O tai sakykit nuo kada atidarinet tada jau tas dovaneles? nuo gruodzio 1? ar nuo 28 lapkricio?
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 11 22, 22:54)
labai gražu ir miela
QUOTE(SummerXXX @ 2010 11 23, 01:07)
O tai sakykit nuo kada atidarinet tada jau tas dovaneles? nuo gruodzio 1? ar nuo 28 lapkricio?
nuo gruodžio 1 d.
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 11 22, 22:54)
mes su vaikuciais kabinsim mano siuta advento kalendoriu
gavosi toks kaip ne kalendorius
o maisiukai
gavosi toks kaip ne kalendorius
o maisiukai
kaip gražu ir šventiška
aciu uz pagyrimus
jau kaip laukiam svenciu
dar galvoju kad reikes ir po mini smulkmena ideti mamai ir teciui (tai yra mums )
jau kaip laukiam svenciu
dar galvoju kad reikes ir po mini smulkmena ideti mamai ir teciui (tai yra mums )
QUOTE(SummerXXX @ 2010 11 23, 01:07)
Nuo lapkričio 28.
QUOTE(saulyte sesyte @ 2010 11 23, 00:29)
QUOTE(Pekutis* @ 2010 11 23, 12:02)
Nuo lapkričio 28.
tai kaip ten is tikruju?
Labai grazus dalykai, tik jie daugiausia skirti jau truputi didesniems vaikams. Kokias uzduotis butu galima sugalvoti metuku vaikiukui?
cia buvo pasiulymai keli...3 kartus suploti, pasokti, nupiesti ka nors, nuvykti kur nors (pvz i kamuoliuku baseina ar i koki spektakliuka vaikams), paskaityti pasaka...
ka dar butu galima sugalvoti, nes vis tik kalendorius turi net 24 dienas...
cia buvo pasiulymai keli...3 kartus suploti, pasokti, nupiesti ka nors, nuvykti kur nors (pvz i kamuoliuku baseina ar i koki spektakliuka vaikams), paskaityti pasaka...
ir aš šiemet palyginti su ankstyva kalėdine dvasia...
irgi mąstau apie advento kalendorių.. kadangi mažė dar maža, tai mąstau į vienos rūšies popierių supakuoti degtukų dėžutes, kuriose bus užduotėlės vyrui arba man.. o kai užduotėlę įvykdysi, tai galėsi bet kurią - kitaip suvyniotą - dovanėlę išsipakuoti.. žodžiu kokią dovanėlę pasirinksi, tokia ir bus tos dienos, nesvarbu ar skirta mb, ar mažei ar man...
irgi mąstau apie advento kalendorių.. kadangi mažė dar maža, tai mąstau į vienos rūšies popierių supakuoti degtukų dėžutes, kuriose bus užduotėlės vyrui arba man.. o kai užduotėlę įvykdysi, tai galėsi bet kurią - kitaip suvyniotą - dovanėlę išsipakuoti.. žodžiu kokią dovanėlę pasirinksi, tokia ir bus tos dienos, nesvarbu ar skirta mb, ar mažei ar man...
kaip grazu viskas man ziurint ir viska skaitant nezinau kodel...
QUOTE(brasiene @ 2010 11 23, 13:36)
Labai grazus dalykai, tik jie daugiausia skirti jau truputi didesniems vaikams. Kokias uzduotis butu galima sugalvoti metuku vaikiukui?
Na paziurekit, ka jusu lelius megsta daryt - galit kokia tesla duot paminkyt sausainiams, juk jiems smagu terliotis, nupieskit su delnais piesini kaledini ( su vandeniniais dazais pvz), apkabint visus pamiluot, na ir panasiai.
Iškilo klausimas kada? Tikrasis adventas prasideda nuo lapkr. 28, bet tada reik daugiau maišiukų iki Kalėdų. Kadangi aš turiu 25 nuo praeitų metų, tai mano kalendorius atsiras gruodžio 1 d.
QUOTE(brasiene @ 2010 11 23, 15:36)
Tai gi viską galit kartu daryti Kepat meduolius ir duodat tešlos gabaliuką minkyti, eglutę puošiat, piešiat su pieštukais, vandeniniais, kreidelėm ir t.t. šokat ...
QUOTE(mylu-mylu @ 2010 11 23, 18:09)
Iškilo klausimas kada? Tikrasis adventas prasideda nuo lapkr. 28, bet tada reik daugiau maišiukų iki Kalėdų. Kadangi aš turiu 25 nuo praeitų metų, tai mano kalendorius atsiras gruodžio 1 d.
Aš pradėsiu nuo gruodžio 1 d, ir vainiką kitą savaitgalį darysim... nes šakų tik tada prisiskinsim