Įkraunama...
Įkraunama...

Rybomunl-2 geriama vakcina peršalimo ligų profila

QUOTE(fishke @ 2008 02 25, 14:48)
dėl paskutinių įvykių ten, per daug sunku apie tai kalbėt

Aaaaa.... nesuvedziau....
Ziaurus atvejis verysad.gif , tas galejo atsitikti bent kur, as ta ivyki ne pagal vietove identefikuoju, o pagal zmogaus ziauruma ar ligotuma..

Mums kazkur jau reik kita temele atidarinet, nes oi gausim velniu doh.gif ...

Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2008 02 25, 16:53)
Aaaaa.... nesuvedziau....
Ziaurus atvejis  verysad.gif , tas galejo atsitikti bent kur, as ta ivyki ne pagal vietove identefikuoju, o pagal zmogaus ziauruma ar ligotuma..

Mums kazkur jau reik kita temele atidarinet, nes oi gausim velniu  doh.gif  ...

o man šįkart viskas su šia šalim siejasi verysad.gif nežinau kaip išgyventi tą reikalą, nes jis labai arti mūsų
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2008 02 25, 17:52)
o man šįkart viskas su šia šalim siejasi  verysad.gif nežinau kaip išgyventi tą reikalą, nes jis labai arti mūsų

tikriausiai pazinojote ta mergina,tai tuomet daug sunkiau viska isgyventi verysad.gif kazkokie kosmarai siam pasauly dedasi,imsime bijoti susipazinti su zmonemis,bo jie nebutu kokie manjakai-zudikai verysad.gif
Atsakyti
na ir kur visos g.gif
kaip sveikatytes? l 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2008 02 27, 16:18)
na ir kur visos  g.gif

pioneers.gif esam esam, bent jau aš mirksiukas.gif
na už lango orelis tai bijau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 27 vasario 2008 - 15:37
QUOTE(Tisan @ 2008 02 27, 15:18)
na ir kur visos  g.gif

Ir mes esam, tik neturim ka pasakyti lotuliukas.gif , apie RB, turiu omeny

Oras ir man fu schmoll.gif , gerai vakar vakare prisivaiksciuojom, oras buvo thumbup.gif , o kai ejom miegot jau lyjo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2008 02 27, 17:00)
Ir mes esam, tik neturim ka pasakyti  lotuliukas.gif , apie RB, turiu omeny

drinks_cheers.gif nors aš dabar svarstymuose - duot ar nebe RB kitą mėnesį mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2008 02 27, 16:08)
drinks_cheers.gif nors aš dabar svarstymuose - duot ar nebe RB kitą mėnesį  mastau.gif

na ir as nzn, per daug negalvoju, sau nutariau, jei issikrapstysiu ir pagaliau vaika pradesiu vest i darzeli doh.gif kovo menesi, tai dar 1 pokeliuka kovui nupirksiu ax.gif
Atsakyti
gal dar duodam kovo men RB mamkos 4u.gif g.gif oras nepanasus dar i pavasari smile.gif o balandi ga jau nebe,ziuresim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2008 02 21, 15:10)

Klaipedieciu mamyciu noriu paklaust,kur yra prisirasiusios pas seimos gydytojus ir ar patenkintos,nes as nuo savosios begt noriu,bet nezinau kur  doh.gif  O SM paskaitinejau skyrelyje apie gydytojus ir poliklinikas,tai nieko daug neraso,butent apie Klp  4u.gif

as prisirasius Kl PSPC cia prie buvusio Pavasario ax.gif , mano gyd Ramoniene, as patenkinta..kol kas cool.gif
QUOTE(lavaza @ 2008 02 22, 13:25)
Kaip faina, ko gero, Inga-mamai wub.gif

jo, cia faina...lafa ax.gif rolleyes.gif thumbup.gif

QUOTE(fishke @ 2008 02 23, 18:34)
turi visokio gėrio ta mano mažoji, tame tarpe ir stafilokokas 

nelabai supratau ir kur ji pasigavo ji blink.gif unsure.gif

QUOTE(fishke @ 2008 02 25, 15:48)
dėl paskutinių įvykių ten, per daug sunku apie tai kalbėt

jo, apie ta ivyki kalba visa Italija ir laikrasciuose ir per tv rode...uzjauciu tave del to console.gif

QUOTE(Tisan @ 2008 02 27, 18:52)
gal dar duodam kovo men RB mamkos  4u.gif  g.gif  oras nepanasus dar i pavasari  smile.gif  o balandi ga jau nebe,ziuresim  4u.gif

mes dabar gersim nuo Pirmadienio ir duosiu dar Balandzio men ax.gif

nu laba diena, cia as pradingele Inga -mama mirksiukas.gif , rasau is sesers cool.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti