Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XIII dalis]

Sveikos (-i) atvykę į XIII-ąją smagiausių plepalų, atvirų išgyvenimų, meilės kupiną temą. Magiškas temelės skaičius! Gali būti, kad šį kartą beplepėdamos jau tikrai "pribursim" Meilę į savo gyvenimą gathering.gif

Visos esam Super Mylimiausios, nes kuo tikėsi taip ir bus!

user posted image

Dalis iš mūsų jau planuoja tekėtuves 2009-09-09 -iki to laiko belieka tik gerą vyrą susirasti. lotuliukas.gif Idant tokį atradus vykdom šiuos punktus:

1. keičiam darbą
2. kažką sportuojam
3. metam rūkyti
4. Einam į kokius nors kursus- kas į vairavimo, kas į kalbų ir t.t.
5. lankomės dažniau kokiuose nors renginiuose? gi namie sėdint niekas neišvys tokių talentų yahoo.gif
6. padarom meetą ir aptariam tolimesnę keitimosi strategiją assa.gif
7. Gal dar pro parduotuves prasinešam- atnaujinam garderobą. Neisim juk į renginius senais džinsais nail.gif
8. Kiekvieną dieną praktikuojam pozityvizmą ir nenustojam šypsotis bigsmile.gif (bo niekada negali žinoti, kas įsimylės tavo šypseną)
9. Surengt koncertėlį,kad abzoryte parodytų ka išmoko gitaros kursuose
10. Domėtis kuria nors sritimi. hihihi.gif
11. Nebeatidėlioti ir pradėti įgyvendinti didžiuosius savo svajonių sąrašus!
12. Pradėti eiti anksčiau miegoti, kad būtume žvalios, malonios, besišypsančios, pailsėjusios ir švyytinčios
13. Nustoti galvoti apie praeitį!
14. susitvarkyti namus taip, kad juose būtų geeera gyventi
15. Nepaminti Super Mylimiausių statuso victory.gif (t.y. vykdyti visus anksčiau išvardytus punktus )
16. Atsikratyti kuo daigiau baimiu
17. Neprisigalvoti to ko nėra fool.gif

P.S. Punktų sąrašą visas kviečiam pildyti ploja.gif

Prasiblaškymui

O jei užklups liūdesiukas, spauskite ČIA
Jei užklups nuobodulys, negailėkite savęs, verčiau pažaiskite biggrin.gif
O jei ir tos nuorodos nepadės, tai tiesiog prisijunkite į mūsų pokalbius ir Gimusi_Vasarą užvers Jumis dar kalnu nuorodų lotuliukas.gif

Šitaip mes laukiame TIKROSIOS meilės.. wub.gif

Rekomenduojame paskaityti

Bridžitos Džouns dienoraštis
Vyrai kilę iš Marso, moterys - iš Veneros
Kas paėmė mano sūrį?
Jūsų pasamonės galia
Menas mylėti
Greitasis maistas sielai
Lengvas būdas mesti rūkyti (Turim ir lietuvišką versiją)
Ar jis yra TAS tikrasis
Kodėl vyrai myli kales. Nuo mazgotės iki svajonių mergaitės.

P.P.S. Jei tik perskaitysite kokią gerą knygutę, būtinai su mumis pasidalinkite flirt.gif

Pats geriausias ROMANAS

I dalis
II dalis
III dalis
IV dalis
V dalis
VI dalis
VII dalis
VIII dalis
IX dalis
X dalis
XI dalis
XII dalis

Pavargusiems laukti

Kodėl Tu stovi už visų, mano Mylimasis, ir jų šešėlyje slepies? Jie stumdo Tave, praeina dulkinu keliu ir visiškai Tavęs nepaiso. Aš laukiu čia vargingas valandas, dėliodama Tau skirtas dovanas, tačiau praeiviai nuolatos ateina ir vieną po kitos gėles pasiima. Mano pintinė jau beveik tuščia.

Praėjo rytmetis, praėjo ir vidudienis. Jau mano akys merkias vakaro šešėliuos. Žmonės, eidami namo, pažvelgia į mane ir šypsosi, o aš degu iš gėdos. Sėdžiu tartum elgetaujanti mergaitė, ant veido užsitraukusi skarelę. Kada jie klausia, ko man reikia, akis nuleidžiu ir nieko jiems neatsakau.

O kaip galiu jiems pasakyti, kad laukiu čia Tavęs, kad Tu ateiti pažadėjai. Kaip galiu prabilt iš gėdos, kad skurdas – visas mano kraitis. Tačiau širdies gelmėj didžiuojuos tuo skurdu.

Aš sėdžiu ant žolės, žiūriu į dangų ir svajoju apie Tavo atėjimo spindesį – visi žibintai suliepsnoja, auksinės vėliavėlės plazda virš Tavojo vežimo, o žmonės prie kelio stovi, iš nuostabos netekę žado, matydami, kaip išlipi Tu iš vežimo pakelt manęs iš dulkių ir šalia savęs pasisodinti – nuplyšusią mergaitę elgetą, virpančią iš gėdos ir puikybės, kaip vijoklį vasaros vėjuje.

Bet laikas bėga, o Tavo ratų bildesio vis negirdėti. Daug eisenų, triukšmingų, šūkaujančių ir puošnių praeina pro mane. Nejau tik Tu tylus stovėsi jų šešėlyje? Nejau tik aš viena raudosiu, laukdama Tavęs, ir savo širdį alinsiu beprasmiu ilgesiu?

