Nagi,mergaitės pasidalinkite:kuris akių makijažo valiklis geriausias?Kuris nedirgina akių,nesausina odos aplink akis?
man atrodo tokia tema jau buvo
o man pats fainiausias Lancome Bi-facil akiu makiazo valiklis, tusa gerai ir nesunkiai nuvalydavo ir akiu negrauze
o man pats fainiausias Lancome Bi-facil akiu makiazo valiklis, tusa gerai ir nesunkiai nuvalydavo ir akiu negrauze
QUOTE(Melina @ 2007 09 25, 21:39)
Nagi,mergaitės pasidalinkite:kuris akių makijažo valiklis geriausias?Kuris nedirgina akių,nesausina odos aplink akis?
bet kuris dvi fazinis.. g.b. ir Lankomo ir Nivejos - vienodai ne dirgins
apskritai geras akių valiklis Shiseido, o pagal kaina geras ir biudžetinis Talika
QUOTE(okkama @ 2007 09 26, 12:11)
bet kuris dvi fazinis.. g.b. ir Lankomo ir Nivejos - vienodai ne dirgins
apskritai geras akių valiklis Shiseido, o pagal kaina geras ir biudžetinis Talika
kaip suprast 'biudzetinis'?
As naudoju Loreal, man jis labai fainas nedirgina, oda elastinga ir svelni tampa bet viena beda, kad jis jau baiginejasi, tai pabandysiu Margarita, nes drauge rekomendavo
QUOTE(Palomina @ 2007 09 26, 21:19)
kaip suprast 'biudzetinis'?
palyginus su liukso klases valikliais Talikos gana pigus
100 ml 59 Lt, o kokybe labai gera
as tai akis valau pieneliu skirtu siaip sausai veido odai tai man geriau nei visi ten valikliai
QUOTE(okkama @ 2007 09 26, 22:53)
palyginus su liukso klases valikliais Talikos gana pigus
aaa aisku dabar..
aciu
QUOTE(Milda @ 2007 09 27, 11:14)
man Loreal 125 ml tik 15-18 lt. tikrai malonus akytem.
Aha, as irgi toki naudoju. Akiu nedirgina, svelnus ir valo veiksmingai
Man labai patiko Payot,o dabar naudoju bodyshopo-tai labai jau graužia akis.Man labai patinka aliejiniai,lygtais lorealio aliejiniu pagrindu valiklis buvo visai liuks O kas dar aliejinius labiau mėgsta?Gal ką turėsit pasiūlyt?