2 dalis
diskutuojam toliau.
ejau pirkti KZ i norfos vaistine, tai manes jau parase recepto
QUOTE(laurada @ 2007 09 30, 23:45)
ejau pirkti KZ i norfos vaistine, tai manes jau parase recepto
Ir nepardave?
QUOTE(Saule222 @ 2007 10 01, 15:41)
Ir nepardave?
Pasake, kad nebeturi KZ ir be to reikia jiems jau recepto tai ir nezinau ar nenorejo parduoti be recepto ar is tikruju nebeturejo
O jums nebuvo pirmus menesius bloga, galvos neskaudejo? Nes jauciu kad man sitas kontraceptikas netinka, nes kas antra diena vis geriu vaistus nuo skausmo
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 02, 15:03)
O jums nebuvo pirmus menesius bloga, galvos neskaudejo? Nes jauciu kad man sitas kontraceptikas netinka, nes kas antra diena vis geriu vaistus nuo skausmo
Labas mergaites,
Stebukle, man nuo ziedo tai rytais bloga budavo, vos i darba nuvaziuodavau. taip negera budavo. Matyt irgi netiko. Nustojau naudot-dingo blogumas ryte.
sveikos, niu va ir man įsiūlė ginekologė žiedą, nors aš gal labiau linkus buvau i tabletes, nes jau esu vartojus ir man visai tiko ir plius dar noriu, kad ir nuo spuogučių padėtų, bet ji mane įtikinėjo, kad ir žiedas padės ir kox jis nuostabus (čia man jau pakvipo reklama kaip reikiant ) o kaip jum, ar turi kokios įtakos?
QUOTE(minute_ @ 2007 10 03, 10:46)
sveikos, niu va ir man įsiūlė ginekologė žiedą, nors aš gal labiau linkus buvau i tabletes, nes jau esu vartojus ir man visai tiko ir plius dar noriu, kad ir nuo spuogučių padėtų, bet ji mane įtikinėjo, kad ir žiedas padės ir kox jis nuostabus (čia man jau pakvipo reklama kaip reikiant ) o kaip jum, ar turi kokios įtakos?
Na man oda niekada nekėlė didelių problemų, bet kai turiu žiedą tai išvis jų nėra
QUOTE(Plesnevskaja @ 2007 10 02, 16:21)
Labas mergaites,
Stebukle, man nuo ziedo tai rytais bloga budavo, vos i darba nuvaziuodavau. taip negera budavo. Matyt irgi netiko. Nustojau naudot-dingo blogumas ryte.
man rytais irgi bloga. savijauta kaip nu dar si menesi kentesiu
QUOTE(minute_ @ 2007 10 03, 11:46)
man atsirado ant veido berimas, ko gyvenime nebuvo
[/quote]
na ir neapsisprendžiu dėl to žiedo, nes jei ir nuo jo dar bėrimų padaugės ir taip jau užtenka.. nors ir receptą išrašė, bet dar reikia pasidomėt kaip ir kas
[/quote]
na ir neapsisprendžiu dėl to žiedo, nes jei ir nuo jo dar bėrimų padaugės ir taip jau užtenka.. nors ir receptą išrašė, bet dar reikia pasidomėt kaip ir kas
[quote=minute_,2007 10 03, 23:00]
[/quote]
[/quote]
cia manau nuo organizmo priklauso. jei nepabandysi, nesuzinosi, kaip tavo organizmas i ji reaguoja.
[/quote]
[/quote]
cia manau nuo organizmo priklauso. jei nepabandysi, nesuzinosi, kaip tavo organizmas i ji reaguoja.
Nu, o as atkentejus visa men tepliojima, kai issiemiau, maniau, kad net nesuprasiu kada bus mmm, bet "plaukiau" kaip reikiant Dabar kolkas ramu, siand deduosi kita, ziuresiu ar vis dar teplios ar nebe