Senos temos :
Namo aplinka 1
Namo aplinka 2
Namo aplinka 3
Namo aplinka 4
Namo aplinka 5
Namo aplinka 6
Namo aplinka 7
Namo aplinka 8
Namo aplinka 9
Namo aplinka 10
Namo aplinka 11
Namo aplinka 12
Namo aplinka 13
Namo aplinka 14
Namo aplinka 15
tai ka pasiraitojam rankoves ir toliau pavarom...
Prisiregistruoju
važiuodama po rajoną pamačiau tokią iškabą:
retos daugiametės gėlės ir kt. dekoratyviniai augalai
Vilniaus r., Sudervė, Lauko g. 7, tel. 2490217
gal kam pravers(pati užvažiavus nebuvau)
retos daugiametės gėlės ir kt. dekoratyviniai augalai
Vilniaus r., Sudervė, Lauko g. 7, tel. 2490217
gal kam pravers(pati užvažiavus nebuvau)
verbena stebina serenčiai nušalo,ir kitos jau išrautos,o ji vis dar žydi
kai pas mane nieko prisodinta nebuivo, tai niekas neprisala ir dangstyt nereikia
bet ir grozetis ner kuo
bet ir grozetis ner kuo
O as nukirpau sanvitalija visai, tai ji ne tik kad atzele, bet dar ir prazydo. Veiksmas lauke vyksta Sakiau reiks gal isinest ziemot, jei jau taip gyvent verzias O tai jau palikau likimo valiai...
QUOTE(Tina* @ 2007 10 24, 21:43)
O as nukirpau sanvitalija visai, tai ji ne tik kad atzele, bet dar ir prazydo. Veiksmas lauke vyksta Sakiau reiks gal isinest ziemot, jei jau taip gyvent verzias O tai jau palikau likimo valiai...
Žinoma, kad įsinešk ji puikiausiai peržiemoja kambaryje, tik nestatyk arti radiatoriaus, neperneša šilumos. Pas mane auga virtuvėj ant palangės.
Reiks bandyt, jei nenusals per sianakt.
Atleiskit, labai noreciau jusu patarimo- turejau kanadine egle, iskiepyta, kaip bumbulas virsuje, ant auksto ilgo koto, kuri buvo pasodinta i vazona..iki vakar vakaro..mano sunys isrove is vazono, saknu visu nesugadino, bet zemes gerai nupurtytos buvo. Pasodinau vel i vazona, palaisciau..kazin ar prigis, kur man ja geriau laikyti, lauke ar inest i namus, o ziema, jei prigytu ar namie laikyti? Dekui
QUOTE(aiwa @ 2007 10 25, 12:37)
Atleiskit, labai noreciau jusu patarimo- turejau kanadine egle, iskiepyta, kaip bumbulas virsuje, ant auksto ilgo koto, kuri buvo pasodinta i vazona..iki vakar vakaro..mano sunys isrove is vazono, saknu visu nesugadino, bet zemes gerai nupurtytos buvo. Pasodinau vel i vazona, palaisciau..kazin ar prigis, kur man ja geriau laikyti, lauke ar inest i namus, o ziema, jei prigytu ar namie laikyti? Dekui
kai vazone, tai manau lauke gali ir susalti
geriau specu nuomones palauk
QUOTE(aiwa @ 2007 10 25, 12:37)
Laikyk lauke, tik stipriai laistyk ir jei oro temp. nukris žemiau 10 laipsnių, tada nešk į nešildomą patalpą, bet visą laiką laistyk.