QUOTE(wyshnia @ 2007 11 15, 03:27)
Ar mazasis jau leidziasi fotografuojamas? Gal iprato nuolat mama su fotoaparatu matyt?
Bangom uzeina...leidziasi, nesileidzia arba tiesiog ignoruoja
Bet dazniausiai tik issisiepia ir sako "dabar duok saldaini"
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 15, 03:58)
super!Nereali kokybe..ir pagautas momentas, o vaikiuko grooozis .Tu man pasakyk,kaip sugebi pagaut ta "sustok akimirka zvainga"?Pas mane gaunas visur veeejas..veeeejas...laukiu,kol suprotinges,kai supras"sekundei sustynk"prasyma..
Oi zuvialioooka kiek pas mane veeeejo gaunasi
Taigi irgi lekia, skrenda arba nahaliskai issidirbineja kai pradedu fotint
Dekui uz grazius zodzius.
Tavo nuotraukoj emocijos super
Bet klaunuoti pati irgi nemoku, todel nezinau ka patarti
QUOTE(sayonara @ 2007 11 15, 07:47)
gal gali papasakot, kokius nustatymus naudojai ir kokios tiksliai buvo apšvietimo sąlygos? labai smagus momentas pagautas, o dar kai kokybė gera..
Apsvietimas naturalus per langa
Bet diena apsiniaukus buvo todel ISO 800.
Islaikymas 1/125s , F2
QUOTE(latoya @ 2007 11 15, 12:25)
Ca-girl niekada neatsizavesiu tavo portretais ir berniuko groziu
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 15, 15:58)
as irgi zaviuosi CAgirl sugebejimu pagauti tuos sponaneiskus momentus. O manasis jei prasau paziureti i mane ar i aparata, ar sustingti sekunde nutaiso tokia israiska...(primena man viena emotika
), arba isvis nusisuka ir bega.
Aveda aciu
O man si tavo nuotrauka labai super
Gera israiska nutaiso
Nors aisku jei jau visos nuotraukos su tokia israiska gal mamytei nebeidomu daros
Bet man, kai pirma kart matau, net labai super
QUOTE(Degutė @ 2007 11 15, 16:57)
tai gal tiek... Ai, dar Desiree orchidėjos įsiminė. Tiesą sakant, Desiree, visos tavo nuotraukos užstringa. Kaip ir Californiagirl
Degute, labai malonu tai girdeti, norisi fotografuot fotografuot ir fotografuot po tokiu zodziu
Ipatingai po pasakymo apie mano foto praeitoj temoj, man super smagu zinoti, kad visgi daugiau zmoniu yra kam patinka ir kam uzstringa mano nuotraukos Dekui visiems uz komentarus.
Sillwio, pridengiau kairi sona
Tikrai geriau, pabandysim ir taip pakadruot. Aciu
Labai atsiprasau nespeju visu nuotrauku komentuot....Latoya, man kiek per balta tavo nuotraukytej su lelium. O rukas patiko