Įkraunama...
Įkraunama...

CD/DVD įrašinėjimo programos

Turim parsisiunte kelis zaidimus, kurie uzima virs 5 ir 6 Gb vietos. Nusipirkom DVD kompaktus 8.5 GB, bet nezinom su kokia programa juos galima perrasyti g.gif Alcohol 120%, Magic ISO, Copy to DVD, Nero tokiu neperraso verysad.gif Patarkite kas zinote biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SilvijaG @ 2007 07 16, 08:24)
Turim parsisiunte kelis zaidimus, kurie uzima virs 5 ir 6 Gb vietos. Nusipirkom DVD kompaktus 8.5 GB, bet nezinom su kokia programa juos galima perrasyti g.gif Alcohol 120%, Magic ISO, Copy to DVD, Nero tokiu neperraso verysad.gif Patarkite kas zinote biggrin.gif

Nero perrašo, tereikia pakeisti Nero nustatymus arba atsisiųsti naujesnę versiją.

Nustatymus reikia keisti čia: File -> Options, einame į Expert Features kortelę ir pažymime varnelę Enable DVD Overburning ir į laukelį įrašome DVD talpą, šiuo atveju tai bus 8500 MB.

Tačiau prieš tai darant reikia įsitikinti ar Jūsų turimas DVD įrenginys įrašo DL DVD diskus. Tai sužinosite pasinaudoję Nero info įrankiu, jis būna Start -> Programs -> Nero -> Tools

paleidus programą, įrankis patikrina jūsų įrenginius ir kortelėje Drives, Supported Write Features skyriuje varnelėmis pažymi kokius diskus gali jis įrašyti. Jei nėra varnelių prie DVD-R DL ir DVD+R DL, tokios talpos disko neįrašysite.

Mani atrodo taip:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padėjėjas: 16 liepos 2007 - 08:26
O Kokia Nero versija yra naujausia ir is kur ja galima atsisiusti?
Atsakyti
Nesuprantu, atsisiunciau Nero-7.10.1.0, patikrinau ar galima irasyti tai pas mane yra pliusiukas laukelyje DVD+R DL, o kompaktas irgi DVD+R tai kaip suprantu galima irasyti. Bet nemoku su ta programa irasyti. Per kuri punkta reikia eiti, kad perrasyti zaidima?
Atsakyti
QUOTE(SilvijaG @ 2007 07 16, 12:19)
Nesuprantu, atsisiunciau Nero-7.10.1.0, patikrinau ar galima irasyti tai pas mane yra pliusiukas laukelyje DVD+R DL, o kompaktas irgi DVD+R tai kaip suprantu galima irasyti. Bet nemoku su ta programa irasyti. Per kuri punkta reikia eiti, kad perrasyti zaidima?

Perrašyti žaidimą iš originalaus kompakto ar iš atsisiųsto failo?

Ar žaidimo kompaktas originalus ar iš turgaus? Jei originalus, tai gali būti, kad jis apsaugotas nuo kopijavimo.
Atsakyti
Zaidimas parsisiustas is interneto. Ir man kazkodel neduoda pakeisti i 8500 g.gif
Atsakyti
QUOTE(SilvijaG @ 2007 07 16, 12:33)
Zaidimas parsisiustas is interneto. Ir man kazkodel neduoda pakeisti  i 8500 g.gif

Kokio formato failas? t.y. koks atsisųsto failo plėtinys? Zip, Iso, Bin ar koks kitoks?
Atsakyti
Raso kad pasirinkciau intervala tarp 4488 ir 4600 g.gif verysad.gif
Atsakyti
P.S. Vadinas tas nustatymas negalioja DVD DL.
Atsakyti
Raso Type of file: Image Files
Atsakyti
QUOTE(SilvijaG @ 2007 07 16, 12:37)
Raso Type of file: Image Files

Pabandykite atsidaryti nero Express ir pasirinkti paskutinį variantą pavadinimu Image, Project, Copy arba jei per start smart tai raskite burn image or saved project, tada atidarykite tą failą ir turėtų įrašyti.
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Tuoj apsiverksiu cray.gif Turbut man protelio neuztenka tokiems dalykams fool.gif Neduoda irasyti, raso "could not perform start of Disc-at-once" bash.gif
Atsakyti