Įkraunama...
Įkraunama...

Nereguliarios menstruacijos

sveikos 4u.gif atidarau sia temele nes noriu pasiskaitinek kaip jums po gimdymo susitvarke menstruacijos? na man tikras haosas doh.gif visai nesusireguliuoja jau 2metukai greit bus mano maziui o po gimdimo man taip ir atsitiko ,na pries gimstant berniukui viskas buvo gerai 4u.gif gal zinot kokios arbaTOS AR SEIP KONORS KAS PADETU SUREGULIUOTI JAS g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Pasitark su savo ginekologu manau turėtų problemą išspresti.Aš gėriau ,, merciloną,, ir viskas OK nei jokių skausmingų mėnesinių nei ką.prasidėjo 10 baigėsi 13-15 taip ir kitą mėnesį viskas čiki.nei krūtis skauda nei pilvą maudžią. 4u.gif
Atsakyti
labutis, o tas MERCILONAS kaip suprantu sureguliuoja menstruacijas? jis parduodamas su receptu? ax.gif
Atsakyti
Mercilonas yra kontroceptikas tik labai ,,silpnas,, jį skiria net negimdžiusiom merginom jei turi problemų su mėnesinėm.Kartu ir apsauga ir gydymas [ man taip gydytoja sakė] ir nereikia bijoti dėl viršsvorio thumbup.gif seniau parduodavo be recepto dabar nežinau nes nebegeriu.Pagėriau puse metų ir jau 4m jokių problemų neturiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Goodmother @ 2007 10 25, 10:12)
Mercilonas yra kontroceptikas tik labai ,,silpnas,, jį skiria net negimdžiusiom merginom jei turi problemų su mėnesinėm.Kartu ir apsauga ir gydymas [ man taip gydytoja sakė] ir nereikia bijoti dėl viršsvorio  thumbup.gif  seniau parduodavo be recepto dabar nežinau nes nebegeriu.Pagėriau puse metų ir jau 4m jokių problemų neturiu  smile.gif

Silpnas ar ne, vis tiek kontraceptikas ax.gif tai geriau jau be ju, pareguliuot menesines yra vitaminai ovulavit, kitos geria nakvisu alieju berods, ginekologe gali skirti duphaston. Geriausia apsilankyti pas gydytoja ir paskirs gydyma smile.gif as dar negimdziusi, man 22, bet kad ir pageriu kelis men kokius vaistukus - nepadeda, tik kai geriu tai normaliai unsure.gif nu cia gal kokie genai, nes mamai reguliarios irgi nebuvo.. g.gif geriau KT 3 su puse gal metu, bet baigus vel issireguliavo.. nu bet as pripratau per tiek metu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvaigzdute^: 25 spalio 2007 - 13:08
4u.gif sveikutes ,na aciu uz informacija .reiktu nuait pas ta gyditoja bet........ neturiu kam palikt savo berniuko tad turbut reiks nukeliaut iki vaistines ir pasiklaust ka ten parekomenduos smile.gif na as geriau kontraceptikus LOETEE tai buvo reguliarios bet meciau todel kad jauciau kad stambeju taiva ir meciau gert daugiau g.gif na nueisiu i vaistine ir pasiziuresiu ka ten pasiulys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo titulka14: 25 spalio 2007 - 17:36
Pritariu Zvaigzdutei, matyt nereguliaros menesines uzkoduotos genuose. Pas mane labai nereguliarios nuo pats pradzios. Pas mama irgi. Tai as jau net nekreipiu i tai demesio ir nieko nedarau. O gal ir negerai. Kiek zinau, sis nereguliarumas atsilieps kaulu tankio mazejimui (gresia osteoporoze) verysad.gif . Bet del to gal imanoma kitu priemoniu griebtis. cool.gif
Atsakyti
na pas mane buvo pries gimdyma viskas gerai ,o tik po gimdymo taip pasidare, bet dabar ziuriu lygtai ir susitvarke thumbup.gif pageriau NAKVISU ALIEJU g.gif tai gal cia jos ir padejo net ir nezinau 4u.gif
Atsakyti
man irgi nereguliarios nuo pat pradzios, mamai taip pat. as tai tuo tik dziaugiuosi, nes retai sergu. gydytoja siule, jei noriu kazkokiu vaistu (ne kontraceptiku), bet as atsisakiau, tai ir nepasidomejau kokie ten buvo.
Atsakyti
o kiek dienu trunka ciklas temos autorei? turi buti netrumpesnis nei 21 diena ir neilgesnis nei 35 dienos. Tai kaip pas jus? Man antrodo, kad kitos maiso, jog kiekviena men jos turi prasideti ta pacia diena.
Atsakyti
as tai suprantu nereguliaruma, kad tas tarpas tarp menesiniu nevienodas buna. pvz man gali buti nuo 1 menesio iki 3, dienu net neskaiciuoju
Atsakyti
mane tos pacios nereguliarios sventes kankina. viskas butu nieko, jei ne su ju laukimu uzsiteses pms, kartais net iki 3 men trunkantis, o gydytojkos tik peciais guzcioja, dufaston tam sykiui menesiniu issaukimui skiria ir paleidzia - is serijos valio - pagydem. viena buciau, tai gal dar, bet kai ir draugas su manim gyvent turi tai vaizdai tikrai ne kokie - keptuves ar kocelai neskraido taciau jau netoli to.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo net_nzn: 27 gruodžio 2007 - 22:57