Įkraunama...
Įkraunama...

Tiramisu, tikras itališkas desertas

QUOTE(DinaR @ 2007 11 19, 10:12)
Susaldyti, kad ilgiau butu galima islaikyti ar del konsistencijos? blush-anim-cl.gif  ax.gif

del konsistencijos,manyciau blush2.gif ,as tai nesaldziau,ne kameroje o saldytuve palikau is vakaro,o drauge salde,bet skirtumo ax.gif tai jokio nebuvo,abieju super thumbup.gif gavosi
Atsakyti
Dekui smile.gif
Ruosiuosi daryt ir si skanesta(kai susimedziosiu surio dry.gif ), bet kaip ne karto nedariusiai rupi viska issiaiskint rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DinaR: 19 lapkričio 2007 - 10:59
Gaminau pirma karta smile.gif Isvada:

Lengvai ir greitai pasigamina,
Mazai terlioniu,
Fantastiskas skonis,
Tirpsta burnoje thumbup.gif

Tikrai gaminsiu dar ir dar ir dar thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
P.S. isnyksta dar greiciau nei pasigamina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif as dariau ne su biskvitais(torto padai),o su italiskais sausdainukais pirsteliais ax.gif ,dejau ju puse didelio pakelio,visa pakuote buvo 400gr,tai 200 palikau kitam kartui ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau tiramisu pusfabrikatį ir susidūriau su problema. Siuloma jį pilti ant biskvitinių sausainių. Kaip jie atrodo g.gif Vienoj parduotuvėj paklausiau, tai pasiūlė tokių sluoksniuotų su šokoladu ir džemu - neėmiau. O kitoje išvis neturėjo g.gif Kuo galėčiau pakeisti g.gif Gal kokiais plikytais sausainiais? Kaip manot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2007 12 23, 00:32)
Nusipirkau tiramisu pusfabrikatį ir susidūriau su problema. Siuloma jį pilti ant biskvitinių sausainių. Kaip jie atrodo  g.gif  Vienoj parduotuvėj paklausiau, tai pasiūlė tokių sluoksniuotų su šokoladu ir džemu - neėmiau. O kitoje išvis neturėjo  g.gif  Kuo galėčiau pakeisti  g.gif  Gal kokiais plikytais sausainiais? Kaip manot?  smile.gif

Sveikute 4u.gif
Geriausiai tinka taip vadinamieji "Damu pirsteliai" - jie labai gerai sugeria krema ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Kristikas @ 2007 12 23, 11:22)
Sveikute 4u.gif
Geriausiai tinka taip vadinamieji "Damu pirsteliai" - jie labai gerai sugeria krema ir t.t.

O tai jie dėžutėse būna? blush2.gif Nesu tokių valgiusi, nelabai saldumynus mėgstu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinside: 23 gruodžio 2007 - 15:07
QUOTE(Cinside @ 2007 12 23, 15:07)
O tai jie dėžutėse būna?  blush2.gif Nesu tokių valgiusi, nelabai saldumynus mėgstu  smile.gif

Zinok, seniai LT negyvenu blush2.gif negaliu pasakyt ar dezutese ar ne. Italijoj jie visa laika buna ipakuoti i permatomus maisiukus ir matosi tokie kaip pirsto ilgio ir plocio (nera apvalus, tokie ploksti "proploti") sausainiai. Tu paklausk prekybos centruose, tikrai tures mirksiukas.gif
Nera pati geriausia nuotrauka, bet bent turesi ideja, kaip jie atrodo:
user posted image
Atsakyti
Labai ačiū už atsakymą 4u.gif
Tokių neradau, bet apvalių buvo clap_1.gif
Ryt ragausiu, kas išėjo iš to Oetker mišinio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristikas @ 2007 12 24, 18:03)
Zinok, seniai LT negyvenu blush2.gif negaliu pasakyt ar dezutese ar ne. Italijoj jie visa laika buna ipakuoti i permatomus maisiukus ir matosi tokie kaip pirsto ilgio ir plocio (nera apvalus, tokie ploksti "proploti") sausainiai. Tu paklausk prekybos centruose, tikrai tures mirksiukas.gif

PAs mus irgi tokie celofanuose buna 200 g ir po 400 gr.
Susizavejusi situo tortu vakar bandziau daryti, viskas labai skanu, tik kremas nelabai standus gavosi, toks istyzes. Gaal per mazai trynius isplakiau, nzn g.gif nors jau visa suvalgeme tongue.gif tikrai labai skanus tortas, butinai darysiu naujiems metams thumbup.gif
Atsakyti
Netycia cia uzejau, tai tik pasigirsiu, kad mano vyras italas, ir tiramisu koki jis daro, tai mmmmmmmm net italai su visa lekste suvalgo.
Parodziau jam jusu receptus sako, nu biski iskraipyta. bet as aisku nesugebejau jam cia viska isversti blush2.gif o ir gal tas pats tiramisu gali buti skirtingai daromas... Zodziu jei kuri dar nebandet darykit tikrai, man asmeniskai tai pats paciausias saldumynas.
Atsakyti
Siulau supaprastinta Tiramisu recepta - skonis niekuo nesiskiria nuo sudetingu.
Ingredientai:
Uzplikytos stiprios kavos
Kiausiniu likerio
Mascarpone surio
Biskvitiniai sausainiai ( yra IKI parduotuvese, tokie pailgi, supakuoti 20*4)

Biskvitiniais sausainiais iskloju forma, sulieju juos kava, ir sutepu pavirsiu Mascarpone suriu sumaisyto su kiausinininiu likeriu misiniu (tirstos grietineles konsistencijos). Taip sluoksniuoju tiek, kiek leidzia indas . Virsutini sluoksni pabarstau kakava, persijota per sieteli.
Idedu i saldytuva, geriausia per nakti.
Visada gerai gaunasi ir labai visi giria.
Atsakyti