Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jūsų požiūris į sapnus?

Ką mano apie sapnus Ole Nidal...

Čia galime dėti įvairių žmonių supratimus apie sapnus, įvairias nuorodas.

Galite išsakyti savo požiūrį į sapnus.

Temos tikslas, praplėsti savo suvokimą apie sapnus.

Kadangi daugeliui nuobodu, kad jau esanti tema apie sapnus pavirto "LinguLingu sapnininku" ir joje daugiau nėra niekam vietos, tai bus teisinga sukūrti naują temą apie sapnus.

Linkiu tolerancijos, savo požiūrio nesureikšminimo, nereaguoti į provokacijas ir aktyvaus dalyvavimo!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanduo: 14 spalio 2007 - 22:57
Tomas Akvinietis apie sapnus!
Knygos rūsų kalba apie sapnus, galite atsisiūsti!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanduo: 15 spalio 2007 - 09:28
QUOTE(Vanduo @ 2007 10 14, 23:55)
Ką mano apie sapnus Ole Nidal...

Čia galime dėti įvairių žmonių supratimus apie sapnus, įvairias nuorodas.

Galite išsakyti savo požiūrį į sapnus.

Temos tikslas, praplėsti savo suvokimą apie sapnus.

Kadangi daugeliui nuobodu, kad jau esanti tema apie sapnus pavirto "LinguLingu sapnininku" ir joje daugiau nėra niekam vietos, tai bus teisinga sukūrti naują temą apie sapnus.

Linkiu tolerancijos, savo požiūrio nesureikšminimo, nereaguoti į provokacijas ir aktyvaus dalyvavimo!

ARBA TIKSLIAU "SAPNININKU PAGAL LINGULINGU" laugh.gif
Atsakyti
Apie sapnus
Biologai apie sapnus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanduo: 15 spalio 2007 - 10:30
Čia sapnininkas ir daug kitokios info apie sapnus, bet anglų kalba doh.gif
Labai šaunu, kad užvesta tema tokia thumbup.gif Šaunuole, Vanduo 4u.gif clap.gif Ir tikrai, neterškim temų drabstydamos purvais kitas. Gana čia tų nesąmonių, gerbkit kitas ir visų pirma, save mirksiukas.gif Šiaip beskaitinėdama čia sapnų aiškinimą į juos pažvelgiau visai kitu kampu, niekada net negalvojau, kad yra tokia jų interpretacija ir taip aiškiai atspindinti mūsų išgyvenimus bigsmile.gif Dabar ir sapnuot pasidarė dar įdomiau, nes atrandu vis kažką naujo.O dar šauniau, kad yra protingų ir geranoriškų žmonių, kurie padeda visame tame susigaudyt thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sonvita, va tu ir neteršk!
Čia mes vieni kitų negiriame ir nesureikšminame, domina įdomi informacija apie sapnus, įvairios nuomonės ir būtų malonu, kad be liaupsių ir sureikšminimų, nes tai nuobodu ir mažai tame praktinės naudos.
Gali nurodyti nuorodas ir anglų kalba, tik be savo kvailumo - gerai?
Jei čia nieko nerandi, tai eik kur randi ir neteršk čia, tavo kvailumo čia tikrai niekam nereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanduo: 15 spalio 2007 - 12:18
Aš tik išsakiau savo nuomonę apie požiūrį į sapnus(kas buvo paminėta tavo pačios apie ką šioj temoj kalbėsim) ir nieko konkrečiai negyriau ir neliaupsinau.O jei tu viską matai taip, kaip nori pati matyt, tai čia jau atskira tema.Tiesa, tave pagyriau, kad atidarei tą temą, bet pasirodo ne laiku ir ne vietoj doh.gif Ir nebuvo mano nei vienos replikos, kad aš čia nieko nerandu.O kas liečia mano kvailumą, tai geriau patylėsiu ir temos tikrai neteršiu..
Papildyta:
QUOTE(Veris @ 2007 10 15, 10:51)
ARBA TIKSLIAU "SAPNININKU PAGAL LINGULINGU"  laugh.gif

Va šitas pasisakymas tai tikrai į temą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Belieka tik išvardinti konkrečiai kas gali pasisakyti tavo atidarytoj temoj, o kam geriau patylėti...... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanduo @ 2007 10 15, 13:16)
Gali nurodyti nuorodas ir anglų kalba, tik be savo kvailumo - gerai?
Jei čia nieko nerandi, tai eik kur randi ir neteršk čia, tavo kvailumo čia tikrai niekam nereikia.

blink.gif blink.gif kas tau taip įkando? Atvėsk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(la vita @ 2007 10 15, 15:11)
blink.gif  blink.gif kas tau taip įkando? Atvėsk 4u.gif

Niekas nekaltas, kad tavo hierarchijos vertinimų skalėje, žodis "kvailumas" yra neigiamas...
Tu pati suskirstei žodžius į teigiamus ir neigiamus ir net nenutuoki, kad viskas gali būti ir kitaip...

Atsakyti
na ima kartais ir pildosi. ax.gif
Atsakyti
http://www.sena.soci...talai/jungo.htm
http://nervana.net.r...nnik/index.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veris: 15 spalio 2007 - 16:23
tam tikri sapnai turi nepaaiskinama reiksme, bet yra jau mano isaiskintu sapnu kurios pildosi kulkas 100%, ypac tie standartiniai kur uteles, ar ismatos reiskia pinigeliu, susapnavus tai zinau kad 2-3 dienu begi praturtesiu, arba kai susapnuoju kraujuota iskritusi danti, zinau kad kazkas mirs is gimines, mama sake kad kai buvau 4 metu sapnavau ir pasakojau o poto mire tetis...tai gali buti ir sutapimai, bet tiek ju daug....?manau verta atkreipt demesi i tai ka sapnuoji, nes tai porodo tavo gyvenimo kita puse..
Atsakyti