio, pridengiau kairi sona bigsmile.gif Tikrai geriau, pabandysim ir taip pakadruot. Aciu 4u.gif

Labai atsiprasau nespeju visu nuotrauku komentuot....Latoya, man kiek per balta tavo nuotraukytej su lelium. O rukas patiko ax.gif
Atsakyti
Desiree ir kiti kudrininkai, kas ten per "temines" nuotraukos g.gif Nerandu niekur paaiskinimo, tik ziuriu kalba eina apie karsciausia vasaros diena g.gif Papasakokit, gal ir as idesiu viena rolleyes.gif
Atsakyti
Mano unsure.gif
Kaltinėnai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo off topic: 15 lapkričio 2007 - 19:02
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 15, 16:58)

AVEDA, eik tu kaip fainai thumbup.gif

QUOTE(Degutė @ 2007 11 15, 17:57)
ale man nepatinka, kaip tu juos su varvekliu nufotografavai. Ypač mergytė nesižiūri man. Gal daugiau reikėjo vaiką ir varveklį akcentuoti, o čia atrodo, akcentuojamas čiulpimas to varveklio...

Kodėl? Pamačiau pro langą, išbėgau ir radau beslepiančius tuos varveklius, tai už bausmę smile.gif liepiau parodyt ką su jais darė biggrin.gif ir leist nufotkint ax.gif . Man taip primena mano pačios vaikystę rolleyes.gif , kokie man skanūs tie varvekliai būdavo wub.gif
Atsakyti
ai mat jį bala .. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo off topic: 15 lapkričio 2007 - 19:32
na pabandziau kadruot pagal standartinius ismatavimus ir remiantis auksinio pjuvio taisykle.... ar gavosi nors kas? blush2.gif
siaip tas stulpas bando lyst i centra.. bet gal jis nera pagrindinis akcentas? bandziau pagrindiniais padaryt aki ir letena ax.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 15, 19:32)
na pabandziau kadruot pagal standartinius ismatavimus ir remiantis auksinio pjuvio taisykle.... ar gavosi nors kas?  blush2.gif
siaip tas stulpas bando lyst i centra.. bet gal jis nera pagrindinis akcentas? bandziau pagrindiniais padaryt aki ir letena  ax.gif

vat tas stulpas akis ir bado labai ax.gif galėjai pabandyt šiek tiek dešiniau pasitraukt.
Atsakyti