Rabindranatas Tagorė
wub.gif

Šios temos dalyvių motto: Jei nori tokio gyvenimo, kokio niekada neturėjai, pradėk daryti tai, ko niekada nedarei yahoo.gif

Faktas kaip blynas: visos mes nerealios ir blogos dienos būna tam, kad įvertintumėm geras (Gimusi_Vasarą) thumbup.gif

Laimė vis tiek ateis. Jai juk irgi smalsu.
(
*plepute*) thumbup.gif

Gražuolytės, papildykite mane jei ką praleidau 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes

Labai grazus namuciai abzoryte 4u.gif

Tai va mergaites, kaip ir rasiau as jau Airijoje, ispudziu jau po pirmos dienos labai daug...vakar koncertavo Zuvedra Dubline, ispudingas renginys,vakarojom pub'uose vaiksciojom, zodziu smagu, maniskis iswaziavo i darba, atnese man pusrycius i lova, as guliu kompa apsikabinus ir susivelus visa... biggrin.gif Gera nes niekas neskambina,ramu kaifas man cia.... biggrin.gif poilsis....tikiuosi Jums taip pat viskas gerai,

Powerpuff manau ir tu lauki savo keliones....
Kazkaip atrodo viskas taip pat SM, labai daug lietuviu...o aS JUK uz 3000km...oi faina man cia, noriu jau i shoping smutkyciu, apsiziurejau jau vakar kur reiks vaziuot lotuliukas.gif kaip Jums dienele?
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 29, 14:54)
Sveikutes

Labai grazus namuciai abzoryte 4u.gif

Tai va mergaites, kaip ir rasiau as jau Airijoje, ispudziu jau po pirmos dienos labai daug...vakar koncertavo Zuvedra Dubline, ispudingas renginys,vakarojom pub'uose vaiksciojom, zodziu smagu, maniskis iswaziavo i darba, atnese man pusrycius i lova, as guliu kompa apsikabinus ir susivelus visa... biggrin.gif Gera nes niekas neskambina,ramu kaifas man cia.... biggrin.gif  poilsis....tikiuosi Jums taip pat viskas gerai,

Powerpuff manau ir tu lauki savo keliones....
Kazkaip atrodo viskas taip pat SM, labai daug lietuviu...o aS JUK uz 3000km...oi faina man cia, noriu jau i shoping smutkyciu, apsiziurejau jau vakar kur reiks vaziuot lotuliukas.gif  kaip Jums dienele?

sveika 4u.gif

labai smagu Tave su šypsena ir laimingą matyti bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz "optimistiskas" mintis biggrin.gif Ir siaip tarp musu gi nieko nebuvo, tai niekas ir negali baigtis..siaip bendravom ir tiek....Dovyyyle, tas kitas berniukas dingo...

Aciu abzorytei uz grazia nauja tema 4u.gif 4u.gif
D&G, smagu, kad viskas gerai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILTE20: 29 spalio 2007 - 14:08
Crazysun, patikek smagu visi rupesciai liko LT dar nesiorientuoju nei laike, siaip man cia viskas dar keista nzn kas darosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 29, 15:01)
Aciu mergaites uz "optimistiskas" mintis biggrin.gif Ir siaip tarp musu gi nieko nebuvo, tai niekas ir negali baigtis..siaip bendravom ir tiek....Dovyyyle, tas kitas berniukas dingo...

jeigu tu pati sau įvardiji, kad tarp jūsų nieko nebuvo, tai nereiškia taip ir yra. buvo ir, manau, kad iki šiol yra. Tiesiog bent jau man, kai pradedu jaustis su žmogumi nebegerai, kai širdis sako, kad jis pilnas abejonių, tai galiausiai taip ir išaiškėja. nemanau, kad tai "prisišauktitas", tiesiog tai nuojauta.. beje, sakoma, kad vėžiukų nuojauta yra ypač stipri, tai gal pasikliauk ja?
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 29, 15:01)

Vilte, nenusimink, bet ir neleisk su Tavim taip negražiai elgtis...
juk tokia simpatukė esi smile.gif

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 29, 15:13)
Crazysun, patikek smagu visi rupesciai liko LT dar nesiorientuoju nei laike, siaip man cia viskas dar keista nzn kas darosi bigsmile.gif

Tikiu bigsmile.gif
o kuriam laikui Tu ten? smile.gif
kaip Tavo berniukas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 29, 14:14)
jeigu tu pati sau įvardiji, kad tarp jūsų nieko nebuvo, tai nereiškia taip ir yra. buvo ir, manau, kad iki šiol yra.

Is ties kvaila buti teigti kad nieko nebuvo.. na jei dar kada issirutulios kalba apie tai, kad jis be jausmu negali - tai isdrysiu paklausti - negi tu per tiek laiko nieko man nejauti? ax.gif gal tas klausimas ir paskutinis bus, bet dzin smile.gif
Atsakyti
Crazysun, siaip tai dviem savaitem bet galvoju anksciau gryzt lietuvoj daug reikalu ir darbu, mano berniukas labai laimingas pusrycius man i lova nesa ir t.t. savaitgali prie vandenyno planuojam cia silta gera...kazkaip nzn dar nesuvokiu kad as cia biggrin.gif gerai mergaites Jums visoms linkejimai nuo manes!!!!!

Geros dienos einu dazytis ....iki
Atsakyti
Kas cia ka kabina?Ar jus esate bandziusios su panom?
Atsakyti
Viesulai, kaip visad Tu į temą biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 10 29, 15:46)
Kas cia ka kabina?Ar jus esate bandziusios su panom?

O tu gėjus?
Atsakyti