Ką mano apie sapnus Ole Nidal...
Čia galime dėti įvairių žmonių supratimus apie sapnus, įvairias nuorodas.
Galite išsakyti savo požiūrį į sapnus.
Temos tikslas, praplėsti savo suvokimą apie sapnus.
Kadangi daugeliui nuobodu, kad jau esanti tema apie sapnus pavirto "LinguLingu sapnininku" ir joje daugiau nėra niekam vietos, tai bus teisinga sukūrti naują temą apie sapnus.
Linkiu tolerancijos, savo požiūrio nesureikšminimo, nereaguoti į provokacijas ir aktyvaus dalyvavimo!
QUOTE(Vanduo @ 2007 10 14, 23:55)
Ką mano apie sapnus Ole Nidal...
Kadangi daugeliui nuobodu, kad jau esanti tema apie sapnus pavirto "LinguLingu sapnininku" ir joje daugiau nėra niekam vietos, tai bus teisinga sukūrti naują temą apie sapnus.
Linkiu tolerancijos, savo požiūrio nesureikšminimo, nereaguoti į provokacijas ir aktyvaus dalyvavimo!
ARBA TIKSLIAU "SAPNININKU PAGAL LINGULINGU"
Čia sapnininkas ir daug kitokios info apie sapnus, bet anglų kalba
Labai šaunu, kad užvesta tema tokia Šaunuole, Vanduo Ir tikrai, neterškim temų drabstydamos purvais kitas. Gana čia tų nesąmonių, gerbkit kitas ir visų pirma, save Šiaip beskaitinėdama čia sapnų aiškinimą į juos pažvelgiau visai kitu kampu, niekada net negalvojau, kad yra tokia jų interpretacija ir taip aiškiai atspindinti mūsų išgyvenimus Dabar ir sapnuot pasidarė dar įdomiau, nes atrandu vis kažką naujo.O dar šauniau, kad yra protingų ir geranoriškų žmonių, kurie padeda visame tame susigaudyt
Labai šaunu, kad užvesta tema tokia Šaunuole, Vanduo Ir tikrai, neterškim temų drabstydamos purvais kitas. Gana čia tų nesąmonių, gerbkit kitas ir visų pirma, save Šiaip beskaitinėdama čia sapnų aiškinimą į juos pažvelgiau visai kitu kampu, niekada net negalvojau, kad yra tokia jų interpretacija ir taip aiškiai atspindinti mūsų išgyvenimus Dabar ir sapnuot pasidarė dar įdomiau, nes atrandu vis kažką naujo.O dar šauniau, kad yra protingų ir geranoriškų žmonių, kurie padeda visame tame susigaudyt
Sonvita, va tu ir neteršk!
Čia mes vieni kitų negiriame ir nesureikšminame, domina įdomi informacija apie sapnus, įvairios nuomonės ir būtų malonu, kad be liaupsių ir sureikšminimų, nes tai nuobodu ir mažai tame praktinės naudos.
Gali nurodyti nuorodas ir anglų kalba, tik be savo kvailumo - gerai?
Jei čia nieko nerandi, tai eik kur randi ir neteršk čia, tavo kvailumo čia tikrai niekam nereikia.
Čia mes vieni kitų negiriame ir nesureikšminame, domina įdomi informacija apie sapnus, įvairios nuomonės ir būtų malonu, kad be liaupsių ir sureikšminimų, nes tai nuobodu ir mažai tame praktinės naudos.
Jei čia nieko nerandi, tai eik kur randi ir neteršk čia, tavo kvailumo čia tikrai niekam nereikia.
Aš tik išsakiau savo nuomonę apie požiūrį į sapnus(kas buvo paminėta tavo pačios apie ką šioj temoj kalbėsim) ir nieko konkrečiai negyriau ir neliaupsinau.O jei tu viską matai taip, kaip nori pati matyt, tai čia jau atskira tema.Tiesa, tave pagyriau, kad atidarei tą temą, bet pasirodo ne laiku ir ne vietoj Ir nebuvo mano nei vienos replikos, kad aš čia nieko nerandu.O kas liečia mano kvailumą, tai geriau patylėsiu ir temos tikrai neteršiu..
Papildyta:
Va šitas pasisakymas tai tikrai į temą Belieka tik išvardinti konkrečiai kas gali pasisakyti tavo atidarytoj temoj, o kam geriau patylėti......
Papildyta:
QUOTE(Veris @ 2007 10 15, 10:51)
ARBA TIKSLIAU "SAPNININKU PAGAL LINGULINGU"
Va šitas pasisakymas tai tikrai į temą Belieka tik išvardinti konkrečiai kas gali pasisakyti tavo atidarytoj temoj, o kam geriau patylėti......
QUOTE(Vanduo @ 2007 10 15, 13:16)
kas tau taip įkando? Atvėsk
na ima kartais ir pildosi.
tam tikri sapnai turi nepaaiskinama reiksme, bet yra jau mano isaiskintu sapnu kurios pildosi kulkas 100%, ypac tie standartiniai kur uteles, ar ismatos reiskia pinigeliu, susapnavus tai zinau kad 2-3 dienu begi praturtesiu, arba kai susapnuoju kraujuota iskritusi danti, zinau kad kazkas mirs is gimines, mama sake kad kai buvau 4 metu sapnavau ir pasakojau o poto mire tetis...tai gali buti ir sutapimai, bet tiek ju daug....?manau verta atkreipt demesi i tai ka sapnuoji, nes tai porodo tavo gyvenimo kita puse..